Bildirim
paraya ihtiyacım var meslekte karar veremiyorum yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkisinide aynı anda açmak için macro yazıyorlar şöyle oluyor olay klavyenin misal A tuşuna detect herbs koyuyorlar D tuşuna detect mines (yada herne ise) böylece minimapde klavye ile yürürlerken ikisinide görüyorlar. Level dergisi TBC ekinde okumuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 24 Temmuz 2007; 10:53:56 > -
Abi En kral 2 meslek söyliyeyim BS + Mining dir. Bak Abartmıyorum BS ni 375 yap bir gün boyunca full farm yap AH'a koy 1k Gold kaldırırsın.
Maden de acayip para var.
+ BS itemi yap ve sat satmadan önce itemin linkini ver isteyen biri çıkar ise Fiyatını söyle kabul etmez ise Ok de malzemerlerini sen getir. Şu kadar fiyata yapayım de manyak para kırıyorsun. -
peki ben hunter olarak bs işime yarar mı?? -
quote:
Orjinalden alıntı: asi_07
peki ben hunter olarak bs işime yarar mı??
KEndi işine yarayana bakmıcan zaten lvl 40'tan sonra işine yarar ancak ben meslek seçerken kendime yarayana bakmıyorum açıkçası başkalarına yarayana bakıyorum ki para gelsin -
Emlakçı ol diyecem kötü bir espiri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andzone -- 24 Temmuz 2007; 13:07:24 > -
yarar niye yaramasın bs ile mail set yapılıyor bide epic weapon yapabiliyorsun. Mining herkesin kabul ettiği gibi para basıyor. -
arkadas 58 im diyo siz git 375 le skilli epic weapon yaparsın falan diyosunuz garipsiniz
58 hunter olarak ya felwooda gidip runecloth farmlarsıın yada outland da felorcları farmlarsın. Serverının ekonomisini bilmiyo ama meagewave colthların stack ıda iyi para ediyo arada bi elinde bi 20 stack bulundur. 1 stack'ını 7-8g den sattıgım oldu -
quote:
Orjinalden alıntı: anndzone
espiri yaptım kötü de olsa cewap azın yalandan da olsa gülün -
peki skiningden iyi para çıkaramaz mıyım?? -
Skinning'de para yok...
Bence mutlaka Mining-Jevelcrafting kas,paraya para demezsin ama kasmak çok zor onu da bil... -
quote:
quote:
espiri yaptım kötü de olsa cewap azın yalandan da olsa gülün
Yalanda olsa hoşuna gidiyor söyle.
Abi Mining diyorum ya gidin lvl kasarken gördüğünüzü açın Hem Skill artıyor. Hemde içinden çıkanları git sat eşşek gibi para kırarsın.
-
tmm mining bs kasıyorum -
Minig + herb Miningten her topladıgın maden para herb ona göre az düşük ama ikisini iyi kullan skillerini abartmadan leveline göre kassan istediğin itemi bineği alırsın -
quote:
tmm mining bs kasıyorum
En iyisidir merak etme para konusunda. -
abi mining herb en iyisi
miningi ilerlettinmi acayip gidiyor mihtril olsun thorium olsun
herb de ise ghost mushroom farmla yarım saat te bir hinterlands de çıkıyor -
ben 16 lwlim miningim 96 sizce bu llwde ne yapayım artması için miningin? -
Gördüğünü açacaksın. -
yüksek lwli yerlere gidin diyorlar ama ben yatıyorum.Kendei lwlimdeki yerlere gideym mi yoksa ugraşayım mı? -
quote:
peki ben hunter olarak bs işime yarar mı??
BS ile 1 mail chest var galiba armorsmithde yada herkes yapabiliyor emin deilim
ayrıca axecraft olursan bloodmoon axe serisini yap crit ve ap veriyo bm hunter için güzel baya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X