Şimdi Ara

Parasızlık kötüü yarıdm lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktanda anlaşılabileceği gibi param yok ama araba istiyom.300 ytl taksitle öderim.böle vadeli veren bir yer varmıdır ki?

• ileride üzülmek istemiyorsan imkanlarını nispetinde araç bak
  • BENDE ARIYORUM BOYLE BEN 500 YTL VERMEYEDE HAZIRIM AMA YOK SANIRIM. AMA GALERİYE 3000 FELAN PEŞİN VERİRSEN GERİSİNE TAKSİT YAPIYO SANIRIM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: u555

BENDE ARIYORUM BOYLE BEN 500 YTL VERMEYEDE HAZIRIM AMA YOK SANIRIM. AMA GALERİYE 3000 FELAN PEŞİN VERİRSEN GERİSİNE TAKSİT YAPIYO SANIRIM..

ya fiat bise de razıyım.ama onlarda eskisi gibi değil ki.fiyatlar katlandıkça katlanıyo.hocam ne iş yapıyosun ki?ben 500 versem aç kalırım.
  • Dostum para yoksa arab da yok, araba almakla bitmiyor vergisi benzini masrafı, biraz biriktir paranı birikimin olsuni geleceğini araba için ipotek etme..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Dostum para yoksa arab da yok, araba almakla bitmiyor vergisi benzini masrafı, biraz biriktir paranı birikimin olsuni geleceğini araba için ipotek etme..

orası öle doğru söylüyon ama napayım herkeste araba var ben yok ..........
  • Bak 3.800 ytl civarı Ford Taunus lar var 1990 civarı taş gibi arabadır 2000 motorlusunu alırsınnbüyük ihtimal de tüplüdür yaylana yaylana gidersin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bak 3.800 ytl civarı Ford Taunus lar var 1990 civarı taş gibi arabadır 2000 motorlusunu alırsınnbüyük ihtimal de tüplüdür yaylana yaylana gidersin...

bende taunus u çok beğeniyom çok süper araba da bi türlü böle vadeli veren olmadı. ben 4000 vereyim ama vadeli olsun.
  • sen Tanusu almak iste vadeli verecek yığınla adam bulursun. peşin 1 milyar çıkarsın gerisini taksitle, ben zamanında bir tane alıyordum 3 yıl önce 2000 cc sol şeride yapışıp gidiyordu ve sahibi hertürlü ödeme şeklini kabul ediyordu. Galeri lerde senet yaparak verebilir...
  • quote:

sen Tanusu almak iste vadeli verecek yığınla adam bulursun. peşin 1 milyar çıkarsın gerisini taksitle, ben zamanında bir tane alıyordum 3 yıl önce 2000 cc sol şeride yapışıp gidiyordu ve sahibi hertürlü ödeme şeklini kabul ediyordu. Galeri lerde senet yaparak verebilir...

eyvallah hocam.umarım dediğin gibi bulurum bi tane
  • Hocam şu aralar bankalar bayram kredisini çok uygun koşullarda veriyorlar. iS bankası 4.000 ytl için 1.59 faizle 10 vade yapıyor. Çek kredini koy nakit parayı cebine nakit olduktan sonra rahata rahat bulursun istediğin aracı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: only-e30

Hocam şu aralar bankalar bayram kredisini çok uygun koşullarda veriyorlar. iS bankası 4.000 ytl için 1.59 faizle 10 vade yapıyor. Çek kredini koy nakit parayı cebine nakit olduktan sonra rahata rahat bulursun istediğin aracı.

eet haberim var kredilerden ama daha bugün kurtuldum bi krediden.hiç bulaşmak istemiyorum tekrar.ama elde olmadıktan sonra da krediden başka alternatif yok sanırım
  • aklı olan aynı delikten 2 defa geçmez

quote:

Orjinalden alıntı: beopless

quote:

Hocam şu aralar bankalar bayram kredisini çok uygun koşullarda veriyorlar. iS bankası 4.000 ytl için 1.59 faizle 10 vade yapıyor. Çek kredini koy nakit parayı cebine nakit olduktan sonra rahata rahat bulursun istediğin aracı.

eet haberim var kredilerden ama daha bugün kurtuldum bi krediden.hiç bulaşmak istemiyorum tekrar.ama elde olmadıktan sonra da krediden başka alternatif yok sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdem

aklı olan aynı delikten 2 defa geçmez

quote:

Orjinalden alıntı: beopless

quote:

inşallah.ayrıca internnette taunus arattım 87-88 modeller 2700-3200 arası.
    http://www.araba.com.tr/385149.html
    http://www.araba.com.tr/362704.html

• kardes galerılerı gez derım
    ızmırde altındag semtınde taşra oto galerılerı var vadelı araba verıyorlar dıye bılıyorum
    ayrıca otokentte de verırler senetle.tabı guzl bı yerlestırme yaparlar.ozellıkle satısı agır olan aracları cok rahat verırler.tek kapı falan

gez dola fıkır al derım
    elden alcagın aracı kolay kolay vadelı vermezler soyleyeyım

unutmadan gecenlerde DOD da bı fıesta vardı.2000 model. 2300 ytl pesın gerısı 230 ytl vade ıle
    cok duses bı aractı bence
    satılmısmıdır bılmyorum

ayrıca ınternettede galerıler vadelı satısmız vardır dıye yazyor.bı telefon acmakta yarar var.

EDİT: al sana araba kardeshttp://www.araba.com/403733.html
    bence tam sana gore.cunku zaten motoru bıtıkmıs.1 mılyar masrafı varmıs.
    baska araba alsan kısa sure sonra motoru bıtse daha kotu olur.bunu en azınsan kendın toplarsın
    satmak ıstersende cok rahat satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AXI* -- 25 Aralık 2006; 12:26:57 >

• eyvallah.dod a da bakıcam.
  • kardes ford ile sınırlı kalma şahin vs de bulursun.masraf çıkarırsa sanayide falan şahinin parçası daha çabuk ve ucuz bulunur.bide forddan daha az vergi ödersin şahine 2.0 sonucta ford

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huka Sampos -- 25 Aralık 2006; 16:21:14 >
  • bak mesela bu arac bıcılmıs kaftan

• fiat 126 bis.....
    en azindan bi baslangiz olur senin icin.....
    hatta pimp my ride internationale bi mail atarsin, bakarsin ilgilenirler.....
  • bi tane var burda..... ara sahibini gorus belki senet menet yapar bi taksit sana.....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.