Şimdi Ara

##PARA #PARA# PARA##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi oyunlar, nasıl ki, günlük hayatımızda parasız nefes bile alınamıyorsa, zaman gösteriyor ki KO oyununda da parasız adım bile atılamıyor. Özellikle,yeni gelen patchlerle,oyunun açıklarının iyice kapanması;dupele ve buglarla para kazananları bile zor soktu. Artık para değerli ve kazanması zor. Fiyatlar günden güne artış gösteriyor.Ne yapılabilir? Kendi nacizane görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum,işe yarar yaramaz, memnun kalır kalmazsınız, vebali boynumadır. Alıntı değildir.

Arkadaşlar LEVEL bi yere kadardır. ITEM önemlidir. item bulmak zordur,zaman ister,uğraş ister,savaş ister. Bunların hepsini alacak şey PARA'dır. (kapitalist düzen oyunları bile vurdu,kahretsin!!)

1- Para kazanmak istiyorsan,sermaye şart.Lamı cimi yok bunun. Para parayı çeker. 10 gün boyu lvl kasmayacaksınız. Boss kovalamayacaksınız. Moradon'da kamp kuracaksınız!!!

2- Üzerinizde bulunan orijinal olmayan tüm itemleri satın. armor ve silahlar özellikle. herkeste md7 var ,herkeste glave 7 var. raptor bile bulursun sat kardeşim.!! para yap. sonra daha iyisini alırsın üstü de cebinde kalır. 2-3 gün arasında bu itemler ortalama fiyatlardan gider. çok vasat bir oyuncunun bile 200 ile 300 milyon arasında bir parası olur. Cash para cebimiz de mi? artık cıbıl mıyız?Devam..

3-Çoğu arkadaşımız, para birikir birikmez hemen harcar pazarı dolaşır kafasına göre ucuz itemleri bulur stoklar.Halbuki biraz zaman geçirmek iyidir. Genelde 3.serverler mal almak için idealdir. 1 ve 2 ye giremeyen adam 3'e girdiginde çok kalabalık olmaz ve hemen satmalıyım düşüncesiyle 1.serverin biraz daha ucuz fiyatına malı koyar tezgaha. Sabah erken ve akşam 7-8 civarı alım için uygun saaatlerdir.

4-Gelelim en civcivli kısıma,kardeşim paramız var az çok, ne alıcaz ,ne satıcaz ,kaçtan alıcaz,kaçtan satıcaz?? sorularının cevabına. ..
    - Cebinde 5-10 milyonu kalan kader kurbanları için söylüyorum.Gidin en DANDİK mage kıyafetinden. doldurun inventoryi.doldur doldur. scroll için bi kutu boş kalsın. Sonra doğru magic anvile. 20 -25 tane +6 basana kadar devam edin. Low upgrade scroll iş görür. 20-25 tane +6dan en az 1 tane +8 çıkar. kardeşim kaça mal ettin? en fazla 10 milyon. Koy tezgaha 50 milyondan. Satılmazsa ben vericem parasını.
    -Orta direkler için söylüyorum. Gezin pazarda. +1 MD bakın,+1 GLAVE bakın. 50 den fazla vermeyin. bulunca çekin. dogru anvile. bas +3 e yanma riski olmadan. Bastın mı ? koy kardeşim 80milyondan tezgaha,hadi olmadı 70 olsun. müşterinin ayağı alışsın. ertesi güne kemikleri kalmaz anında satılır. Bu taktik devam.
    - Bu taktik de ufak sermayeli arkadaşlar içindir. Gidin hp pot alın 720 lik 7k dan,atın kendinizi Cz veya Ardream'e. Açın tezgahı koyun 15k dan. fazla değil 3-4 saatte 5-10 milyon arası garantisi vardır.
    -Cebinde 600-650 milyonu olan adama da bir tavsiye. Pazarın altını üstüne getir. +1 sheller 150-200 milyon civarı. al 3-4 tane bas +3 e risksiz. koy pazara 250den. yola devam. Ya da IB +6 ara. +6lar 600-650 den almaya,bulmaya çalış. arada denk düşer. Aldın mı? hemen koy 850 den. KOy,Koy.Ertesi güne para cepte.
    - Goblin ve Abyss geme bel bağlamayın eski popüleritesi gitti. Para çıkmaz onlardan. Hamallıktır. Oyun değiştikçe taktikler de değişir.
    -Takılar ben tezgah açtıgımda diğerleri kadar sık satılmasa da arada talibi oluyor. +6,+7 takıları en fazla 3milyon vererek toplayın. basın +8 çıkarırsanız koyun 30-35 milyondan.
    -Arkadaşlar dikkat ederseniz, ne alın dediğim ne de satın dediğim fiyatlar, uçuk,akla mantığa aykırı değildir. Sadece biraz iyi bir araştırma,pazarlık ve sabır gerektitir.

5- Çok değil bu şekilde bir hafta bilemediniz 10 gün cıbıl cıbıl moradonda geçireceksiniz zamanınızı. 10 gün sonra hem paralı hem itemli hem de memnun olacaksınız.

Umarım işinize,cebinize yarar. Herkese iyi oyunlar. MADE BY EGB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JBXVKL -- 23 Ağustos 2006; 14:10:50 >

• Herkesin fikrine,düşüncesine açığım. Yorumlarınız şefkat ve itinayla dinlenir,değerlendirilir
  • +1

Sen bu dediklerini uygula bana para ver abi +7 Shell almam gerekiyo
  • Size canım feda,yeni clanımız kurulsun paraya boğacağım seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: JBXVKL

Herkese iyi oyunlar, nasıl ki, günlük hayatımızda parasız nefes bile alınamıyorsa, zaman gösteriyor ki KO oyununda da parasız adım bile atılamıyor. Özellikle,yeni gelen patchlerle,oyunun açıklarının iyice kapanması;dupele ve buglarla para kazananları bile zor soktu. Artık para değerli ve kazanması zor. Fiyatlar günden güne artış gösteriyor.Ne yapılabilir? Kendi nacizane görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum,işe yarar yaramaz, memnun kalır kalmazsınız, vebali boynumadır. Alıntı değildir.

Arkadaşlar LEVEL bi yere kadardır. ITEM önemlidir. item bulmak zordur,zaman ister,uğraş ister,savaş ister. Bunların hepsini alacak şey PARA'dır. (kapitalist düzen oyunları bile vurdu,kahretsin!!)

1- Para kazanmak istiyorsan,sermaye şart.Lamı cimi yok bunun. Para parayı çeker. 10 gün boyu lvl kasmayacaksınız. Boss kovalamayacaksınız. Moradon'da kamp kuracaksınız!!!

2- Üzerinizde bulunan orijinal olmayan tüm itemleri satın. armor ve silahlar özellikle. herkeste md7 var ,herkeste glave 7 var. raptor bile bulursun sat kardeşim.!! para yap. sonra daha iyisini alırsın üstü de cebinde kalır. 2-3 gün arasında bu itemler ortalama fiyatlardan gider. çok vasat bir oyuncunun bile 200 ile 300 milyon arasında bir parası olur. Cash para cebimiz de mi? artık cıbıl mıyız?Devam..

3-Çoğu arkadaşımız, para birikir birikmez hemen harcar pazarı dolaşır kafasına göre ucuz itemleri bulur stoklar.Halbuki biraz zaman geçirmek iyidir. Genelde 3.serverler mal almak için idealdir. 1 ve 2 ye giremeyen adam 3'e girdiginde çok kalabalık olmaz ve hemen satmalıyım düşüncesiyle 1.serverin biraz daha ucuz fiyatına malı koyar tezgaha. Sabah erken ve akşam 7-8 civarı alım için uygun saaatlerdir.

4-Gelelim en civcivli kısıma,kardeşim paramız var az çok, ne alıcaz ,ne satıcaz ,kaçtan alıcaz,kaçtan satıcaz?? sorularının cevabına. ..
    - Cebinde 5-10 milyonu kalan kader kurbanları için söylüyorum.Gidin en DANDİK mage kıyafetinden. doldurun inventoryi.doldur doldur. scroll için bi kutu boş kalsın. Sonra doğru magic anvile. 20 -25 tane +6 basana kadar devam edin. Low upgrade scroll iş görür. 20-25 tane +6dan en az 1 tane +8 çıkar. kardeşim kaça mal ettin? en fazla 10 milyon. Koy tezgaha 50 milyondan. Satılmazsa ben vericem parasını.
    -Orta direkler için söylüyorum. Gezin pazarda. +1 MD bakın,+1 GLAVE bakın. 50 den fazla vermeyin. bulunca çekin. dogru anvile. bas +3 e yanma riski olmadan. Bastın mı ? koy kardeşim 80milyondan tezgaha,hadi olmadı 70 olsun. müşterinin ayağı alışsın. ertesi güne kemikleri kalmaz anında satılır. Bu taktik devam.
    - Bu taktik de ufak sermayeli arkadaşlar içindir. Gidin hp pot alın 720 lik 7k dan,atın kendinizi Cz veya Ardream'e. Açın tezgahı koyun 15k dan. fazla değil 3-4 saatte 5-10 milyon arası garantisi vardır.
    -Cebinde 600-650 milyonu olan adama da bir tavsiye. Pazarın altını üstüne getir. +1 sheller 150-200 milyon civarı. al 3-4 tane bas +3 e risksiz. koy pazara 250den. yola devam. Ya da IB +6 ara. +6lar 600-650 den almaya,bulmaya çalış. arada denk düşer. Aldın mı? hemen koy 850 den. KOy,Koy.Ertesi güne para cepte.
    - Goblin ve Abyss geme bel bağlamayın eski popüleritesi gitti. Para çıkmaz onlardan. Hamallıktır. Oyun değiştikçe taktikler de değişir.
    -Takılar ben tezgah açtıgımda diğerleri kadar sık satılmasa da arada talibi oluyor. +6,+7 takıları en fazla 3milyon vererek toplayın. basın +8 çıkarırsanız koyun 30-35 milyondan.
    -Arkadaşlar dikkat ederseniz, ne alın dediğim ne de satın dediğim fiyatlar, uçuk,akla mantığa aykırı değildir. Sadece biraz iyi bir araştırma,pazarlık ve sabır gerektitir.

5- Çok değil bu şekilde bir hafta bilemediniz 10 gün cıbıl cıbıl moradonda geçireceksiniz zamanınızı. 10 gün sonra hem paralı hem itemli hem de memnun olacaksınız.

Umarım işinize,cebinize yarar. Herkese iyi oyunlar. MADE BY EGB.

pot işi baya güzelmiş hemen yapıp para biriktircem

• up up benide paraya bog abi nolur server beramus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamya kıyamamak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya helal olsun uğraşmış bütün taktikleri yazmışsın.ama ben sabahtan beri +7 priest shell satmaya çalışıyorum ama olmuo olmuyoo.bütün moradonu gezdim +1/12 rebith shell yok.bende var ama satılmıyor elimden acilen çıkarmam lazım.HELP MEEEE
  • :) biz Xigenodnayız bide bu ne oluyo? adamın sana borcumu var adama bak
    abi sözünü unutma alırım +7 shelleri

quote:

Orjinalden alıntı: XXxxFeneriumxxXX

up up benide paraya bog abi nolur server beramus
  • Bir item çok ucuz olabilir,fiyatı makul gelebilir. Ama bir malı almadan önce bakmak lazım. Talep olur mu pazarda gider mi? Benim seçtiğim itemlerin hepsi en fazla 1 günde elden çıkarabileceginiz itemler. Çok orijinal ve uçuk itemler seçmeyin derim.
  • Sen Baya Baya Borsa Olayı yapıyon :) Sana Maradonda Operatorun yanında bi dükkan açalım Baba üzerinede DANIŞMA yazalım
  • 10 gün geçirmen gerekmio 1 gün geçirdiğim zaman en az 200 m çıkarıorum
    ticaret aklı bendeki
  • Güzel taktik ama satılmıoki itemlar piyasa çok durgun beramusta 12 saat merchanttayım bakıyorum satılan yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Braincaster

10 gün geçirmen gerekmio 1 gün geçirdiğim zaman en az 200 m çıkarıorum
    ticaret aklı bendeki

o akıldan biraz da bana versenee bende hiç ticaret aklı yoq maleseff
  • sana şu kısımda katılmıyorum +1 itemle +3 itemin arasında fıyat farkı sadece bus parasıdır ıkı katı veya 3 katı fıyat olmaz
  • ROGUENR İYİCE FİŞLEDİN BİZİ FORUMA HERKES MESLEĞİMİZİ DE ÖĞRENDİ VALLA
  • Birde birçok kişinin uyguladığı yol kendinize str basılı kıyafet yapın +6 +7 mage yada rogue bile olsanız bunu basın çok işinize yarar (low class yaparsanız fazla tutmaz zaten amaç defans değil str bonus elde etmek) daha sonra bu str basılı kıyafeti giyin ve üzerinize pot stoklayın normalin 2 katı kadar pot alabilirsiniz aldıktan sonrada lunar war sonrası olan işgale gidin ve işgal bölgesinde potlarınızı satın.15-20k değil 50k ya bile kapış kapış gidiyor.Çoğu kişi potsuz kaldığından (kendimden biliyorum ) 50kya bile pot alıyor.

Ben işin riskli kısmını seçiyorum mesela dün yaptığım +1 shell aldım (assassin) ve ona + basmayı denedim şuan +7 olarak satıyorum tabi bu kısmı çok riskli aşırı ballı olmanız gerekiyor

• slK_200 Tarih 21 Ağustos 2006; 14:46:44
    sana şu kısımda katılmıyorum +1 itemle +3 itemin arasında fıyat farkı sadece bus parasıdır ıkı katı veya 3 katı fıyat olmaz .

SANA KATILIYORUM,+3 HİÇBİR ZAMAN 2-3 KAT FİYAT OLMAZ. EĞER YAZIMI BİR DAHA GÖZDEN GEÇİRİRSEN ASLA ÖYLE BİR FİYAT VERMEDİĞİMİ GÖRECEKSİN. İYİ OYUNLAR
  • ticarette süper para var tabi doğru item üzerinde kullanırsan goblin kesmekle para kasılmaz :)

EBG az reklam yapalım ne olcak
  • aga +3 felan dionda i.b aldım +3 bastım daha pahalıya satmaya calstım adam ben zaten +3 basarım dedi yani bi düşünürsek en kötü +5 olması lazım bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.