Şimdi Ara

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok ilginç araştırıyorum bağlayanlar sorunsuz çalıştı diyor fare bağlıykan tasma'dan çevre birimleri oradan fare'ye girer misin bakalım orada mouse ile ilgili bir şeyler yazıyor mu özellikle son sekmede mesela ben de mx1000 gibi bir sekme var
  • arkadaşlar paket güncellemeden clamav virüs programını makinaya indirdim peki nasıl kuracağim
  • üstad klamav yok mu pakette eğer istiyorsan bana msnden bir ulaşsana sana yollayayım klamav'ı pm'den attım msni
  • konsoldan

sudo pisi it klamav

yazar mısın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

çok ilginç araştırıyorum bağlayanlar sorunsuz çalıştı diyor fare bağlıykan tasma'dan çevre birimleri oradan fare'ye girer misin bakalım orada mouse ile ilgili bir şeyler yazıyor mu özellikle son sekmede mesela ben de mx1000 gibi bir sekme var

Orada fareye tıklayınca açılmıyor tasma çöktü sonlandır diye bir hata geliyor

KDE sistem bilgisindende USB aygıtlarındada aynısı oluyor 5-6 dakika arıyor ondan sonra ondada sonlandır geliyor
  • bununla ilgili bence bir hata kaydı açman gerekiyor bilgisayarında olan bir sürücünün uyumsuzluğu olabilir herhangi bir başka usb aygıtın var mı onu taksan çalışıyor mu denesen
  • Biri bana pardus 2007 gönderebilir mi çok sevaba girer valla 3 kere indirdim 3'de inmedi kotamı aştım baya yardımlarınızı bekliyorum bana pm atabilir ya da msn
    t.rafiq@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 20 Aralık 2006; 22:51:40 >
  • http://www.pardus-wiki.org/index.php/PardusCDTemini

adresinden sana yakın olan arkadaştan iste bende şu an sorun var o yüzden yollayamıyorum fakat arkadaşlar yardımcı olur
  • @sewdalı
    indirdiğin dosyayı kontrol etsene bir
    bu programla yapabilirsin
    http://www.slavasoft.com/zip/hashcalc.zip
    belki hatalı inmiş olabilir
    eğer doğruysa düşük hızda kaliteli bir cd ye tekrar yazmanda faydalı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

@sewdalı
    indirdiğin dosyayı kontrol etsene bir
    bu programla yapabilirsin
    http://www.slavasoft.com/zip/hashcalc.zip
    belki hatalı inmiş olabilir
    eğer doğruysa düşük hızda kaliteli bir cd ye tekrar yazmanda faydalı olabilir

Yüklerken CDyi kontrol et seçeneğini işaretledim hataya karşı hata bulamadı
    2. bir CD yede çektim 8x hızı ile onunlada yükledim gene aynı toucpad çalışıyor ama USB mouse çalışmıyor
    ama aynı mouse yükleme yaparken çalışıyor yükleme bitince yeniden başlatıyorum ve çalışmıyor

• abi varsa bir başka usb aygıtı tak flash bellek mp3 player ya da onun gibi mouse yerine bakalım belki sorun usb portlardandır
  • hayirli olsun
  • Ya arkadaşlar deliricem, dizüstü bilgisayarımda bi türlü çalışan cd çalışmadı, Pardus 2007 yazıp katman katman parlaklaşan bölümden sonra donanımlar yükleniyor vs. yazan ekran gelmiyor. Cdrom okumayı durduruoyor, öyle siyah ekran kalıyor. Ctrl Alt + - de bişeye yaramadı, ama kapama tuşuna basıp enterladığımda rebooting dedi, yani yeniden başlattı demekki çözünürlüğü değiştirmem gerekiyor, ama ne yapıcam?
    Pardus 2007 RC çalışan cd çalışıyor ama bu çalışmıyor anlamadım gitti. Minimum ayarlar, standart ekran modu denedim, akla karayı seçim ama yok delircem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Ya arkadaşlar deliricem, dizüstü bilgisayarımda bi türlü çalışan cd çalışmadı, Pardus 2007 yazıp katman katman parlaklaşan bölümden sonra donanımlar yükleniyor vs. yazan ekran gelmiyor. Cdrom okumayı durduruoyor, öyle siyah ekran kalıyor. Ctrl Alt + - de bişeye yaramadı, ama kapama tuşuna basıp enterladığımda rebooting dedi, yani yeniden başlattı demekki çözünürlüğü değiştirmem gerekiyor, ama ne yapıcam?
    Pardus 2007 RC çalışan cd çalışıyor ama bu çalışmıyor anlamadım gitti. Minimum ayarlar, standart ekran modu denedim, akla karayı seçim ama yok delircem..

Bende de acer 5102 var ve ben de aynı sorunla karşılaştım. hem çalışan cd hemde kurulanla denedim ama ikisinde de sonuç değişmedi. Zannedersem çözünürlükle alakalı bi problem değil, zira hiç bir tuş kombinasyonu çalışmıyor. Umarım bu sorunu çözebiliriz yoksa windowsa mahkum kalmaya devam.

• poof sabah sabah moralim bozuldu denemediğim şey kalmadı :(
  • quote:

poof sabah sabah moralim bozuldu denemediğim şey kalmadı :(

Hata raporu gönderdim umarım bi şekilde çözerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstolunay -- 21 Aralık 2006; 7:09:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetX

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

hdd problemimi çözdüm

aynı sorunu bugün bende yaşıyorum dün öyle bir sorunum yoktu.
    şimdi hem hddleri göremiyorum hem de ses alamıyorum
    nasıl çözdüğünü de anlatırsan biz de çözelim

hocam hdd problemini su sekilde astım. Tasmayı ac actıktan sonra sistem seçenekleri , disk yönetim arayüzüne gir. yönetici moduna geç sifresine yazıp devam et. yukarıda sagda sistem bölümlerini göster diyor. onu tıkla ve diskler cıkıcak. Vaziyet asagıdaki SS deki gibiyse tamamdır yesil ok isaretinden bahsediyorum. degilse sag tıkla diskleri bağla de .

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da!

ses konusunda ise ben yaptıgım ayarları bir türlü kaydedemiyorum. KMix i acınca öncelikle zaten ses kartı yerine webcamde microfon oldugu icin öncelikle kart yerıne microfonu yani webcami tanıyor. kmixi acınca düzeltiyorum sesleri falan acıyorum , ama kaydetme seçenegi hakkında bilgim yok , pc restart atana kadar calısıyo ama 5.1 destegi alamıyorum, 2.1 calıyo. :( ses konusunda birde tasmayı ac ses ve çoklu ortamlara gir ordan ses sitemi diyince donanım bölümünde ses aygıtı kısmı var orada linux gelişmis ses mimarisi var onu seç birde bildiklerim bunlar ses geliyor ama 5.1 destegi ne yazıkki alamıyorum nedense birde restart yaptıkca ayarları tekrarlıyorum.

• Ya Pardüsün siteye girsem Kurulumla ve donanımları tanıtma ile ilgili dökümanı indircemde.

Elinde olan upload yapıp foruma entry gecebilrise manyax makbul gecer.
  • çok fazla linux deneyimim yoktur, geçmişte yüzüme gözüme bulaştırdığım ve beceremediğim bir iki suse deneyiminden sonra pardus u indirdim. işyerinden bir bilgisayarı kurban seçtik. intel anakart üstünde pentium4 1800 işlemci 256 ram ve mx440 ekran kartı.

hdd yi biçimlendirmek çok kolaydı, kafa karıştıran hiç bir şey yok.
    kurulum sorunsuz, hiç problem yaşamadık.

ses kartı çalışıyor, çünkü mp3 dinleyebiliyoruz
    ağ kablosunu takıp ağ ayarlarını elle girince anında internete de bağlandık.

sayfaları çok hızlı açıyor, akıl almaz bir hız. 1-2 saniyeden uzun sürmüyor. gayet de hızlı çalışıyor.

ben çok beğendim. bir linuxçu değilim. ancak ülkemiz adına pardusun sevindirici bir gelişme olduğunu söyleyebilirim.

ben oyun delisi olduğumdan bana yetmeyecektir. ancak işyerinde her şeye gayet yeterli olacaktır. işyerlerinde, bürolarda herkes kullanabilir bence. microsofta boşyere lisans parası ödemenin anlamı yok.

özellikle devlet kurumları kesinlikle pardus kullanmalı bence. zaten herkesin yaptığı şey fal bakmak ve fal bunda da var

• quote:

Orjinalden alıntı: mstolunay

quote:

poof sabah sabah moralim bozuldu denemediğim şey kalmadı :(

Hata raporu gönderdim umarım bi şekilde çözerler.

teşekkür ederim şimdi evden çıkıcam gelince raporlara bakayım inşallah çözüm bulunmuştur..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.