bEYLER YARDIM ETME GİBİ BİR LÜKSÜM YOK NE YAZIK Kİ
UP UP UP
beyler en iyi para kasma yolu karaborsa
+8 peper elbisesi ile başlayan ticaret hacmimi genişleterek 120m kar saglamayı başardım eylül ayı kar hacmim ortalama olarak %500 arttırmatyı dehefliyorum artık sadece moradon da kamp kuracam gerekirse moradonda ölücem ++ oyuna girmek zorlaştıgı içinde gözlere takılan piyasanın düştügünü görebiliyorum liferson da chitin görevini yapanlar 13m dan anlaşabiliyosun moradonda 22-25m civarı
quote:
Orjinalden alıntı: gorillas_44
2.ve en önemlisi eger evde oynuosanız gece pc yi acık bırakın gece amerikalı ve ingiziler için oyun sırası onların gunduuzu bizim gece ve onlar daha pahalıya alıolar ben dun xgenonda 400mden 6 tane +7 md aldım gece pazara koydum 550 den sabaha bi tane kalmıstı :D net 750m kar az deil
Yani 5 tane md+7 satmısın 550m dan bu 28gb yapar nerdeyse tezgahtayken uzerine alabilecegin para miktarı 20gb i gecebiliyor mu?
En fazla 20GB oluyor . Ben dedim almadı . 8GB'nin üstüne 20GB almadı . 20GB'yi 8GB'yi inn hostess e koyarak alabildi ...
Yani gece yattın uyudun diyelim ve tezgahta 25 gb lik item var.Bunların hepsi satılırsa sabah baktıgında uzerinde 20gb mi olur 25 gb i?
Ama şöyle bişey var . Mesela en fazla 9999 ok alabiliyosun . Ama pazardan 9990 ok daha alırsan bunu alabiliyor ... Merchant işleri biraz daha değişik . Heralde daha fazla para alamazsan bundan fazla satamazsın diye birşey yok sanırım ...
Evet güzel yazmış arkadaş ama ticaret bu çok uzun zamanlar da alabilir öle ben iki üç hafta cıbıl dolaşmam
şahsen :D ayrıca da şu aralar Cleawer +5 görewinde Cleawer leri bol bol düşürüp +8 basmakta iş görüyo hiç
olmaz sa itemlere para harcamıyon sadece BUS parası +8 yaptın mı deli para bunu da eklemek istedim...
Amam DH üyeleri dikkatli olun al sat işi çok kolay deildir bi anda sıfırlanmayın
Ben sunun cevabını istiyorum bende takılar olarak
dual +7 str ring +8 str belt +7 neackle +7 earring ve +6 eaarring var bunları kaca pazara koyyim kaca kesin satılır kazancım ne kadar olur buna karsi cevap gelmesse pm atacagimhatta 2 sinide simdiden pm den yazayım...
takıları hangı kagıtla basıyon
+1907
UP
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme