Şimdi Ara

paralel evrenlere inanıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 10 Mayıs 2012; 23:32:20 >

• ben paralel doğrulara inanıyorum. hatta iki paralel doğrunun bir kesenle yaptığı açılara da inanıyorum.
  • ilk başta gezegenimiz tek sandık sonra güneşi tek yıldız sandık sonra güneş sistemimizi yalnız sandık ondan sonra galaksimizi tek sandık ve evreni keşfettik neden evrenimiz yalnız olsun ki diye düşünmeden edemiyor insan
  • İnanıyorum
  • Farklı boyutlarda hayat vardır fakat ne onlar buraya gelebilirler nede biz oralara gidebiliriz bunlar uzaylı falan değil bizim gibi insanlardır benim düşüncem böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünmesi zevkli ama inanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

ilk başta gezegenimiz tek sandık sonra güneşi tek yıldız sandık sonra güneş sistemimizi yalnız sandık ondan sonra galaksimizi tek sandık ve evreni keşfettik neden evrenimiz yalnız olsun ki diye düşünmeden edemiyor insan

bizi etkilemediği sürece bunları bilmenin ne faydası var hep merak ettim. evrenin oluşumunu arıyolar oldu bitti boşuna arayarak vakit kaybetmeye gerek yok insanlığa yararlı şeylerle uğraşsalar daha iyi olurdu bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şıröldingerin kedisi deneyi falan benim aklıma yatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

şıröldingerin kedisi deneyi falan benim aklıma yatıyor

TBBTci dedected
  • Ben inanıyorum. Ama ''yok paralel evrene geçiş yaptım, astral seyahat yaptım'' diyenlere inanmıyorum.
  • quote:

Deneyi biliyorum da, paralel evrenlerle alakasını çözemedim biraz açsana
  • paralel evrene başka canlılara kıyamete sonsuzluğa inanıyorum ama artık düşünmüyorum çünkü artık öyle bir konuma geliyorumki uyuyamıyorum çıldırıyorum.

siz siz olun evreni fazla kurcalamayın çok derinlere inmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

Farklı boyutlarda hayat vardır fakat ne onlar buraya gelebilirler nede biz oralara gidebiliriz bunlar uzaylı falan değil bizim gibi insanlardır benim düşüncem böyle.

+1 medeniyet durumu nasıl olur ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

paralel evrene başka canlılara kıyamete sonsuzluğa inanıyorum ama artık düşünmüyorum çünkü artık öyle bir konuma geliyorumki uyuyamıyorum çıldırıyorum.

siz siz olun evreni fazla kurcalamayın çok derinlere inmeyin

+1
  • Geçen gün izledim belgeselini. Ben pek anlamam elbette bu olaylardan fakat şöyle bir durum var. Birikimli bir şekilde ilerleyen bilim 'Sicim Teorisi' diye bir teori geliştiriyor. Buna inanılıyor güveniliyor fakat bir dönüm noktasından sonra 5 farklı sicim teorisi ortaya çıkıyor ve kafalar çok karışıyor. Her şey bir anlamda en başa sarıyor vs vs.

Yani demem o ki işin algı boyutunda bu paralel evren mevzusunun teorileri sanki pamuk ipliğine bağlı. Yani bir bulut bir balon sanki bir şey olacakta belirsizlik üzerine kurulu mevzular balkanlardan gelen rüzgarla toza karışıyor gibi geliyor bana. Belirsizlik üzerine dedim çünkü evren hakkında tam bilgiye sahip değiliz

Not, lütfen beni bu işlerle haşır neşir olarak görmesin iş bilir kimseler. Anladığımı yazdım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 11 Mayıs 2012; 1:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklıolanadam

quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

Farklı boyutlarda hayat vardır fakat ne onlar buraya gelebilirler nede biz oralara gidebiliriz bunlar uzaylı falan değil bizim gibi insanlardır benim düşüncem böyle.

+1 medeniyet durumu nasıl olur ki

Belki bizden gelişmiş belki de geridirler bunu asla öğrenemeyeceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

quote:

Deneyi biliyorum da, paralel evrenlerle alakasını çözemedim biraz açsana

Allah Allah benim paralel evren tanımım biraz farklı sanırım

ben şöyle düşünüyorum.zaman doğrusal bir çizgi,ben dahil birçok ben var bu çizginin üstünde.diyelim ki bir paralel evrende aynştayn seyahate çıkmayı planlıyor.bizim evrenimizde seyahate çıkmıyor ve çalışmalarıyla ilgileniyor.bunun sonucunda o teoriyi buluyor.diğer evrende ise aynştayn seyahate çıkma planını uguluyor.seyahat sırasında buna bir tren çarpıyor ve ölüyor,teoriyi bulamıyor.olaylar gelişiyor ve ortaya birbirinden farklı 2 evren çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

ilk başta gezegenimiz tek sandık sonra güneşi tek yıldız sandık sonra güneş sistemimizi yalnız sandık ondan sonra galaksimizi tek sandık ve evreni keşfettik neden evrenimiz yalnız olsun ki diye düşünmeden edemiyor insan

bizi etkilemediği sürece bunları bilmenin ne faydası var hep merak ettim. evrenin oluşumunu arıyolar oldu bitti boşuna arayarak vakit kaybetmeye gerek yok insanlığa yararlı şeylerle uğraşsalar daha iyi olurdu bence

Bilim soru soran insanlar tarafından gelişmiş ve gelişmekte yüzyıllar boyunca insanların hayatlarını vererek uğraşıp ortaya koydukları altın değerindeki bilgilere gereksiz diyecek insanlar sayesinde ilerlemiyor iyikide

• teoriyi çürütecek birşey öne sürmek imkansız ancak dini konudan girip kafire bağlayıp çürüttüğünü sanabilirsin işin şöyle bir boyutuda var bence önümüzdeki 100-200 yıl fiziki olarak kanıtlanması-çürütülmesi bile zor
  • siz çok doctor who izlemişsiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.