Şimdi Ara

##PARA #PARA# PARA## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +4 e basma riskini göze alabilenler muhakkak daha yüksek fiyata satabilirler.
  • LOBO ,LESATH VE LYCAON PENDANTLARIN PİYASADAKİ DURUMUNU BİLEN ARKADAŞLARDAN FİYAT VE TALEP HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM?
  • saol arkadaşım yardımcı olduğun için EMEĞE SAYGI
  • Bence imkanınız varsa su defanslı chitin dusen goreve gidin dd ler 15m roguenin hepsi 5m geri kalanlar 2,5m alıyolar emin olun ben bole kasıyorum
  • 1 inventory +7 peper elbisesi yandı bendekide şans .....
  • LOBO LESATH VE LYCAON PENDANT HAKKINDA PAYLAŞILACAK BİR BİLGİSİ OLAN YOK MU?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JBXVKL

Herkese iyi oyunlar, nasıl ki, günlük hayatımızda parasız nefes bile alınamıyorsa, zaman gösteriyor ki KO oyununda da parasız adım bile atılamıyor. Özellikle,yeni gelen patchlerle,oyunun açıklarının iyice kapanması;dupele ve buglarla para kazananları bile zor soktu. Artık para değerli ve kazanması zor. Fiyatlar günden güne artış gösteriyor.Ne yapılabilir? Kendi nacizane görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum,işe yarar yaramaz, memnun kalır kalmazsınız, vebali boynumadır. Alıntı değildir.

Arkadaşlar LEVEL bi yere kadardır. ITEM önemlidir. item bulmak zordur,zaman ister,uğraş ister,savaş ister. Bunların hepsini alacak şey PARA'dır. (kapitalist düzen oyunları bile vurdu,kahretsin!!)

1- Para kazanmak istiyorsan,sermaye şart.Lamı cimi yok bunun. Para parayı çeker. 10 gün boyu lvl kasmayacaksınız. Boss kovalamayacaksınız. Moradon'da kamp kuracaksınız!!!

2- Üzerinizde bulunan orijinal olmayan tüm itemleri satın. armor ve silahlar özellikle. herkeste md7 var ,herkeste glave 7 var. raptor bile bulursun sat kardeşim.!! para yap. sonra daha iyisini alırsın üstü de cebinde kalır. 2-3 gün arasında bu itemler ortalama fiyatlardan gider. çok vasat bir oyuncunun bile 200 ile 300 milyon arasında bir parası olur. Cash para cebimiz de mi? artık cıbıl mıyız?Devam..

3-Çoğu arkadaşımız, para birikir birikmez hemen harcar pazarı dolaşır kafasına göre ucuz itemleri bulur stoklar.Halbuki biraz zaman geçirmek iyidir. Genelde 3.serverler mal almak için idealdir. 1 ve 2 ye giremeyen adam 3'e girdiginde çok kalabalık olmaz ve hemen satmalıyım düşüncesiyle 1.serverin biraz daha ucuz fiyatına malı koyar tezgaha. Sabah erken ve akşam 7-8 civarı alım için uygun saaatlerdir.

4-Gelelim en civcivli kısıma,kardeşim paramız var az çok, ne alıcaz ,ne satıcaz ,kaçtan alıcaz,kaçtan satıcaz?? sorularının cevabına. ..
    - Cebinde 5-10 milyonu kalan kader kurbanları için söylüyorum.Gidin en DANDİK mage kıyafetinden. doldurun inventoryi.doldur doldur. scroll için bi kutu boş kalsın. Sonra doğru magic anvile. 20 -25 tane +6 basana kadar devam edin. Low upgrade scroll iş görür. 20-25 tane +6dan en az 1 tane +8 çıkar. kardeşim kaça mal ettin? en fazla 10 milyon. Koy tezgaha 50 milyondan. Satılmazsa ben vericem parasını.
    -Orta direkler için söylüyorum. Gezin pazarda. +1 MD bakın,+1 GLAVE bakın. 50 den fazla vermeyin. bulunca çekin. dogru anvile. bas +3 e yanma riski olmadan. Bastın mı ? koy kardeşim 80milyondan tezgaha,hadi olmadı 70 olsun. müşterinin ayağı alışsın. ertesi güne kemikleri kalmaz anında satılır. Bu taktik devam.
    - Bu taktik de ufak sermayeli arkadaşlar içindir. Gidin hp pot alın 720 lik 7k dan,atın kendinizi Cz veya Ardream'e. Açın tezgahı koyun 15k dan. fazla değil 3-4 saatte 5-10 milyon arası garantisi vardır.
    -Cebinde 600-650 milyonu olan adama da bir tavsiye. Pazarın altını üstüne getir. +1 sheller 150-200 milyon civarı. al 3-4 tane bas +3 e risksiz. koy pazara 250den. yola devam. Ya da IB +6 ara. +6lar 600-650 den almaya,bulmaya çalış. arada denk düşer. Aldın mı? hemen koy 850 den. KOy,Koy.Ertesi güne para cepte.
    - Goblin ve Abyss geme bel bağlamayın eski popüleritesi gitti. Para çıkmaz onlardan. Hamallıktır. Oyun değiştikçe taktikler de değişir.
    -Takılar ben tezgah açtıgımda diğerleri kadar sık satılmasa da arada talibi oluyor. +6,+7 takıları en fazla 3milyon vererek toplayın. basın +8 çıkarırsanız koyun 30-35 milyondan.
    -Arkadaşlar dikkat ederseniz, ne alın dediğim ne de satın dediğim fiyatlar, uçuk,akla mantığa aykırı değildir. Sadece biraz iyi bir araştırma,pazarlık ve sabır gerektitir.

5- Çok değil bu şekilde bir hafta bilemediniz 10 gün cıbıl cıbıl moradonda geçireceksiniz zamanınızı. 10 gün sonra hem paralı hem itemli hem de memnun olacaksınız.

Umarım işinize,cebinize yarar. Herkese iyi oyunlar. MADE BY EGB.

berbat bi taktik

• quote:

Cebinde 5-10 milyonu kalan kader kurbanları için söylüyorum.Gidin en DANDİK mage kıyafetinden. doldurun inventoryi.doldur doldur. scroll için bi kutu boş kalsın. Sonra doğru magic anvile. 20 -25 tane +6 basana kadar devam edin. Low upgrade scroll iş görür. 20-25 tane +6dan en az 1 tane +8 çıkar. kardeşim kaça mal ettin? en fazla 10 milyon. Koy tezgaha 50 milyondan. Satılmazsa ben vericem parasını.
    .

Ben Bu Kısım Hakkında Bişey Soracaktım da Hepsini Sırayla mı Bascaz Yani Hepsini +2 'ye Sonra Hepsini +3'emi Yok Yanana Kadar Bas Sonra Ötekini Basmı Yapıcaz. ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

quote:

Cebinde 5-10 milyonu kalan kader kurbanları için söylüyorum.Gidin en DANDİK mage kıyafetinden. doldurun inventoryi.doldur doldur. scroll için bi kutu boş kalsın. Sonra doğru magic anvile. 20 -25 tane +6 basana kadar devam edin. Low upgrade scroll iş görür. 20-25 tane +6dan en az 1 tane +8 çıkar. kardeşim kaça mal ettin? en fazla 10 milyon. Koy tezgaha 50 milyondan. Satılmazsa ben vericem parasını.
    .

Ben Bu Kısım Hakkında Bişey Soracaktım da Hepsini Sırayla mı Bascaz Yani Hepsini +2 'ye Sonra Hepsini +3'emi Yok Yanana Kadar Bas Sonra Ötekini Basmı Yapıcaz. ??

Hepsini teker teker +3e kadar basıyoruz. Hepsi +3 olunca sırayla +4 basmaya başlıyoruz,+4ten itibaren arada yanalar çıkacaktır.+4ler bitince aynı şekilde +5,+6. +6 olunca inne goturun tekrar npcden alın ve tekrar +6ya kadar basın. toplamda 20-25 arası +6dan,cenabet değilseniz muhakkak bir tane +8 çıkar.

• dün 1 inventory +7 den +8 çıkmadı demekki ben multi cenabetim

• eline sağlık çok beğendim en azından insanlara kendilerinin de emek harcayarak birşeylere nasıl sahip olabilieceğini anlatıyosun ko hayat gibi asalıkla bir yere varılamaz eline sağlık çok beğendim up
  • Teşekkür ederim dostum,eğer 1 kişiye bile faydası olsa ne güzel. Oyun zaman zaman gerçek hayata yaklaşıyor cidden. Eğer daha değişik fikirleri olan varsa bizimle paylaşırlarsa memnun oluruz
  • yaw okumadım ama EMEGE SAYGI
  • dün 1 inventory dolusu +7 peper elbisesi yaktım bu gün yeniden denicem olmassa İFLAS
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnGeR2011

dün 1 inventory dolusu +7 peper elbisesi yaktım bu gün yeniden denicem olmassa İFLAS

Denemeden önce abdest alıp besmele çek bence
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnGeR2011

dün 1 inventory dolusu +7 peper elbisesi yaktım bu gün yeniden denicem olmassa İFLAS

Denemeden önce abdest alıp besmele çek bence

+ basmadan önce banyo yapmıştım ama yinede bişeyler ters gitti ks götürdü +7 lerin hepsini :(
  • Arkadaşlar, item basmak için genelde 3. serverlerı seçin. Daha tenha olur magic anvilin başı. Ki saat seçimi de çok önemli faktördür,gece geç saatler ve sabah erken saatler magic anvil için en ideal saatlerdir.Gerçekten eşek şansınız yoksa,başarılı olursunuz.
  • Birde lag olmamasına dikkat edin ...
  • quote:

Arkadaşlar, item basmak için genelde 3. serverlerı seçin. Daha tenha olur magic anvilin başı. Ki saat seçimi de çok önemli faktördür,gece geç saatler ve sabah erken saatler magic anvil için en ideal saatlerdir.Gerçekten eşek şansınız yoksa,başarılı olursunuz.

gece 3 te m3 te bastım +7 leri bende gerçekten şans yoktu
  • şimdi +7 leri hazırlıyom gece +8 e denicem tekrar olmassa iflas
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.