Bildirim
Para Kasma Yöntemim (Zeka Gerektirir CİDDİYİM)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne yalan söyliyim inandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okul alıyor o paranın tamamını neredeyse merak etme. -
tamam
İlk 1000 e girip zaten iyi bölümlere gidebileceğinden 4 yıl sonra bulacağın iş o bursun kaç katı olur kimbilir, adam neden uğraşsın sınava tekrar. -
LYS'de ilk 1000'e girsem ben veririm o parayı. -
Çok hayalperestsin kardeş.
ilk 1000e girecek kadar çalışabilen adama ünide-işte çalışmak hiç koymaz zaten. ayda 1500 liranın en az 3-4 katını kazanmak varken niye 1500 lirayla sürünsün? -
Çölde kas iyi kasiliyo
Böyle bir inek çetesi kuramaz mıyız 10 kişi ayda 100bin lira net gelir ? Parayı nerede değerlendirebiliriz -
Kasmış Darius'u öldür
Zindana git örümceklerde sağlam exp var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
70 görevide yapalım o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: Pijamalı Panda
Arkadaşlar bazı üniversiteler LYS'de ilk 1000'e girenlere 1500lira okumak için burs,yemek için yemek veriyor. Her 4 senede bir sınava girerek giderimiz olmadan senelik 13.500 lira para kazanabiliriz 3 arkadaş bunu yaparak bir dükkanda açarız
senede 13.500'e köpek bakamazsin
quote:
Orijinalden alıntı: Pijamalı Panda
Böyle bir inek çetesi kuramaz mıyız 10 kişi ayda 100bin lira net gelir ? Parayı nerede değerlendirebiliriz
10 kişiyle ayda 100bin lira kazanacağını düşünen ineklerden mi kuracaksın çeteyi -
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH Havacı
İlk 1000 e girip zaten iyi bölümlere gidebileceğinden 4 yıl sonra bulacağın iş o bursun kaç katı olur kimbilir, adam neden uğraşsın sınava tekrar.
Dersleri zor gelip geçemeyebilir öyle demeyin mezun olmak da zor -
Köpek değil inekten bahsediyorum ben -
Kardeşim ilk 100 yaparak Karatay universitesi matematik bolumune gidersen 6bin ₺ okul 2000₺ tubitak 990₺ devlet veriyor
Haberin olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkLan -- 15 Temmuz 2015; 0:31:56 >
quote:
Orijinalden alıntı: bkLan
Kardeşim ilk 100 yaparak Karatay universitesi matematik bolumune gidersen 6bin ₺ okul 2000₺ tubitak 990₺ devlet veriyor
Haberin olsun
Arkadaşlar plan başarılı devam ederse 2. kalkınma planı ile ilk 100 yüzü hedefliyoruz !
Benzer içerikler
- numaralı güneş gözlüğü yaptırma
- düğünde oynamayı bilmeyenler ne yapmalı
- spekülatif düşlerin spazmı var
- hangi ilaçlar kırılarak içilir
- paxil ilk günler
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X