bugün film seyrederken geniş ekran seçenekli bir filmin alttan üstten siyah bant bırakma işini çözmek istedim. zoom1 tam cevap vermedi, hangisiyle seyretmek lazım acaba?
bu arada o filmi 4:3 seçince suratların zayıflaması da enteresan oldu, dizi seyrederken şişkolaşmanın tersi şekilde normalden zayıf suratlar da garip oluyor
42PV70 lerin panasonic yetkili satıcılarında 4200 ytl ile satılacağını yetkili kişiden öğrendim. Şuanda 42PV60 digicom yetkili satıcılarında 3400 ytl \ 12 (duvar aparatı+montaj dahil) satılıyor.İşin ilginç yanı panasonic yetkili satıcısı oynar duvar askı aparatı ile beraber 3500 \12 den bir kuruş aşağıya inmedi.Yetkili satıcı nasıl daha aşağıya bir fiyata satamıyor.
42PV70 4200 ytl den satılmaya başlarsa 42PV60 3400 rakkamında kalırmı , inerse hangi rakkama iner?
inmezse de aradaki fiyat farkına değer mi?
quote:
Orjinalden alıntı: meke
bugün film seyrederken geniş ekran seçenekli bir filmin alttan üstten siyah bant bırakma işini çözmek istedim. zoom1 tam cevap vermedi, hangisiyle seyretmek lazım acaba?
Selamlar meke, Zoom 1'in ekrana oturması lazım çünkü ben de şimdiye kadar işe yaradı. Diğer seçenek zoom 2, ama bildiğin gibi sonuçta görüntü de deformasyon olması kaçınılmaz. Ben orjinal hali ile seyrediyorum filmleri, insan alışıyor seyrettikçe. Sana da tavsiye ederim. Sağlıcakla...
quote:
Orjinalden alıntı: riva
42PV70 lerin panasonic yetkili satıcılarında 4200 ytl ile satılacağını yetkili kişiden öğrendim. Şuanda 42PV60 digicom yetkili satıcılarında 3400 ytl \ 12 (duvar aparatı+montaj dahil) satılıyor.İşin ilginç yanı panasonic yetkili satıcısı oynar duvar askı aparatı ile beraber 3500 \12 den bir kuruş aşağıya inmedi.Yetkili satıcı nasıl daha aşağıya bir fiyata satamıyor.
42PV70 4200 ytl den satılmaya başlarsa 42PV60 3400 rakkamında kalırmı , inerse hangi rakkama iner?
Selam riva, İncelediğim kadarı ile pv70'in panel renginden ve G10 panel olmasından başka çok bir farkı yok en azından şimdilik böyle görünüyor. Aradaki yaklaşık 700 ytl farka bence değmez ama karar senindir. 42PV70 piyasada görünmeye başladıktan sonra, belki biraz daha düşebilir pv60'ın fiyatı, ama zaten son bir ay içerisinde bir düşüş yaşandı. İstersen pv70 bayiilere gelene kadar bekle ve son durumu gör. Ondan sonra kararını verirsin. PV60 almaya karar verirsen, mutlaka oynar askı aparatı ile almanı tavsiye ederim. Çünkü bağlantıları değiştirmek istediğin zaman standart askı aparatı gerçekten insanı üzüyor. Her seferinde ty'yi indirip asmak pek eğlenceli değil. Tercihini yaptıktan sonra paylaşımların için topiğimize bekleriz. Sağlıcakla kal, kolay gelsin...
İyi akşamlar tüm panasoniclilere. Sağlıcakla ve sohbetle kalın...
Sevgili meke, Dora kızımızla tanışmak için bu sabah ta oldukça çaba sarfettim ama nafile, yine bulamadım o kanalı ve çizgi filmi Neyse, elbet birgün olacak. Selamlar...
Yeni aldım televizyonu, next 2000 cıs super plus alıcım var component ile bağlı, panasonic 855 ses sistemimde hdmı üzerinden bağlı, hem tv yayını hemde dvd yayını kesinlikle mükemmel.
Mağazadaki görüntü ile uzaktan yakından alakası yok. teknik özellik olarak pv70 ile arasında panel dışında bir fark yok gibi. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: yusufcetin
Yeni aldım televizyonu...
Hayırlı olsun yusufcetin, aramıza hoşgeldin. Sistem resimlerini paylaş lütfen. Özellikle component bağlantılı uydu yayınlarını bekliyorum. Keyifli seyirler. Sağlıcakla...
quote:
Orjinalden alıntı: kursad_75 Hayırlı olsun yusufcetin, aramıza hoşgeldin. Sistem resimlerini paylaş lütfen. Özellikle component bağlantılı uydu yayınlarını bekliyorum. Keyifli seyirler. Sağlıcakla...
Teşekkürler. Component kablosu olarak philips 24 ayar altın uçlu kablo aldım, hdmi kablomda hama marka. Görüntü beni çok memnun etti. Bu akşam çekip fotoları paylaşırım.
OK. Seviniriz. Bir de hangi şartlarda, ne kadar fiyata, hangi aksesuarları ile birlikte aldığını yazarsan, alım aşamasındaki arkadaşlara da yararlı olacağını değerlendiriyorum. Selamlar...
3590 YTL / 16 Taksit (Bonus Kart) Olivium MarkaTech mağazasından aldım. Yanında sadece masaüstü ayağı vardı. Kemal bey var orada iletişime geçerseniz yardımcı olacaktır. Peşin alımda %10 daha indirim yapıyorlar.
Teşekkürler. Masaüstü ayağını vermeyen satıcılar da var, senin alabilmiş olman güzel. Sadece masaüstü ayağı demişsin ama duvar askı aparatı da dahildir herhalde fiyata!
Yok duvar aparatı. Onu ayrı almak gerekiyor ama ayak kutudan çıkıyor.
. Valla kardeş genelde verirler mutlaka duvar askı aparatını tv ile beraber ama. Benim naçizane fikrim, eğer ayrıyeten para verip almadıysan duvar askı aparatını, mutlaka aldığın yer ile görüş ve iste. Şimdi kullanmasan bile, ileride duvara asmak istediğinde lazım olacaktır.
Tüm panasoniclilere iyi akşamlar, sağlıcakla ve sohbetle...
Merhaba Arkadaşlar,
Param ancak 37pv60e ye yetebildi. yarın eve geliyor.
Evimde DIGITURK var (DCR OPTV 3900) bahsi geçen altın kablo olayını bana açıklar mısınız lütfen ? bu receiver ile kullanabilir miyim ? eger kullanabilirsem hangi markayı almalıyım ?
DVD Player: Philips 3040 (Divx Player) * sanırım bu player için fazla kasmaya gerek yok ! SCART ile devam edeceğim ???
amacım elimdekilerle en iyi goruntuyu elde etmek. yardımcı olursanız cok sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: xcage
Merhaba Arkadaşlar,
Param ancak 37pv60e ye yetebildi. yarın eve geliyor.
Evimde DIGITURK var (DCR OPTV 3900) bahsi geçen altın kablo olayını bana açıklar mısınız lütfen ? bu receiver ile kullanabilir miyim ? eger kullanabilirsem hangi markayı almalıyım ?
DVD Player: Philips 3040 (Divx Player) * sanırım bu player için fazla kasmaya gerek yok ! SCART ile devam edeceğim ???
amacım elimdekilerle en iyi goruntuyu elde etmek. yardımcı olursanız cok sevinirim.
Selamlar xcage, Öncelikle aramıza hoşgeldin ve televizyonunu iyi günlerde kullan. DCR OPTV 3900' u ve dvd playerını inceledim. Gördüğüm kadarı ile composite veya scart bağlantı yapabilirsin ikisinde de. İki cihazda da sana scart to scart bağlantı yapmanı öneririm. Yanlız bu iki cihazı bağlarken, tv'nin arkasında 1 ve 3 nolu scartları kullan, bunlar rgb desteklidir.
Altın uçlu bağlantı kablolarının, diğer kablolara oranla- altın iyi bir iletken olmasından dolayı- daha iyi bir görüntü sağladığı söyleniyor, marka profigold veya hama olabilir. Teknosa gibi elektronik ürünler satan hemen her yerde bu kabloları bulabilirsin. Paylaşımlarını ve yorumlarını bekliyoruz. Keyifli seyirler, selamlar...
PV70, PV700 VE PY700 için hala panasonic türkiye sayfasında çok yakında deniliyor. Artık birkaç pv70'li aramıza katılsa da izlenimlerini paylaşabilsek Tüm panasoniclilere keyifli seyirler, iyi akşamlar...
yarın PV70 bakmaya hatta belkide almaya gidiyoruz bir aksilik çıkmazsa. Bugün-Yarın tekofaks bayilere dağıtıma başlayacakmış. Perşembe gelin inceleyin diye aradı tanıdık bir tekofask bayisi.