Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.759
Cevap
177
Favori
1.753.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah. Nezaketin için teşekkürler...
  • Orjinali sağ bölüm kapaklı, sol bölüm açık raflıydı.
    Ben siparişte 2 bölümde açık ve raflı istedim.

Ana caddeye paralel ilk sokakta ortalarda Burç Mobilya'dan almıştım. 1 haftada getirdiler, problem olmadı.

Biz evde 16:9 izliyoruz, otomatikte bırakınca CNBC-E bazen zoom1 ile 16:9 arası geçiş yapıyor.

Açıkcası gerektiğinde zoom1, genelde 16:9, bazen de 4:3 seyrediyoruz. Bu tamamen size bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 3 Nisan 2007; 0:47:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Eyvallah. Nezaketin için teşekkürler...

rica ederim ne demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

Orjinali sağ bölüm kapaklı, sol bölüm açık raflıydı.
    Ben siparişte 2 bölümde açık ve raflı istedim.

Ana caddeye paralel ilk sokakta ortalarda Burç Mobilya'dan almıştım. 1 haftada getirdiler, problem olmadı.

Biz evde 16:9 izliyoruz, otomatikte bırakınca CNBC-E bazen zoom1 ile 16:9 arası geçiş yapıyor.

Açıkcası gerektiğinde zoom1, genelde 16:9, bazen de 4:3 seyrediyoruz. Bu tamamen size bağlı

anladım, sağolun. ben de herhalde 16:9 yaparım.
    o dediğiniz yere ben de bakabilirim, ama bana orijinali daha çok işime yarar gibi. her iki taraf da raflı olsun, ancak biri kapaklı biri de kapaksız olsun.
    sizden daha sonra bi açık adres veya telefon isteyebilirim bu konuda, tabii uygun görürseniz

• quote:

Sevgili munans,

Uydu receiverın HD receiver mı? Eğer öyleyse fiyatı ne kadar ve performansından memnun musun? Tabi bir de HD uydu görüntülerini görmek isteriz. Teşekkürler.

Next YE-2000 CIS Super Plus uydu alcısı kullanıyorum. HD uydu alıcısı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

Next YE-2000 CIS Super Plus uydu alcısı kullanıyorum. HD uydu alıcısı değil.

Teşekkürler...
  • Sevgili mussa,

Resim ayarlarıyla ilgili denemelerim için hala fırsat bulamadım ama akşam mutlaka deneyip yarın yazarım. Kalın sağlıcakla...
  • quote:

Sevgili mussa,

Resim ayarlarıyla ilgili denemelerim için hala fırsat bulamadım ama akşam mutlaka deneyip yarın yazarım. Kalın sağlıcakla...

sağolun, bugün ben yine baktım ve bu sefer otomatik değil 16:9 formatına getirdim, ancak eurosport ve RTL'de yine GENİŞ yazısı çıktı, aslında çok önemli bi şey değil tabii de yine de insan merak ediyor neden oluyor diye.
  • tekrar merhaba arkadaşlar.bu WIDE olayına daha bir çözüm bulamadık.bu olay hatırladığım kadarıyla son 3-4 aydır mevcut.daha önceleri böyle birşey yoktu.yani ayarlarla ilgili birşey olduğunu sanmıyorum.çünkü ayarlarda bir değişiklik yapmadım.bence bu kablolu yayınla ilgili olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Sevgili mussa,

sağolun, bugün ben yine baktım ve bu sefer otomatik değil 16:9 formatına getirdim, ancak eurosport ve RTL'de yine GENİŞ yazısı çıktı, aslında çok önemli bi şey değil tabii de yine de insan merak ediyor neden oluyor diye.

• mrb arkadasla 42 pv 60 ile alakalı sorularınız varmı...
    bu arada panasonic-tekofaks buyuk bi ihtimalle bu yaza panasonic oto muzik sistemlerini getirecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

Selamlar tekrar. Akşam evde 16:9, otomatik vs. hepsini denedim ama benim plazmamda böyle birşey olmuyor en azından Eurosport'ta. Yanlız TV5EuroMonde miydi neydi o kanal yukarıdan ve aşağıdan kesik, siyah bölümler var. RTL'e dikkat etmedim. Ona da bir bakarım. PV60'ta olmayan bir ayar PV600'da olabilir diye düşünüyorum. Bakalım öğreniriz elbet sebeb-i hikmetini. Sağlıcakla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirkoc

tekrar merhaba arkadaşlar.bu WIDE olayına daha bir çözüm bulamadık.bu olay hatırladığım kadarıyla son 3-4 aydır mevcut.daha önceleri böyle birşey yoktu.yani ayarlarla ilgili birşey olduğunu sanmıyorum.çünkü ayarlarda bir değişiklik yapmadım.bence bu kablolu yayınla ilgili olabilir.

Selamlar nadirkoç,
    Evet bir çözüm bulamadık. Dediğin gibi de olabilir tabii, ben dikkat etmemiştim bu olaya mussa gündeme getirmeden önce. Yine de bir araştırıyoruz bakalım. Teşhis koyalım ki rahatlayalım. Sağlıcakla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiseco

mrb arkadasla 42 pv 60 ile alakalı sorularınız varmı...
    bu arada panasonic-tekofaks buyuk bi ihtimalle bu yaza panasonic oto muzik sistemlerini getirecek...

Selamlar digiseco,
    Yukarıda çözüm aradığımız bir sorun var, yorumlarını bekleriz, selamlar...
  • Merhaba Arkadaşlar Ankara dan selamlar,

Kesinlikle LCD alacağım diye çıktığım yolda, Pioneer ve Panasonic ın yayınlardaki kalitesini görünce Plazma alma eğilimim arttı. Kafama takılan logo kazınma ve bilgisayar bağlayamama olayının doğru olmadığını ve performans-fiyat oranının plazmalarda daha yüksek olduğunu ve sizin fotograflarınızı ve yazdıklarınızı görünce plazma diyorum.. (mor yılan bi kenara) ..Kızmayın ama pioneer a görünüş açısından biraz daha gönlüm kaydı gibi...donanım ve fiyat açısından neden pioneer ı secmediniz..bu konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var gibi...Temmuz da evlenmeyi düşündüğüm için şimdilik araştırmak için biraz daha vaktim var.Bu arada her yazınızı izliyorum Donanım haber e teşekkürler. Herkese tekrar selamlar....

• Birşey sormayı unutmuşum bu plazmalarda Fan yokmu, varsa ilerde sıkıntı yaratmazmı..teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerimus1

Merhaba Arkadaşlar Ankara dan selamlar,

Kesinlikle LCD alacağım diye çıktığım yolda, Pioneer ve Panasonic ın yayınlardaki kalitesini görünce Plazma alma eğilimim arttı. Kafama takılan logo kazınma ve bilgisayar bağlayamama olayının doğru olmadığını ve performans-fiyat oranının plazmalarda daha yüksek olduğunu ve sizin fotograflarınızı ve yazdıklarınızı görünce plazma diyorum.. (mor yılan bi kenara) ..Kızmayın ama pioneer a görünüş açısından biraz daha gönlüm kaydı gibi...donanım ve fiyat açısından neden pioneer ı secmediniz..bu konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var gibi...Temmuz da evlenmeyi düşündüğüm için şimdilik araştırmak için biraz daha vaktim var.Bu arada her yazınızı izliyorum Donanım haber e teşekkürler. Herkese tekrar selamlar....

Birşey sormayı unutmuşum bu plazmalarda Fan yokmu, varsa ilerde sıkıntı yaratmazmı..teşekkürler

LCD'den Plazma'ya dönenler arasına hoş geldin

Logo kazınması için 72 saat aynı kanalı hiç değiştirmeden seyretmen lazım der teknik servis, ben bunun da mümkün olmadığını düşünüyorum. Çünkü reklam girdiğinde logoyu kaldırıyorlar, yayın esnasındaki reklamlarda da logo küçülüyor, vs.

Bilgisayar bağlayamama sorunu açıkcası yeni hiçbir modelde yok. Çok eski elde kalan 800x600 plazmalarda bazen PC girişi mevcut olmuyordu, sanırım onlarda artık tamamen piyasadan yokoldular.

Pioneer-Panasonic karşılaştırması yaparsak, her ikiside başarılı ve teknolojik paneller kullanıyor, pioneer fiyatları daha yüksek ama tasarımları daha çekici, panasonicler fiyat/performans şampiyonu diye düşünüyorum.

Plazmalarda fan oluyor, en azından benim Panasonic PV60'ımda 3 adet çok sessiz ve düşük devirde dönen fan mevcut, yanına gidip tv sesini kapatıp kulağımı yaklaştırdımdığımda bile zor duyulan bir sesi var, kaldı ki 4 metreden tv sesi açıkken hiç duyulmuyor.

• Bu arada dün sabah itibariyle enteresan birşey keşfettim.

Kızım her sabah nicko kanalını açıp dora seyrediyor, doranın tişörtü mor ve o esnada mor harelenmeler oluyor

Sahne değiştiğinde mor yılan kayboluyor, veya kanal değiştirdiğinde kesinlikle böyle birşey yok.

Bunun kablolu yayın ve kanal kalitesinden olduğuna inanıyorum, ne dersiniz?
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar Ankara dan selamlar,

Selamlar ömer,

Pionner, özellikle, meke'nin de belirttiği gibi tasarım konusunda daha çekici ve yine diğer topiclerde okuduğum kadarıyla görüntü işlemcisinin başarısından söz ediliyor.

PV60'a gelince, ilk giriş mesajında da yazdığım gibi, bana göre panel tasarımı hiç ama hiç önemli değil. Gri panel benim sistemimle gayet uyumlu gözüktü ve şık oldu. Yani piano panel takıntım hiç yok. PV60'ın V-real işlemcisi de rakiplerine rahatlıkla kafa tutuyor ve çok başarılı. Yazılanlardan da takip ettiğin gibi fiyat/performans konusunda bizim plazmamızın rakibi yok. Mor yılan olayına gelince, elektronik sistemlerde mutlaka arızalar meydana gelir, bu çok doğaldır. Bir markanın bir ürün serisinin birkaçında sorun olabilir ama tümümde sorun varsa ozaman gerçekten genel bir sorundan bahsedilebilir. En azından ben böyle düşünüyorum. Mesela Pionner'ın 6 serisi panellerinde de sıklıkla burn-in den bahsediliyor ve yine bir de "dirty screen" sorunu var.

" Kızmayın " demişsin, niye kızalım ki! Pionner alsan da panasonic alsan da, en azından yeni bir plazma kullanıcısı daha saflarımıza katılmış olur.

Sonuç olarak para, zevk ve tercih senindir. PV60 ile ilgili sorunun olursa tüm pv60'lılar olarak burdayız. Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 4 Nisan 2007; 10:51:46 >

• quote:

Birşey sormayı unutmuşum bu plazmalarda Fan yokmu, varsa ilerde sıkıntı yaratmazmı..teşekkürler

Fan var tabi mekenin de dediği gibi. Ama ben şimdiye kadar hiç farketmedim olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

Bu arada dün sabah itibariyle enteresan birşey keşfettim.

Kızım her sabah nicko kanalını açıp dora seyrediyor, doranın tişörtü mor ve o esnada mor harelenmeler oluyor

Sahne değiştiğinde mor yılan kayboluyor, veya kanal değiştirdiğinde kesinlikle böyle birşey yok.

Bunun kablolu yayın ve kanal kalitesinden olduğuna inanıyorum, ne dersiniz?

Selamlar meke,

Tişörtün rengi mor olmasıydı, ozaman sorun olurdu bence. Kablolu tv'nin yayın kalitesi ortada. Kesinlikle bunun yayının kalitesizliğine bağlı olarak dalgalanmalar olduğunu düşünüyorum. Bence içini ferah tut.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.