Bildirim
PANELVAN ARACI AÇTIRMAK!!! ACİL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Servisçilerin çoğu bu şekilde yapıyor, servisçi bulursan yada sadece servis satan galeriler var oralara sorup bilgi alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde kafana göre buldugun koltuğu takamıyorsun. Hangi şehirde isen orada iç dizayn işi yapan firmalarla görüş. Eğer bu iş için belge almış dizayn firması varsa sana anahtar teslimi yaparlar. Ama araban yine çift sıra koltuklu kamyonet olarak ruhsata işlenir. Otomobil olmaz onu bil. -
Yapmadan araştırın bunun için proje çizdirmeniz lazım iyi firma olmazsa belgesi vs. si bu işleri yapmak için sıkıntı çıkar.
Sahibinden.com'da minibüs ilanlarına bakın onlarda bu tarz şeyler için bilgi oluyor. -
3-4 senedir bu uygulama yasaklandı. Ancak daha önceden yapılıp ruhsata işlenmiş bir araç alırsanız onu camlı-koltuklu kullanmaya devam edebilirsiniz. -
Sat koltuklusunu al ugraşmaya değmez.
Tanidik bir abi var eleman sırf bunla geçiniyor eskiden 2500 3000 tl kazandığı oluyormuş araba başına şu aralar 700 1000 arası anca kazanıyorum diyor aldığı araçlar Palio van opel Corsa van gibi araçlar.tabi adam 2 günde bir alıyor satıyor piiri olmuş işin hemen de yaptırıyor işini.
Nasıl yapıldığına gelirsek bireysel olarak işi bilmessen kazıklarlar adamı
camlı kotluklu işlenmemiş fiorino almayı düşünüyorum 3 binlira felansa toplamda değerlendircem al satcı fln değilim eğer 3 bin geçerse zaten bulaşmıcam 1-2 yere sordum net bilen yok burdan bişey çıkar belki bi umut işte. bizim bi akraba zamanında almıştı doblo bi koltuk taktırdı 250tl + proje ruhsat fln derken 2-3bin civarı buldu diyo şimdilerde nekadar onu bilmiyorum sadece yaptırcağım uyduruktan bi tavan yan kaplama bi koltuk yeter bana önemli olan proje ruhsat masrafları nekadar onu bilmiyorum.Bilen bu işle uğraşan varsa bi yardım lütfen -
Sonradan açma fiorino yakışmıyo satılmıyo bence connect kangoo partner berlingo ya yönelin 2010 modelde almayın açtıramazsınız araç 5 yaşını geçmesi gerekiyo eğer 5 yaşını doldurmamışsa devlet ötv farkını istiyo son 4-5 aydır bu şekilde işliyo servisçilere gelince sıfır panel alıp plaka almadan ya döşemeciye yada sıfır panel alıp direk servisine açtırdıkları için otm olarak minibüs diye tecil ettiriliyo yani alacağınız araç 2009 modelden daha yaşlı olması lazım araç yeniden muayene ye giriyo 1000-1500 gibi dosya masrafı tutuyo camların taneside 60-70 tl civarı + 300 işçilik(boya-kesme) halı flex döşeme işçilik dahil 200-300 civarı koltukta 300 civarı yani hemen hemen tahmin ettiğiniz rakamda ama iç dizayn fiyatı değişebilir deri döşeme tribün tavan ortobatik koltuk vs ek masraf... -
Miktarı tam hatırlamıyorum ama 5 yaşına kadar olan araçlarda ötv farkını vergi dairesine yatırman gerekiyor
2004 model transporter için 1500 tl ödedik geçen sene.proje çizildi,ruhsata işletildi. araç 5+1 yapıldı.
düzeltme:bahsettiğim tutar donanım masrafları işçilik vb hariç tutardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcncc -- 28 Temmuz 2014; 18:54:29 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pasta cila zararlı mı
- en sorunsuz otomatik şanzıman
- atmosferik motor nasıl kullanılır
- arabayı sürttüm boyası kalktı
- ankara otomatik şanzıman ustası tavsiye
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- renault espace 2024
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
- xiaomi su7 sahibinden
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X