PARANIN GUCU ... > > > 18 yasindaki kiz, annesine iki aydir > > > hastalanmadigini soyler. Annesi, cok tedirgin olur > > > ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve > > > sonuclar kizinin hamile oldugunu gosterir. Anne > > > cildirmistir, bagirir cagirir ve 'Bunu yapan hangi > > > domuz,bilmek istiyorum!!!' der. > > > Kiz telefon acar ve yarim saat icinde > > bir > > > Ferrari evin onundedurur, icinden hafif kirlasmis > > > saclari ve cok pahali bir elbisenin icinde manyak > > > yakisikli biri iner ve kapidan iceri girer. Anne > > > baba ve kizla beraber otururlar. > > > Adam: ' Kiziniz durumu anlatti' der. > > > 'Kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem. > > > Ancak tum sorumlulugu aliyorum' der. 'Eger bir > > kiz > > > cocugu dogarsa, annesine bir ev, bir yazlik villa > > ve > > > 1 milyon dolarlik bir banka hesabi...' > > > 'Eger bir erkek cocuk olursa, birkac > > > fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap...' > > > 'Eger ikiz dogarsa, her ikisine de 500 > > bin > > > dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim.' der. > > > 'Ancak dusuk olursa....' > > > O zamana kadar sessizce bekleyen baba > > > elini dostca adamin omuzuna koyar ve > > > 'O zaman tekrar denersiniz evladim ' > > der.