Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.759
Cevap
177
Favori
1.753.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanırım bonusu hemen kullanmak gerekiyor. Zorunlu alışveriş olayı :)

benim aldığım model de PV70F, bir farkı olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Orjinalden alıntı: meke

1366 çözünürlüğü için, bende PV60 almamış olsaydım PV70 alırdım

Sağlık olsun sevgili meke,
    Benim fikrim, biz, 1080p full hd, en az 50 in ekran plazmalar'ın(lcd de olabilir) yaygınlaşıp fiyatlarının düşmesini bekleyelim. Ondan sonra emektar P60 ve de 600' müzü oturma odasına alırız, salona da bir tane yeni televizyon. Nasıl fikir ama

sevgili dostlar, PV70'lerin çözünürlüğü 1024x768 değil mi, yoksa ben bir şey mi kaçırdım acaba

• 50 inc olanlar hariç hepsi 1024*768 olmalı....
  • pv 70 ile 70e arasında erhangi bir fark yok bildiğim kadarı ise yurt dışında ürünler bazen ülkere görede aynı serinin sadece sonuna ek eklenmiş halleri ama yinede bir araştırmak gerekiyor ama aralarında hiç bir fark yok
  • 42 inclerin hepsi 1024*768

PV70 imin ilk görüntüleri. TV de görüntü kalitesi memnun edici. PIP olmaması küçük bir eksi.

'_______ PANASONİCLİLER_______'

• arkadaşlar, 70e'nin fiyatını 3500 peşin, 10 taksitle 4000 ytl olarak telefondan sirkecide bir bayiiden aldım. düşünen arkadaşlara duyrulur..
  • teknosada satisa baslamis 3999 ytlden.pesindede %10 daha iniyor
  • bence çok mükemmel
  • görüntü kalitesi süper ayrıca lg evsinema centeri de çok şık durmuş
  • yeni PV70'ler hayırlı olsun öncelikle sahiplerine .. dostlar, ilk izlenim olarak "mor yılan" problemiyle karşılaşan oldu mu ve de tamamen karanlıktaki "siyah" performansı tatmin edici midir? ve de son olarak PV60'lılardan PV70'i olay yerinde inceleme fırsatı olan oldu mu? karşılaştırmaları almamız mümkün müdür? şimdiden teşekkürler..
  • merhaba arkadaşlar ben de 37PV70 e talibim sayılır sirkecide panasonic satıcısında gördüm peşin 2.800 dedi bence çok iyi fiyat.Ama merak ettiğim husus şu: bu model 1080p upscale yapıyormuş galiba,nasıl oluyor bu iş?.Malum ben ps3 üm için almayı düşünüyorum sizce uygun bir şeçim mi?
  • nerdesiniz panasonic çiler topiğinizi unuttunuz galiba
  • buldum cevabını arkadaşlar sağolun ilginiz için component ile 1080i HDMI ile 1080p upscale yapıyor
  • Kasası güzelmiş doğrusu ama PIP olmaması eksi
    Yukarıdaki resimlerde Show TV logosu neden yarım, aşağıdaki resimlerde düzelmiş gerçi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: h3ps3d

buldum cevabını arkadaşlar sağolun ilginiz için component ile 1080i HDMI ile 1080p upscale yapıyor

1024*768 özelliğe sahip bir televizyon maximum 720p ya da 1080i upscale yapabilir. 1080p upscale için tvnin full hd olması lazım. Cevabı nerde bulduysan yanlış bilgilenmiş/dirilmişsin h3ps3d. Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deafleoppard

42 inclerin hepsi 1024*768

PV70 imin ilk görüntüleri. TV de görüntü kalitesi memnun edici. PIP olmaması küçük bir eksi

Güzel görüntüler deaf.. Sisteminde mevcutsa pc, ps2 veya ps3 resimlerini de bekleriz. Keyifli seyirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: terapati

yeni PV70'ler hayırlı olsun öncelikle sahiplerine .. dostlar, ilk izlenim olarak "mor yılan" problemiyle karşılaşan oldu mu ve de tamamen karanlıktaki "siyah" performansı tatmin edici midir? ve de son olarak PV60'lılardan PV70'i olay yerinde inceleme fırsatı olan oldu mu? karşılaştırmaları almamız mümkün müdür? şimdiden teşekkürler..

İzmir'de showroomlarda henüz pv70 yok, en azından ben görmedim. İncelediğim vakit izlenimlerinimi yazağım bir PV60'lı olarak. Selamlar...
  • tesekkür. pc yi deneyeceğim uygun bir zamanda. Ama ps im mevcut değil.
  • @tradeaddict

TV yayınları 16:9 olmadığı için tam ekranda nesneler biraz bozuluyor (insanlar bodur ve şişko oluyor) bunun için görüntü modlarından zoom1 de izliyorum. görüntü fazla bozulmuyır ancak alttan ve üssten kayıplar oluyor.
  • PANASONİC YENİ MODELLER SATISTA
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.