Şimdi Ara

Paramı Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 900tl civarı bir para geçicek bu hafta elime. Malum öğrenciyim lise 4 e gidiyorum. Kriz var onuda biliyorum. Ama paramı değerlendiricek bir yol arıyorum. Bilgisayarım gayet iyi mp3-4 falan istemiyorum gereksiz görüyorum. Açıkçası oyunla falan yada müzikle ilgili şeyler almak istemiyorum yani borsada falan değerlendirmek istiyorum ama bize göre büyük borsaya göre ufak para sanıyorum. Ama işi bilen abilerim elbet çıkacaktır bu yüzden bu para ile ne gibi bir ufak çaplı iş gibi birşeyler yapabilirim. Saygılarla...

• Yukarı...
  • Yokmu işini bilen abilerim bir yardım edicek birileri aranıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PAŞALI

Arkadaşlar 900tl civarı bir para geçicek bu hafta elime. Malum öğrenciyim lise 4 e gidiyorum. Kriz var onuda biliyorum. Ama paramı değerlendiricek bir yol arıyorum. Bilgisayarım gayet iyi mp3-4 falan istemiyorum gereksiz görüyorum. Açıkçası oyunla falan yada müzikle ilgili şeyler almak istemiyorum yani borsada falan değerlendirmek istiyorum ama bize göre büyük borsaya göre ufak para sanıyorum. Ama işi bilen abilerim elbet çıkacaktır bu yüzden bu para ile ne gibi bir ufak çaplı iş gibi birşeyler yapabilirim. Saygılarla...

læ olum karıya gitsene 10 numara karı bulursun o paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team McLaren

quote:

Arkadaşlar 900tl civarı bir para geçicek bu hafta elime. Malum öğrenciyim lise 4 e gidiyorum. Kriz var onuda biliyorum. Ama paramı değerlendiricek bir yol arıyorum. Bilgisayarım gayet iyi mp3-4 falan istemiyorum gereksiz görüyorum. Açıkçası oyunla falan yada müzikle ilgili şeyler almak istemiyorum yani borsada falan değerlendirmek istiyorum ama bize göre büyük borsaya göre ufak para sanıyorum. Ama işi bilen abilerim elbet çıkacaktır bu yüzden bu para ile ne gibi bir ufak çaplı iş gibi birşeyler yapabilirim. Saygılarla...

evet aksaray a git serenda diye bi yer var(ismini tam hatırlamıyorum ama öğrenirsin)..neyse 900 tl ye 5-10 tane rus ukrayna moldova ortaya karışı k yaparsın

• quote:

quote:

Ya karı paraylamı sende he söylediğin de lafmı üzerine para alma durumundayız biz artık gökkuşağı oldu ..miz

• quote:

Orijinalden alıntı: -PAŞALI

Ya karı paraylamı sende he söylediğin de lafmı üzerine para alma durumundayız biz artık gökkuşağı oldu ..miz

Alıntıları Göster
    Koy bankaya faize, sende derslerini ihmal etme zaman öldürme parayı arttırcam diye. Ay başı faizi çek anaya koy, devam et gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Birvar.Biryok

Koy bankaya faize, sende derslerini ihmal etme zaman öldürme parayı arttırcam diye. Ay başı faizi çek anaya koy, devam et gitsin.

Alıntıları Göster
    900 TL git bir arsanın 1/40 ını al
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bence bankaya yatir hocam her ay artar az para degil 900m ilerdede cekersin onu oh mis gibi harcarsin

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Altın'a yatırım yap diyeceğim. Şu sıralar yükselişte ama düşüp düşmeyeceği belli değil. Düşmezse iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Altın'a yatırım yap diyeceğim. Şu sıralar yükselişte ama düşüp düşmeyeceği belli değil. Düşmezse iyi...

Alıntıları Göster
    temizinden 2. el bi n96 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ßorç verirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 23 Şubat 2009; 19:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

ßorç verirmisin ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bankaya yatırsam eğer ayda ne kadar miktar faiz alabilirim? Yada mesela 1 ayda - 3 ayda şu kadar falan artar gibisinden söylerseniz çok makbule geçer. Dip not: Borç istemeyiniz kriz var (herkes bunu bahane ediyor bende ediyim )

• quote:

Arkadaşlar bankaya yatırsam eğer ayda ne kadar miktar faiz alabilirim? Yada mesela 1 ayda - 3 ayda şu kadar falan artar gibisinden söylerseniz çok makbule geçer. Dip not: Borç istemeyiniz kriz var (herkes bunu bahane ediyor bende ediyim )

Alıntıları Göster
    Tahminen ayda 10 TL...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Şaka yapmıştım zaten

ßence bankaya yatırma.Hem aldığın ayda 5-10 tl ye deymez hemde parana dokunamazsın süresi bitene kadar. Lazım olduğunda geri çekersen eğer faiz alamazsın boşyere yatırmış olursun.

• quote:

Alıntıları Göster
    n95 al bence,süper olur.Yatarken bile aç oyna internete girerek...
    Ben aldım doğru düzgün pc ye bile geçmek istemiyorum..Bide filmler atıyorum,canım sıkılınca tel den bedava tv izle allahından daha ne istiyecen.

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

n95 al bence,süper olur.Yatarken bile aç oyna internete girerek...
    Ben aldım doğru düzgün pc ye bile geçmek istemiyorum..Bide filmler atıyorum,canım sıkılınca tel den bedava tv izle allahından daha ne istiyecen.

Alıntıları Göster
    Ya hava atmak gibi olmasın pc sistemim gayet süper / tabi bana göre süper) (4gb ram 512 ekran kartı falan) Telefon desen bana alo desin yeter aramak için kullanıyorum sadece telefonu ben. Bedava film diyorsun internetim sınırsız Birde düz lisede okuyorum( meslek istedim zorla düz liseye gönderdiler) o yüzden ufaktan bi iş hayatına atılmak istiyorum yani böyle durmak istemiyorum para az olabilir fakat yani dediim gibi ufak çaplı birşeyler yapmak istiyorum hem boş zamanlarımı da değerlendirmiş olurum.

• quote:

Ya hava atmak gibi olmasın pc sistemim gayet süper / tabi bana göre süper) (4gb ram 512 ekran kartı falan) Telefon desen bana alo desin yeter aramak için kullanıyorum sadece telefonu ben. Bedava film diyorsun internetim sınırsız Birde düz lisede okuyorum( meslek istedim zorla düz liseye gönderdiler) o yüzden ufaktan bi iş hayatına atılmak istiyorum yani böyle durmak istemiyorum para az olabilir fakat yani dediim gibi ufak çaplı birşeyler yapmak istiyorum hem boş zamanlarımı da değerlendirmiş olurum.

Alıntıları Göster
    BENDEN BU ÜRÜNÜ AL
    http://forum.donanimhaber.com/m_29995396/mpage_1/key_//tm.htm#29995396
    KAR EDERSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: firstbuddy78

BENDEN BU ÜRÜNÜ AL
    http://forum.donanimhaber.com/m_29995396/mpage_1/key_//tm.htm#29995396
    KAR EDERSİN

Alıntıları Göster
    Şu anda döviz ve altın alınmaz,borsaya girilmez.Zaten 900 TL ile borsadan da bir şey olmaz.Bankaya koyup üzerine eklemelisin.Fakat faiz bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Şu anda döviz ve altın alınmaz,borsaya girilmez.Zaten 900 TL ile borsadan da bir şey olmaz.Bankaya koyup üzerine eklemelisin.Fakat faiz bekleme.

Alıntıları Göster
    Yardımlarınız için çok teşekkürler hala ne yapacağıma karar veremedim kafam çok karışık ufak çaplı işte olmaz bu parayla Dövizdende kar elde edemem sanırım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.