Şimdi Ara

##PARA #PARA# PARA## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline koluna sağlık ben po işini hep yapıyorum alırım 7k dan satarım 10k dan
    ben size 1 yol daha söliyim bu yöntemle %50 lvl düştüm ancak 500m para kazandım anlatayım
    gidin abbys e
    cıkın ghost warrıor lara kesin 5 saat cıkarın dex +9 ozel para(gold coin gibi)sat +9 takıyı inventory de al sana 300m nakit para

• şu an andream'da dediğiniz pot işini yapıyorum ve süper gidio.çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibby_

eline koluna sağlık ben po işini hep yapıyorum alırım 7k dan satarım 10k dan
    ben size 1 yol daha söliyim bu yöntemle %50 lvl düştüm ancak 500m para kazandım anlatayım
    gidin abbys e
    cıkın ghost warrıor lara kesin 5 saat cıkarın dex +9 ozel para(gold coin gibi)sat +9 takıyı inventory de al sana 300m nakit para

Söylediğin gibi önceden Ghost Warriorlardan Ts düşürüp de para kasılabiliyordu ancak,sundrieste satılmaya başlayınca o kaynak da kurudu. Günden güne seçenekler azalıyor. Fırsatları iyi değerlendirmek lazım. Bir tp parasının bile önemi var artık (yok daha neler!!)

• en iyisi +1 mirage 25'e alıp +6 yapıp 100e satmak (yerse +7 denemek :) )
    veya +5 chitin 15'e alıp +7 yapıp 100e satmak
  • yada şu dd görevi denen göreve sürekli gidip cıkat chitleri satmakda bi yol bu arada goblin su guard itemleri geldikten sonra resmene öldü ama bide bu guard itemlerini satmaa calısannar war kim alır ki onnarı bilmiom?abssye katılmıom absyy ölmess watan bölünmes........
  • Boyle bı topıc acmayı bende dusunuyodum ben bıraz daha detaylara gırmıstım yaklasık 1 hafta sonra toparlayıp yenı topıc accam. aslında mantık su bıraazz hasılat cabuk satılabılen unıq ıtem ve pazarlık

En cok kar ettıgım ıtemı soylıyım Lobo pendant ortalama o1 de lvllı olan arklar 65 m ye satıyo
    ancak o2 pıyasası bunun nerdeyse 2 katı o2 ye gecıp 90 m den koyuyorum ıtem gıtmıs

En cok zarar ettım ıtem Dark vane ve Enıon bow cunku artık unıq ıtemler + lı iteme malesef cevrılmıyor

Bu ıkısıne dıkkat edersenız parar kazanmak cok kolay

serıı satılan ıtel lıstem hazır durumda onuda bu topıce yazıyım kalabalık olmasın:

-İron belt
    -Lobo Pendant
    -Lycaon pendant
    -(+5) regue cıtınlerı
    -(+8) wızarld staff
    -(+8) sword breaker
    -(+7) glave
    -(+6) glave
    -(+1) mirage dagger
    -(+1,+6) Dagger defans cıtınler
    -(+7) cıtınler

Bunların tam tersı saatlerce beklıyıp Basş agrıtan ve sonunda takasa gıden ıtemler

-(+0)DArk vane
    -(+0)Enıon bow
    -Lupus pendant
    -Mana belt
    -Ligting enion
    -Flame enion
    -Glacier enion
    -(+1) glave
    -(+7) destroyer

Diyer konularda topıcı acan arkadasıma katılıyorum
    Yardımcı olduysam ne mutlu bana..

• quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

yada şu dd görevi denen göreve sürekli gidip cıkat chitleri satmakda bi yol bu arada goblin su guard itemleri geldikten sonra resmene öldü ama bide bu guard itemlerini satmaa calısannar war kim alır ki onnarı bilmiom?abssye katılmıom absyy ölmess watan bölünmes........

Abyss'e talepteki en büyük neden,arada shell düşürme ihtimaliydi. Genlde en iyi düşen itemdi. Ancak görevlerde shellin artık veriliyor olması,abyssin popülaritesini azalttı diye düşünüyorum. Ama bu sevdaya gonul verenler de hala vazgeçmemiş olabilir senin gibi

• ufak bir yöntemde ben sölim giant gavoltlardan çıkan (her 5 taneden kesin çıkıo) gabolt adındaki item 10k edio. o hiç satılmayan itemlere rebith priest shell'ide ekle
  • sermaye bile yokki bendearkadaştan borç mu alsam
  • LOBO,LYCAON VE LUPUS PENDANTLARI DENEMEDİM. XIGENON SERVERINDA LOBONUN EN AZ 200MİLYONDAN SATILDIGINI SOYLEYEBİLİRİM. BİRAZ PAHALI GİBİ,SENİN RAKAMLARI GOZ ONUNE ALINCA. GUNDEN GUNE FİYATLAR ARTIYOR. BU KONUDA MUTABIKIZ.
  • arkadaşim çok güzel olmuş sağol
    üst konu olsa iyi olur
    sürekli yararlan bilmemiz için
    bide bişey soracam
    ben patosda oynuyom ıtem ler şu an para etmiyo mesala mage
    +8 item şu an 20m fazla satamazsın yani 20 m i beğe mediğim den deil ama sermayem olmadığın bu iş olmuyo peki başka napcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jandark02 -- 21 Ağustos 2006; 16:07:53 >
  • Fikir güzel düşünce güzel ama yemezler.
    Neden dersen artık pot depolama olayını herkes yapıyor ve kimse cz de pot satın almıyor denedim.
    Artık kimse +3 itemi +1 den pahalıya almıyor çünkü herkes biliyorki +3 bus la kesin oluyor.
    Ama diğer dediklerine açığım ticaret denen şey tam olarak bu... yararlı olur umarım arkadaşlara ancak ticaret demek risk demektir kesinlikle kazanırsın diye birşey yok çok büyük zararlarada girebilirsin.
    Mage lere +8 basma olayınıda anlatayım.
    Fabric coat tan aldım 21 adet +7 yaptım. Str priest itemi.
    Bus la başladım basmaya bastıklarımın hepsi yandı ama hepsi 1 isi bile +8 olmadı 21 adet +7 den yani bu işte yaş.
    Genede emeğe saygı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Fikir güzel düşünce güzel ama yemezler.
    Neden dersen artık pot depolama olayını herkes yapıyor ve kimse cz de pot satın almıyor denedim.
    Artık kimse +3 itemi +1 den pahalıya almıyor çünkü herkes biliyorki +3 bus la kesin oluyor.
    Ama diğer dediklerine açığım ticaret denen şey tam olarak bu... yararlı olur umarım arkadaşlara ancak ticaret demek risk demektir kesinlikle kazanırsın diye birşey yok çok büyük zararlarada girebilirsin.
    Mage lere +8 basma olayınıda anlatayım.
    Fabric coat tan aldım 21 adet +7 yaptım. Str priest itemi.
    Bus la başladım basmaya bastıklarımın hepsi yandı ama hepsi 1 isi bile +8 olmadı 21 adet +7 den yani bu işte yaş.
    Genede emeğe saygı...

+7 LERİN HEPSİNİ BUSLA BASMANI TAVSİYE ETMEM,+8 BASSAN BİLE MALİYETİN ÇOK FAZLA OLUR.20TANE BUS 2MİLYONDAN ZATEN 40MİLYON PARA YAPAR. SADECE 4-5 BUS YETERLİDİR. BİR DE 3.SERVERLARI VE SAKİN SAATLERİ SEÇMENİ ÖNERİRİM. BİR DAHAKİNE SABRININ KARŞILIGINI ALIRSIN EMİN OL!

• Pathos gibi yeni serverlarda, yeni patchle beraber bilmişlik yapıp da akıl verip zarara girmenizi istemem. Piyasa zaten tam oluşmamıştır orda,ancak upgrade scroll ya da crystal,opal,saphire gibi itemlerin satılabileceğini tahmin ediyorum. orta lelvellerde sık kullanılan rogue silahlarını da satabilirsin. Neden rogue dersen,talep fazladır. hızlı elden çıkarabilirsin.
  • Evet arkadaşlar,ilginç fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız,biz de bilmediklerimizi öğrenebiliriz. katılım bekliyorum.
  • benide bog benide
  • yazdığın yöntemler müthiş abi
    bikaçını uyguladım 1 haftada 700m kastım emeğine sağlık
  • güzel fikir direk 720lik potlarla andreama gidicem andream daha güvenli
  • EMEGE SAYGI DİYORUM BAŞKAAAAAAA BİŞEY DEMİYORYUM SAOL KARDEŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: JBXVKL

Size canım feda,yeni clanımız kurulsun paraya boğacağım seni

abisi eger adam lasımsa lwlim 42 warıorum al klanına 4 aydır klan kokusu duymadım açım aç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.