Şimdi Ara

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
13.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca çalışan cd yi taktığım zaman, direkt olarak aygıtları tanıyacak mı? yoksa karşıma yine bulanık bir ekran mı çıkacak?
    bir de cd den başlat seçeneğini mi seçmem gerekiyor f2 ye basarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

arkadaslar 2 bölüm var cde xp d de ise pardus kuruluydu xp olan bölüme yani cye format attım yeniden bir xp kurdum burda sorun yok ama baslangıcta pardusa gecebilicegim bir ekran vardıya o cıkmıyor. xpde pardusun kurulu oldugu alanıda göremiyorum... nasıl görebilirim...

xp, pardusun ext3 formatını desteklemediği için xp içinden pardusun kurulu olduğu sürücüyü göremezsin
    xpyi yeniden kurduğuna göre pardusun grub ekranını bozmuş demektir, ben olsam yeniden pardus kurardım ama sen bekle, kesin bir çözümü vardır
  • http://www.fs-driver.org/download.html bu program sayesinde xp altında pardus partitionunuza ulasabilirsiniz.

Programı kurduktan sonra denetim masasında iconunu gorebilirsiniz ordan xp altında pardus partitionunuza ne isim vermek istioyorsanız o sekilde gorebilirsiniz. yani surucu ismi atamaniz lazim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 23 Aralık 2006; 1:11:51 >
  • Pardus kurmak sorun degil bear bu yontemle veri kaybı olmaz degilmi cünkü pardusu kurarken c ye attıgım yedeklerimi c yi formatlarkende d ye attım tüm yedeklerim pardusla beraber d de duruyor o yuzden girmeye calısıyorum veri kaybı yasamıycaksam hemen kurayım bear ne dersin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeAr

http://www.fs-driver.org/download.html bu program sayesinde xp altında pardus partitionunuza ulasabilirsiniz.

Programı kurduktan sonra denetim masasında iconunu gorebilirsiniz ordan xp altında pardus partitionunuza ne isim vermek istioyorsanız o sekilde gorebilirsiniz. yani surucu ismi atamaniz lazim sadece

dostum cok saol hallettim suan yedekleri alıyorum sonrasında pardus olan kısma tekrar bir pardus kurar sorunu hallederim cok tesekkür ederim bütün arsivi kaybetmeden geri alabildik

• merhaba,
    şu an pardüs çalışan cd den yazıyorum. bu arada türkçe yazım hatalarını denetleniyor. bu çok güzel bir özellik. :)

yalnız hala görüntü kalitesi çok kötü bunu nasıl düzelteceğim. bana yardımcı olabilir misiniz?

görüntünün canavar olmasını istiyorum.
  •  Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da!

İşte buda benim ekran görüntüm pardus çok keyifliymiş yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 23 Aralık 2006; 2:24:43 >

• Arkadaşlar,

Diskim üçe bölük. c'de tahmin edeceğiniz gibi çöplük bir sistem var :) , yani win xp- Ben bir bölüme pardus kurduğum taktirde diğer bölümlerdeki verilerimi kaybetmekten endişe duyuyorum, bu endişe yersiz midir? Endişemde haklı isem ne yapmalıyım? Yedek almaya kalksam bir ton cd ve çokça zaman kaybı yaşayacağım.

Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da!

dehset bir masaustu olmus rica etsem nasil yaptigini anlatirmisin dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da!

çok güzel

• drgladius bunu yapabilsem sanırım ben de tamamen pardus e gececem :)
    ama çalışan cd de sanırım bu şekilde bir imkan yok.
  • Bunu yapmak için diske kurman gerekli
  • Arkadaşlar ben Pardus'u "VMware Workstation" programı ile kurmaya çalıştım ama başlangıçta bir hata verip bitiriyor. bunu iki ayrı makinada denedim. ikisindede aynı sorunu verdi. acaba programın pardus için desteği falan mı yok yoksa ben bi yerlerimi yanlış yapıyorum
    ilgilenenlere şimdiden teşekkürler
  • Valla arkadaşlar bende bundan iki ay önce linux sayfalarında böyle masaüstlerine gıpta ile bakardım.Öyle çok bilgisayar bilgimde yok .Tüm yapmanız gerekenler aşağıdaki linkte var.Yılmayın bir kaç deneme yapmanız gerekebilir.

http://www.pardus-wiki.org/index.php/NASIL:AIGLX_ve_BERYL_kurulumu
  • arkadaşlar gerçekten çok çok sağolun.

belki çoğunuz için tekrar olacaktr ama bana xp kuruluyken nasıl pardus kurulur en baştan anlatabilir misiniz?
    ya da varsa bunu anlatan bir link onu da koyabilir siniz?

kurulum esnasında mı D yi ikiye bolmem gerekli yoksa kurmadan once de ikiye bolsem olur mu?
    teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkna

Arkadaşlar ben Pardus'u "VMware Workstation" programı ile kurmaya çalıştım ama başlangıçta bir hata verip bitiriyor. bunu iki ayrı makinada denedim. ikisindede aynı sorunu verdi. acaba programın pardus için desteği falan mı yok yoksa ben bi yerlerimi yanlış yapıyorum
    ilgilenenlere şimdiden teşekkürler

Harddiski IDE modunda ayarlamayı dene. Sata, vb. olarak tanıtınca hata verebiliyor. Onun dışında sorunsuz çalışıyor. Kurulumdan sonra tek derdin VMware Tools'u Pardus'a yüklemek olacaktır. Biraz uğraştırıyor ama sonunda ekran çözünürlüğün ve performansı önemli ölçüde artıyor.

• @emptyrean: sağol hocam bide bunu deneyim. umarım bu sefer sorun çıkartmaz. Boş bölümüm yok o yüzden VMware ile kurup inceleyeceğim Pardusu :(
    bi olursa mükemmel olacak. SAĞOL
  • bana bi tane free ve sorunsuz disk bölme aracı önerebilir misiniz?
  • powerquest partitionmagic diye bir program kurdum. hadi hayırlısı.
    burdan da D yi ikiye boluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserrus

powerquest partitionmagic diye bir program kurdum. hadi hayırlısı.
    burdan da D yi ikiye boluyorum.

Bence bu işi yapmadan önce verilerini bi yedekle ne olur ne olmaz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.