Bildirim
Panik atak olmuşum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Babam da vardı bir aralar tamamen psikolojik bir olay zaten..Belli bir süre sonra geçti.. -
uzun süre tecrübelerden sonra geçiyorquote:
Orijinalden alıntı: minderbob
Babam da vardı bir aralar tamamen psikolojik bir olay zaten..Belli bir süre sonra geçti..
tecrübe dediğim ise; 1 sene falan panik atağa alışmak gerekiyor. ilaç falan hikaye.. -
geçmişolsun arakadaşım. bildiğim kadarıyla Burhan Altıntop'unda böyle bir rahatsızlığı var. sende onun gibi olmazsın ilerde umarım.quote:
Orijinalden alıntı: Speed Style
uzun süre tecrübelerden sonra geçiyor
tecrübe dediğim ise; 1 sene falan panik atağa alışmak gerekiyor. ilaç falan hikaye..
Alıntıları Göster -
"Hastanede tahlil yaptilar,panik atak olmusum."quote:
Orijinalden alıntı: metinT
geçmişolsun arakadaşım. bildiğim kadarıyla Burhan Altıntop'unda böyle bir rahatsızlığı var. sende onun gibi olmazsın ilerde umarım.
Alıntıları Göster
Tahlille panik atak oldugunu nasil bulmuslar merak ettim.Panik atak psikolojik bir olay.tahlille ne ilgisi olabilir?
Neyse soruya geçince.Antidepresan ilaçlarla panik atak kontrol altina alinabilir.Yoksa spesifik bir ilaci yoktur. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2000watts
"Hastanede tahlil yaptilar,panik atak olmusum."
Tahlille panik atak oldugunu nasil bulmuslar merak ettim.Panik atak psikolojik bir olay.tahlille ne ilgisi olabilir?
Neyse soruya geçince.Antidepresan ilaçlarla panik atak kontrol altina alinabilir.Yoksa spesifik bir ilaci yoktur.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: 2000watts
Neyse soruya geçince.Antidepresan ilaçlarla panik atak kontrol altina alinabilir.Yoksa spesifik bir ilaci yoktur.
Hastanede kalp,tansiyon,şeker,troid bezi testleri yaptılar bir şey çıkmadı.Sonra psikiyatriste gönderildim ve panik atak olduğum anlaşıldı.Doktor seroxat diye bir ilaç yazdı çok etkiliymiş.İnşallah iyileşirim.
-
Bu çok ciddi bir rahatsızlık arkadaşım, geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: erdem_90quote:
Hastanede kalp,tansiyon,şeker,troid bezi testleri yaptılar bir şey çıkmadı.Sonra psikiyatriste gönderildim ve panik atak olduğum anlaşıldı.Doktor seroxat diye bir ilaç yazdı çok etkiliymiş.İnşallah iyileşirim.
Alıntıları Göster
-
Geçmiş olsun kardeş.quote:
Alıntıları Göster
-
uykum gelmiş benim. "pandik atan olmuşum" diye okudum -
bende lise 1 de olmustum.Berbat bir hastalık.İnsan ölümden baska birsey düsünemıyoru.Sürekli eli kalbinde acaba ölecek miyim? kolu agırsa kolum kesilecek vs.quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
uykum gelmiş benim. "pandik atan olmuşum" diye okudum
Tek care antidepresan -
bananda oluyor ya tek kalınca kalbim çarpıntı başımdönüyo nefes alamıyorum ölcek gibi oluyorum bende bi doktara gideyim...geçmiş olsun kardes sanada cok ktu birsey yaa hele oruç tuttuğumda ağızım kuruyor yutkunamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Kysis
bende lise 1 de olmustum.Berbat bir hastalık.İnsan ölümden baska birsey düsünemıyoru.Sürekli eli kalbinde acaba ölecek miyim? kolu agırsa kolum kesilecek vs.
Tek care antidepresan
Alıntıları Göster
-
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Bende de var psikolojik rahatsızlık anlıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: emrefe
bananda oluyor ya tek kalınca kalbim çarpıntı başımdönüyo nefes alamıyorum ölcek gibi oluyorum bende bi doktara gideyim...geçmiş olsun kardes sanada cok ktu birsey yaa hele oruç tuttuğumda ağızım kuruyor yutkunamıyorum
Alıntıları Göster
-
bildiğim kadarıyla tedaviye belli bir aşamadan sonra doktor kontrolunde uyuşturucularla devam ediliyorquote:
Orijinalden alıntı: fss1403
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Bende de var psikolojik rahatsızlık anlıyorum.
Alıntıları Göster -
Uyuşturucu derken?quote:
Orijinalden alıntı: Randall
bildiğim kadarıyla tedaviye belli bir aşamadan sonra doktor kontrolunde uyuşturucularla devam ediliyor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Randall
bildiğim kadarıyla tedaviye belli bir aşamadan sonra doktor kontrolunde uyuşturucularla devam ediliyor
-
panik atak hasstalarına anti depresan ilaçlarla ve yardımcı (yeşil receteli olaibliyor) ilaçlarla takviye yapılarakquote:
Orijinalden alıntı: netkingv
Uyuşturucu derken?
quote:
Orjinalden alıntı: Randall
Alıntıları Göster
tedavi edilebiliyor. ancak anti depresan ilaçların kullanımı 6 ay ile 1 yıl arası değişiyor
genel kanı bu ilaçların bagımlılık yapptıgı yonunde ama ben oyle oldugunu dusunmuyorm
eger ilacı doktorunuzun tavsyesi dogrultusunda kullanırsanız ataklarınızda azalma olaibliyor
ancak ilac kullanımına ara vermeniz atakları geri getirebiliyor
uzun vadede gecebilen bir psikloljik rahatsızlık
asıl ilaç depresanların yanında moralinizi yuksek tutmaktır
gecmiş olsun
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: erdem_90
quote:
Dedigim gibi seroxat bir antidepresandir.
-
geçmiş olsun kardeşquote:
Orijinalden alıntı: 2000wattsquote:
Orjinalden alıntı: erdem_90
quote:
Dedigim gibi seroxat bir antidepresandir.
Alıntıları Göster
-
bu mesajı yazarken OYT OYNAMA sana geçmiş olsun diyo OYNAMA rum.bu hastalık bela.quote:
Orijinalden alıntı: interm
geçmiş olsun kardeş
Alıntıları Göster
OYNAMA
BU HASATLIK BENDE YOK
OYNAMA.
-
kavga et açılırsın çok fazla içe kapanmışındır son zamanlarquote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
bu mesajı yazarken OYT OYNAMA sana geçmiş olsun diyo OYNAMA rum.bu hastalık bela.
OYNAMA
BU HASATLIK BENDE YOK
OYNAMA.
Alıntıları Göster
veya
maça git bağır çağır
veya
X eve git
doktor ilaç yazacak hepsi sahte uyduruk ilaçlar hiçbir etkisi yok vitamin desteği sadece olay psikolojik olduğu için senin psikolojini kandırıyorlar al bu ilacın diye.
iş sende bitiyor birtakım korkuların var ve bunlar epey birikmiş hesaplaşmanın vakti geldi geçiyor adamım
-
ya ilaçla bir noktaya kadar idare edilebiliyor.. asıl mesele paniği beyinde yoketmek. o da uzun süre alıyor. en az 1 sene sürer beyinde yoketmek için...quote:
Orijinalden alıntı: UltraPredator
kavga et açılırsın çok fazla içe kapanmışındır son zamanlar
veya
maça git bağır çağır
veya
X eve git
doktor ilaç yazacak hepsi sahte uyduruk ilaçlar hiçbir etkisi yok vitamin desteği sadece olay psikolojik olduğu için senin psikolojini kandırıyorlar al bu ilacın diye.
iş sende bitiyor birtakım korkuların var ve bunlar epey birikmiş hesaplaşmanın vakti geldi geçiyor adamım
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ayda 1 nargile içmek
- buzdolabı göçük düzeltme
- duş alıp dışarı çıkmak hasta eder mi
- konuşurken heyecanlanmak
- saç boyasıyla sakal boyanır mı
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X