Şimdi Ara

Paralel ithalat Samsung S3 alıcam 1500 Lira, aklıma takılan bir soru var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburadadan sipariş vericektim aynı ürün fakat babam görerek alalım, Carrefour'a bak ona göre hareket edelim dedi. Carrefour'da 1.500 liraya 2 Yıl boyunca Evo Bilişim garantili Galaxy S3 var. Bu telefonu yarın veya ertesi gün alacağım. Şimdi bu ürün Android 4.0.4'le geliyor(hatam varsa düzeltin) ben bu telefona 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi yapsam telefon uçmaz dimi? Yani bu uçma olayı sadece İmei'de problem olan telefonlar için geçerli?

Birde Evo Bilişim hakkında bilgisi olan var mı? Güvenilir mi? Yani telefonda bir arıza olsa her hangi bir pürüz çıkartmazlar?

Yardımcı olan, olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

• 100 lira daha koy vatandan al güvenilir biryer vede alırken yeni renklerinden tercih et yeni seri olduğu için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta262

100 lira daha koy vatandan al güvenilir biryer vede alırken yeni renklerinden tercih et yeni seri olduğu için...

Babamın kartına taksit yaptırmayı planlıyorum. Carrefour direk peşin fiyatına taksit yapıyor. 600 Peşin verip kalan 800 küsür miktarı taksite böldürücem. Yoksa üstüne 100 lira daha koyup Media Markt'tan da alabilirim fakat vade geliyor.

Birde soruma ilgili bir cevap?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdara -- 26 Ekim 2012; 16:55:07 >
  • ucma olmaz herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratal

ucma olmaz herhalde.

Umarım olmaz hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdara

quote:

Orijinalden alıntı: muratal

ucma olmaz herhalde.

Umarım olmaz hocam :)

sorun cikarsa geri getiririm diye belirt hocam oyle al yani.

• Ucmadan kastin nedir ? Eger telefonun hizlanicaksa bundan endiselenmiyorsun herhalde.eski yazilim surumunde problemler olabilirken yeni surumde hizli bir telefona sahip olacaksin.onun haricinde telefon havaya ( patlamaz ) uçmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Ucmadan kastin nedir ? Eger telefonun hizlanicaksa bundan endiselenmiyorsun herhalde.eski yazilim surumunde problemler olabilirken yeni surumde hizli bir telefona sahip olacaksin.onun haricinde telefon havaya ( patlamaz ) uçmaz

Hahaha hocam güldürdün Uçmatan 2 kastım var. Biri telefonun hızdan, biri telefona güncellemeye yüklediğimde hata vermesi. Yani korkum şu herşeyi doğru yapmama rağmen telefon güncellemeden sonra elimde kalmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdara -- 26 Ekim 2012; 18:12:13 >
  • Olurmu la oyle sey.telefonu ureten uretici turlu muhendislik teslerden geciriyor.standart olrak telefonunu guncelleyeceksin mis gibi kullanacaksin o kadar.bu guncellemeler performans ve kullanilabilirlik olarak telefonu daha iyi hale getirir.örn: daha stabil sistem ile bataryadan tasarruf.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Olurmu la oyle sey.telefonu ureten uretici turlu muhendislik teslerden geciriyor.standart olrak telefonunu guncelleyeceksin mis gibi kullanacaksin o kadar.bu guncellemeler performans ve kullanilabilirlik olarak telefonu daha iyi hale getirir.örn: daha stabil sistem ile bataryadan tasarruf.

Tamam o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim. 4.1.1 Güncelleme konusunda imei'yi kayıt ettirdikten sonra güncelleme yaparsa imei kırılırmış, tekrar yüklemesi gerekirmiş de o yüzden biraz endişem vardı. Beni aydınlattığın için teşekkür ederim.
  • vatanda ve birkaç yerde daha indirim var 1499 tl paralel ithalata gerek yok derim ben
  • 200 Tl daha verin adam gibi yerden alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle güncellemeden sonra hat kesilmesi/telefonun kapanması/sizin tabirinizde uçması gibi şeyler olmaz. Zira paralel ithalat dediğimiz olayda örneğin Evo Bilişim telefonu ithal ediyor, BTK'ya kaydını yaptırıyor ve 2 yıl garantiyi de kendi teknik servisinde geçerli olmak üzere veriyor. Güncelleme açısından sıkıntı yaşamazsın. Ancak şöyle bir durum var ki paralel ithalat alırken ithalatçı firmaya dikkat etmekte fayda var. Çünkü sen o cihazı 2 yıl boyunca garantili kullanacaksın ancak garantisi Evo Bilişim çapında olacak. Burada firmayı tanıman büyük önem taşıyor zira telefon arıza yaparsa pürüz çıkarabilirler ki, bu isteyeceğin bir şey olmaz. Bu konuda biraz araştırma yapmanı, mümkünse Evo Bilişim'i biraz sorgulamanı ve diğer firmalara da göz atmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Öncelikle güncellemeden sonra hat kesilmesi/telefonun kapanması/sizin tabirinizde uçması gibi şeyler olmaz. Zira paralel ithalat dediğimiz olayda örneğin Evo Bilişim telefonu ithal ediyor, BTK'ya kaydını yaptırıyor ve 2 yıl garantiyi de kendi teknik servisinde geçerli olmak üzere veriyor. Güncelleme açısından sıkıntı yaşamazsın. Ancak şöyle bir durum var ki paralel ithalat alırken ithalatçı firmaya dikkat etmekte fayda var. Çünkü sen o cihazı 2 yıl boyunca garantili kullanacaksın ancak garantisi Evo Bilişim çapında olacak. Burada firmayı tanıman büyük önem taşıyor zira telefon arıza yaparsa pürüz çıkarabilirler ki, bu isteyeceğin bir şey olmaz. Bu konuda biraz araştırma yapmanı, mümkünse Evo Bilişim'i biraz sorgulamanı ve diğer firmalara da göz atmanı öneririm.

Evo Bilişime ait bir site bulamadım. Neyse, alırken Carrefour'da ki satıcılara her hangi bir sorunda siz ilgilenip gerekli işlemleri yapıp yetkili firmaya göndermeyi yapacak mısınız diye sorarım. Ya da telefon arızalanırsa kime ulaşmam gerektiğini. Çok teşekkür ediyorum.

• paralel ithalat bir cihaz a 1500 tl vereceğine 300 lira daha koy distribitör garantilisini al.riske girme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

paralel ithalat bir cihaz a 1500 tl vereceğine 300 lira daha koy distribitör garantilisini al.riske girme.

Verebilecek olsam zaten direkt onu alıcam hocam
  • Aksaray iletisimde paralel ithalat s3 1340 tl..Google dan bulabilirsin..Paralel ithalat yada pasaport kayitli cihazlarda imei ucmasi filan olmaz..sadece cakma imei kullanilan cihazlarda guncelleme sonrasi sebeken ucar..cakma imei li s3 ler de 1100 tl civaridir..

• 1.500 fazla paralel ithalat 1.350 1.400 e de var nette bulursun rahatlıkla.ama onun yerine 200 daha verirsin vatandan alırsın kafan rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Meryem_

1.500 fazla paralel ithalat 1.350 1.400 e de var nette bulursun rahatlıkla.ama onun yerine 200 daha verirsin vatandan alırsın kafan rahat olur.

Bugün babamla gidersem bi vatana uğramayı düşünüyorum. %25 indirimi varmış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdara

quote:

Orijinalden alıntı: _Meryem_

1.500 fazla paralel ithalat 1.350 1.400 e de var nette bulursun rahatlıkla.ama onun yerine 200 daha verirsin vatandan alırsın kafan rahat olur.

Bugün babamla gidersem bi vatana uğramayı düşünüyorum. %25 indirimi varmış sanırım.

evet %25 indirim var ama alıcaksan vakit kaybetme indirim fazla sürmez cünkü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.