Şimdi Ara

Panel Almak çok zor yaw. Toshiba 42X3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu okurken birçoğunuzun içinden, ya o televizyon eski teknoloji şusu kötü burası yetersiz gibilerinden düşünceler sarmışıtır.

Ama nerdeyse 1-2 aydır TV almaya çalışıyorum, ve hergün dahada zorlaşıyor almak. Hep daha iyiye hep hada yeni teknolji derken tabiri caizse evde kalmış bayanlar misali panel alamıyorum.

Dün tekno'da 1.899 / 12 taksitle Toshiba 42X3000 Tv'yi gördüm ve içimden almak geldi. Alıyımda kurtuıluyum gibilerinden.
    Özelliklerine aşağıdaki siteden bakabilirsiniz tek farkı DVB-T olması linktekinin.

http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/consumer/products.nsf/pages/lcdplasma-regzax-42x3030d?opendocument

Bana uzman görüşlerinizle bu fiyata deyip deymiyeceği konusunda fikir verebilirseniz sevinirim. Özellikle bu Tv yi daha önce kullanmış olanlar uydu performansından memnunlarmı.

Lütfen şu televizyonu al veya bunu al demeyin, yada yav yapma plazma al demeyin bana. :) Kafam zaten yeterince karışık.

Saygılar.

• merhabalar ben bu serinin 37 inç olanını kullanıyorum 37x3000pg gayet memnunum ps3 ve component üzerinden uydu alıcısı bağlı bende gayet tatminkar bugüne kadar herhangi bir eksi yönüyle karşılaşmadım fiyat da uygunmuş bence alman mantıklı bir davranış olur karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.