Şimdi Ara

##PARA #PARA# PARA## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ugur9203

yazdığın yöntemler müthiş abi
    bikaçını uyguladım 1 haftada 700m kastım emeğine sağlık

puh palavracı adam daha bu gün yazmış ne zaman 1 hafta denedin?
  • Tmm çok güzel fiyatlar dediğimiz gibi yükseliyor . Ama aresde oynayanlar çok değil bundan 3 ay önce +7 mirage ın 70m dan satıldığını +8 mirage ın 700m a satıldığını bilir . Millette para bitecek ve fiyatlar mecburen düşecek . Ben şu an nakit tutuyorum . Nakitimle sadece 1 tane +8 mirage alınır . Amak uygun zaman gelince o paraya +8 dual mirage alacağımı ve banada baya para kalacağını biliyorum ... O yüzden almayın bişey adamlar düşürsün sonra alın . 58 lwl im elimdeki +7 cleaver lar ve sütümdeki fp ler çok rahat yetiyor , paranızı saklayın ve doğru zamanı bekleyin ... En iyi yöntem bu ... ( Fakat fazla beklemeyin . Mesela +6 IB yi 200m görünce alın yoksa benim gibi 160m den görüp 175m ye satıp sonra biraz daha bekliim derseniz . Fiyatlar bi ar anda yükselir.)

• SERVERLAR ARASI FİYAT FARKI ÇOK OLABİLİR,XIGENONDA FİYATLAR OLDUKÇA YUKSEK .ARESTEKİ ÖRNEK SANIRIM YAKIN ZAMANDA BURADA DA YAŞANABİLİR. şU ANKİ DURUMU GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK PARAYI BEKLETME TARAFTARI DEĞİLİM. TİCARETTE İKİ KURAL VARDIR.
    1-UCUZA AL PAHALIYA SAT. (ARES İÇİN GEÇERLİ OLABİLİR.)
    2- PAHALIYA AL ,DAHA PAHALIYA SAT (XIGENON İÇİN GEÇERLİ OLAN)

PARA KASMAYA DEVAM
  • ialın bi kaç taktikte benden
    1.potları potcudan deil pot yapan pristlerden 5 k ya alın sonra czde 10 k ya koyun genelde pristlerde 1000 tane oluo gecen gun aldım ben 5 k dan 1000 tane depoladım 5m verdim 10 kdan cz ye koyunca 15 dk surmedi satılması en az 5 m kar
    2.ve en önemlisi eger evde oynuosanız gece pc yi acık bırakın gece amerikalı ve ingiziler için oyun sırası onların gunduuzu bizim gece ve onlar daha pahalıya alıolar ben dun xgenonda 400mden 6 tane +7 md aldım gece pazara koydum 550 den sabaha bi tane kalmıstı :D net 750m kar az deil
    3.bu aralar fiyatlar dusute elinizde item kalmasın satın japkoya benziy cez yuakında bizde chıtınler 500k ib +1 20 30 m md ler 10m tabi bu 3 4 ay surer ama gecen hafta md +7 reverse 600den asagı bulamazken bugun 360 dan 390 400 gibi rakamlardan alıorum yakında 300e kdr duscekler o yuzden satın ben chıtın +7 setimi iki gun once 225 m den sattım bugun 150m ye satılıo piyasayı takip edin ona göre işlem yapın
    4.bu biraz illegal bi yontem ama olsun bugun pazara bos yer war die uzerimdeki transformation svrool ları 1m den koydum(sundries te 400k) yarım saat sora 15 ttane ts kalmamıstı

• kardes baya bi guzel olmus taktikler guzel ortam guzel kalkanlar acık joistik takılı emege saygı tebrikler
  • upup emege saygı
  • emege saygı guzel topic
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • ben moradonda dukkan actım
    yaww dukkanı yeni actık gelin hersey ucuz
    zaten dukkan kiraları cok yuksek item alın yaww ucuz valla ayağnız alışssın

sıfır ikinci el her tur itemleriniz değerinde alınır satılır
    bit pazarı 400,400

şaka bir yana yakında ya dupe patlaması olcak
    yada scrollar satışa cıkıcak
    lvl i yuksek adamlar isyanlarda oyun para ile dönuyor oyuna para girmesi lazım
    hep lvl kasan adamlar item ve para kasamıyor oyun parasını scrolldan cıkartıyorlardı eskiden
    yada dupe yapıyorlardı
    şimdi 2 side yok
    ne olcak birinden biri patlak vercek

ama bir de su var
    gb dupeleyerek yuzlerce charı banka charı yapanların paralrı hala silinmedi
    mesela tanıdıgım bir kafe sahibi var
    beramusun 70 lvl lerinden biri
    adam 9999 tane bus dupeliyordu
    gold uye
    fire darkeye gecince silinir yada banlanırım korkusu ile npc ye sattı
    şuan sırf buslardan aldıgı para 10 tane id her id de 3 char + 1 banka 40x2,1 milyar
    84 milyar yani 840 gb
    + olarak sadece bus degil gb lerde var oyunda gb direk olarak yok ama gb yi ureten bir program var yada dupeliyorlar nasıl oluyor bir turlu anlamış degilim
    gerci bazı boslardan yada delostaki bazı yaratıklardan gb düşüyor ama
    100 tane gb de bir anda düşmüyor ki kardeşim yaa
    adam in hostu bir acıyor 1. sayfadan 8. sayfaya kadar gb var sarı sarı çil çil som 24 ayar altın
    dupenin tavan yapmadıgı serverda oynamak güzel
    dupe yapılıyor ama belli adamlar yapıyor
    server x
    herzaman x
    x i seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 21 Ağustos 2006; 19:37:14 >

• yaw bende aresde +3 mage kafalık 10dd var ama satılmıo bılen pm yada normal cvp pls
  • arkadasa aynen katiliom şu ana kadarki tüm itemlerimi ticaretle kastim bi tanesi boss dropu deildir en ii para moradonda
  • ben gun mun gecirmiom pk mı da kasıyom paramı da ex i mi de ama saolasın

bu dediklerin o kadar zor deil 11 e dogru gez serverları topla md glave falan filan sonra koy gece 1 inci serverda en az 10 ar m kar garanti
  • abey beni de bog para kimseye yetişemessin para vermessinnn
  • Bu yontemlerle olabilir mi supheli.
  • sağol 36 lwl 2m yakın param var pot taktiğini uygulucam
  • üst konu olsun çok gzel bişi bu yaw
  • BİLADER HELALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DIOLRUM OTURUP UGRASMISSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadoW Of Vain

Bu yontemlerle olabilir mi supheli

ŞÜPHELİ GORDUGUN NOKTALARI BİZİMLE PAYLAŞIP ÜZERİNE BİR ŞEY EKLYEBİLİRSEN ÇOK MEMNUN OLURUZ.EL ELDEN ÜSTÜNDÜR. BEN 1 BİLİYORUM SEN 2 BİLİYOR OLABİLİRSİN,TAHMİNİMCE OYUNDA ESKİSİN. cLAN BAŞKANIN İÇİN OY İSTİYORDUN. LÜTFEN BİLDİGİNİZ TAKTİKLER VARSA PAYLAŞIN BİZİMLE. HER FİKRE VE ELEŞTİRİYE AÇIĞIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: JBXVKL

slK_200 Tarih 21 Ağustos 2006; 14:46:44
    sana şu kısımda katılmıyorum +1 itemle +3 itemin arasında fıyat farkı sadece bus parasıdır ıkı katı veya 3 katı fıyat olmaz .

SANA KATILIYORUM,+3 HİÇBİR ZAMAN 2-3 KAT FİYAT OLMAZ. EĞER YAZIMI BİR DAHA GÖZDEN GEÇİRİRSEN ASLA ÖYLE BİR FİYAT VERMEDİĞİMİ GÖRECEKSİN. İYİ OYUNLAR

ben katılmıyorum. +1 deep scar aldım 33 m e +4 e basıp 110m e sattım ---[xigenon]---
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.