Haftada 1-2 gün okula gitmek zor bir şey mi? Öğrenci yok bir şey yok. Oturup çay kahve içip geri dönüyorlar. Keyfe keder ders açmayan, laptop ısınıyor diye canlı ders açmayan, çocuğu bilgisayarda diye ders açmayan onlarca belki yüzlerce öğretmen var bilginiz olsun. Tamam kutsal bir meslek her zaman savunurdum öğretmenliği ama malum süreci kullanıp yata yata maaş alıyorlar kimse kusura bakmasın. Çocukları bilgisayar başında bekletiyor 1 saat boyunca. Haber dahi vermiyor dersi açıp açmayacağına dair. Yazık günah. Şikayet etmek de bir işe yaramıyor. Akşamları nasıl kafalarını koyup rahat rahat uyuyorlar çözemiyorum... |
Pandemide Memur Olmak Vardı (7. sayfa)
-
-
-
Onu ben de biliyorum.
Ben ne kadar ödediğini merak ettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8 saatlik işi 6 saatte yapıyorlarsa iş 8 saatlik değildir zaten
-
Yarım saatte öğlen molaları var molalar çalışma saatinde sayılmaz yani 5.5 saat çalışıyorlar.Eksiksiz çatır çutur maaşlarını yıpranma paylarını alıyorlar bazıları daha da esnek çalışıyor haftanın 2-3 günü gibi mesela..Esnaf açlıktan gebermek üzere onların için hava hoş özel sektör gözünün yaşına bakmıyor devletin verdiği yarım maaş ile geçin diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asgari ücretlisinden , sanayiden çalışanına , işsizine kadar memurun işi herkesin ağzına sakız oldu, fırsat bekliyorlarmış meğer... Mesleğimizi bize öğretmeyen başka kim kaldı haber verin onlar da laf söylesin...
Malesef salgın döneminde memurun iş yükü ve stresi daha çok arttı, üstten yapılan baskılar, daha fazla işi daha az zamanda yapmanın verdiği yük fazlalaştı.Polislerin stresi daha da arttı, öğretmenler seçmeli derslere varıncaya kadar online vermek zorunda ve yaşanan bağlantı sorunları , öğrencilerin kaçı katılabiliyor kaçında imkan var hepsinin takibi yapılmak zorunda ve öğretmenler uzaktan eğitimden artık bıktı bir an önce normal eğitime dönülsün diye dua ediyorlar.Üstüne bir de maaşlarına laf eden çomarlar yüzünden bakanlık bile kararlarını değiştirmeye baskıyı artırmaya başladı.Çok isteyenler çalışıp KPSS'girip memur olabilir , peki neden bu acizlik ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: john mclaneBende bir infaz ve koruma memuru olarak, nisan ayından beri cezaevlerinde yatılı olarak görev icra etmekteyiz.
Eve gitmek yok, cep telefonu yok.
yine de halimize şükrediyorum, özel sektörde olsam ya işsizlik ödeneği ile daha az para alacaktım, ya da işsiz kalacaktım.
Yıllarca özel sektörde asgari ücretle süründüm..
Özel sektörün canı cehenneme..
Alıntıları Gösterİnşallah bir gün bitecek bu günler. İşte konuyu açan arkadaş tüm memurları aynı kefeye koymamalı.
-
Memur olmanın yolunu söylüyorum. Bu bilgi gizli bilgidir forum dışına çıkmasın. Parti veya cemaat üyeliği yoksa memur olmak vardı diye hayal kurmayın.
-
Belese maas almak degil yani. Zuhaha güldüm -
Belki tam aksine, 4 yıllık mühendislik + yüksek lisans bitirip, 10'ya yakın sertifika edinip (cisco, ad vs) KPSS sınavından 84 puan alarak, sırf sosyal mecralarda hükümete yönelik mualif paylaşımlar yaptığı için kamuya giremeyip, yerine 70 puanlı adamların iş bulduğu birinin konusudur.
-
Hahaha yoruma bak. Bu ülkede ki memurlarin %70i işini yapmıyor. -
Gel saglik personeli ol durmadan birileri ölüyo yenileri lazım memursun sabah 8de hastane acilir aksam 5te kapanır nöbet tutarsin bi de harika bi memurluk yasantin olur
quote:
Orijinalden alıntı: TheComposistHaftada 1-2 gün okula gitmek zor bir şey mi? Öğrenci yok bir şey yok. Oturup çay kahve içip geri dönüyorlar. Keyfe keder ders açmayan, laptop ısınıyor diye canlı ders açmayan, çocuğu bilgisayarda diye ders açmayan onlarca belki yüzlerce öğretmen var bilginiz olsun. Tamam kutsal bir meslek her zaman savunurdum öğretmenliği ama malum süreci kullanıp yata yata maaş alıyorlar kimse kusura bakmasın. Çocukları bilgisayar başında bekletiyor 1 saat boyunca. Haber dahi vermiyor dersi açıp açmayacağına dair. Yazık günah. Şikayet etmek de bir işe yaramıyor. Akşamları nasıl kafalarını koyup rahat rahat uyuyorlar çözemiyorum...
Zor bir şey demedim ki 🙂 Görevini yapmayan varsa CİMER'den şikayet dilekçesi ile şikayette bulunabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeş ben öğrt.im. Evde online ders yapıyorum. İnan okulda dersten daha yorucu. Dışarıdaki başka hayatlsr göze kolay görünür de aslı öyle değildir ama. Bunu unutma. -
Kesin amacın vatana millete yararlı olmaktır kesin başka bir sebep yoktur tamam inandık.
Dayını ara belki kontenjan açar. -
Bu uygulamalardan sağlık bakanlığı hep muaf oluyor yine aynı nöbetime geliyorum değişen bişey yok
kpss puani alamayan mi? 95 puan alip atanamayan var mulakatta yeteri kadar yalayamassan gecemessin
hicbir memur 8 saat calismiyordu zaten kaymakama gidersen gorursun
-
memurluk her zaman iyidir (sağlık ve güvenlik işleri hariç).
-
Bilgisayarla sabah akşam ders veriyoruz. İftiralar gözünüze dizinize Dursun !
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X