Şimdi Ara

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw sinir oldum. bilgileri yedekledim. ama bu trial versiyon dedi tam bolecekken. ne yapcam bilmem arkadaşlar lütfen bana yardım edin....bir tane partition magic istiyorum.
  • arkadaşlar sinir oldum pardus 2007 kurdum xp bootdan kalktı olmadı tekrar kurdum yine kalktı bugün sil kur artık bıktım bir türlü iki sistemi boota atamıyorum hep pardus çıkıyor biri bana anlatsın ne yapmam gerek iki sistemi nasıl bootda koyabilirim ağlamak üzereyim
    en az 4 kere windowsu kurup sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 23 Aralık 2006; 17:45:38 >
  • Pardusu kurarken seçeceksin onu. Eğer bir tek pardus seçersen açılışta o zaman sormaz. ama iki sistem var dersen hangisinin öncelikli olacağını ve kaç saniye seçim için bekleneceğini ayarlayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserrus

powerquest partitionmagic diye bir program kurdum. hadi hayırlısı.
    burdan da D yi ikiye boluyorum.

arkadaşım acronis diskdirector diye bir program var ama free değil sen çek programı ben sana özelden serial atarım..
  • şu finalleri atlatıyımda birden bin deniyeyim pakalım pardus 2007yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Valla arkadaşlar bende bundan iki ay önce linux sayfalarında böyle masaüstlerine gıpta ile bakardım.Öyle çok bilgisayar bilgimde yok .Tüm yapmanız gerekenler aşağıdaki linkte var.Yılmayın bir kaç deneme yapmanız gerekebilir.

http://www.pardus-wiki.org/index.php/NASIL:AIGLX_ve_BERYL_kurulumu

dostum ekran kartı modelini yazar mısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: klimpomaniac

quote:

arkadaşım acronis diskdirector diye bir program var ama free değil sen çek programı ben sana özelden serial atarım..

çok sağol klimpomaniac. şu an o sorunu aşmış bulunmaktayım. en riskli kısma geldim. pardus kurulumuna. yalnız bu noktada takıldım.

AÇILIŞTA SADECE BİRİSİNİN BAŞLAMASINI İSTEMİYORUM. BANA SORSUN BEN SEÇEYİM HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNİ KULLANACAĞIMI.
    NASIL YAPACAM???

• quote:

quote:

quote:

çok sağol klimpomaniac. şu an o sorunu aşmış bulunmaktayım. en riskli kısma geldim. pardus kurulumuna. yalnız bu noktada takıldım.

AÇILIŞTA SADECE BİRİSİNİN BAŞLAMASINI İSTEMİYORUM. BANA SORSUN BEN SEÇEYİM HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNİ KULLANACAĞIMI.
    NASIL YAPACAM???

onu kurulum aşamasında soruyor dikkatli takip et orada uygun ayarları yaparsan olur sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Valla arkadaşlar bende bundan iki ay önce linux sayfalarında böyle masaüstlerine gıpta ile bakardım.Öyle çok bilgisayar bilgimde yok .Tüm yapmanız gerekenler aşağıdaki linkte var.Yılmayın bir kaç deneme yapmanız gerekebilir.

http://www.pardus-wiki.org/index.php/NASIL:AIGLX_ve_BERYL_kurulumu

dostum ekran kartı modelini yazar mısın

Ge Force FX 5200 128 mb

• quote:

quote:

quote:

quote:

NASIL YAPACAM???

onu kurulum aşamasında soruyor dikkatli takip et orada uygun ayarları yaparsan olur sanırım

Evet bunun için GRUB'u yükle seçeneğini kurulumun sonunda yapman lazım!

• Ya arkadaşlar birisi yazsın şuraya iki sistemi nasıl boot'da görünmesini sağlayacağız ama deliricem ne zorluklarla elde ettim ben pardus 2007
  • pardon macrolight acaba kurulumda grub kurmuş muydun_? biliyor musun

alt+f2 yap sudo kwrite /boot/grub/grub.conf yaz ve şifreni gir eğer bir dosya açılıyorsa haber ver gerekli komutları girelim

hdd'den sata mı ide mi kaç parça yazar mısın kaç tane hdd var ayrıca
  • hocam ben ilk denememde patlattım. cd bozuk cıktı.
    sadece iso uzantılı dosyayı yazmıştım. cd doğruluğunu kontrol etmeden kurmaya çalıştım ve sonuçta patladı.
    bu sefer xp yi de açamadım.
    sonra tekrar xp kurdum.
    iki xp kurunca açılışta hangi xp ile açayım diye sordu. ben de eskisini seçtim
    eski ayarlarıma kavuştum.
    ama bu şekilde durmasını istemiyordum.
    ikinci xp yi F e kurmuştum. f i tamamen yeni baştan biçimlendirdim.
    ama açılışta hala hangi xp ile açayım diye soruyor ve bu durum sinirimi bozuyor.
    tekrar pardusu yuklesem mi bilemiyorum.
  • aserrus dostum bir windows cd'si ediniyorsun daha sonra kurulumda kurtarma konsolu mu ne vardı (winden pek anlamam) orada MBR'yi onar seçeneği olması lazım onu yaparsan sistem düzelir
  • bu arada iso file cd ye yazarken bir yanlışlık yapmış olabilirim. nero 6 ile yazıyorum.
    kopyala ve yedekleden --> kalıbı diske yazdır diyorum
    bi yannışlık yok degil mi?
    çünki nero burning rom dada iso file larla ilgili birşey var.
  • eyvallah zwandar dost.
    offf ya...
    deneyim bakayım.
    pardus kursam mı kurmasam mı?
    yav şu cd yi kontrol et demek lazım demi?
  • aserrus dao modunda düşük hızda yazmayı denesen yoksa doğru yerden yapıyorsun
  • Arkadaşlar, sevgili dostlar, linux aleminin paylaşıma hazır AÇIK KODLU dahileri, size sesleniyorum. Alemde, xp kurulu bir makineye, iki ayrı işletim sistemini nasıl kuracağını soran, bunu yaparken veri kaybı tehlikesi olup olmadığını öğrenmek isteyenlerinlerin bangır bangır bağırıp "yardım" çığlıkları attığını görmekte misiniz?

Görmekte iseniz, "Adım adım Pardus Kurulumu" gibi bir başlık açarak bir kamu hizmeti ile sevap defterinizi "yazmaya AÇIK" hale getirmeyecek misiniz?
  • hada ben hafta içi bunu video olarak atmayı planlıyorum zaten

aynı bilgilerin çok daha iyisi pardus wiki ve pardus kurulum kılavuzunda var zaten forumun bu bölgesi kazuistik bir alan yani soruna çözüm bulmaya çalışıyoruz yoksa dediğin gibi bir olayı yapıcam

ya bak bu arada hada herhalde bu konuya en çok mesajı ben attım bu güne kadar ve kimseye bilgiçlik dehalık taslamadım çünkü değilim hatta son derece amatör bir kullanıcıyım yani bu kadar da eleştirel bir üsluba karşıyım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 23 Aralık 2006; 22:47:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

hada ben hafta içi bunu video olarak atmayı planlıyorum zaten

aynı bilgilerin çok daha iyisi pardus wiki ve pardus kurulum kılavuzunda var zaten forumun bu bölgesi kazuistik bir alan yani soruna çözüm bulmaya çalışıyoruz yoksa dediğin gibi bir olayı yapıcam

ya bak bu arada hada herhalde bu konuya en çok mesajı ben attım bu güne kadar ve kimseye bilgiçlik dehalık taslamadım çünkü değilim hatta son derece amatör bir kullanıcıyım yani bu kadar da eleştirel bir üsluba karşıyım!!!

Bir yanlış anlamaya neden olduysam özür dilerim. Kendimce -güya espirili- yaptığım girişe belki bir gülen yüz :) koysaydım, amacımın eleştirmek olmadığı mesajını daha kuvvetle vermiş olurdum.

Ayrıca katkılarınızdan ve katacaklarınızdan dolayı teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.