Şimdi Ara

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Zwandar

p5b'de deneyen bir arkadaşımız pardus'u aşağıda olan yöntemle kurmuş lütfen deneyin arkadaşlar

O an ekran zor okunur durumda olduğundan, sırasıyla hangi tuşlara basılarak
    yapılabileceğini yazıyorum:

("Error 23: Error while parsing number/press any key to continiue" hatasından sonra)
    <ENTER>

(Burada Bozuk görünen Grub menüsü gelmiş olmalı)

iki kez <ENTER>,
    E,
    D,
    E,
    <HOME>,
    yedi kez sağ ok,
    dört kez <DELETE>,
    <ENTER>,
    aşağı ok,
    E,
    <HOME>,
    yedi kez sağ ok,
    dört kez <DELETE>,
    <ENTER>,
    B

Not: Anakart Asus P5B

üstat şaka gibi ama deniyorum hemen bilgi veririm

• üstadım aynen orada yazdıklarını uyguladım,pardusun o güzel mavi ekranı geldi ve evet cd den boot oldu ama bu sefer hiçbirşey yapamadan ekran karardı ve böylece 5 dk kadar bekledim ama değişen birşey yok kurulum devam edemedi,ama ümitlendim doğrusu pardusun mavi ekranını görebilmekte güzeldi
  • en kısa zamanda cevap bekliyorum bende olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeAr

netx makinanda webcam varsa webcami bi sokermisin ondan sonra dene bi

webcam yok
    pardusda karşılaşan çokmuş galiba bu sorunla
    alsaconf işe yarıyor demişler ama bende yaramadı
  • ya arkadaş yapmış aslında ama nasıl oldu bilmiyorum bende öyle de olmadı artık bekliycez başka çözüm yollarını olmadı ben anakartı değiştirmeyi düşünüyorum
  • hdd problemimi çözdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

hdd problemimi çözdüm

üstad kusura bakma ya dün akşamdan beri bi çeviri olayı vardı bitirmem gereken ilgilenemedim kusura bakma fakat beryl ile ilgili yama çıkıyormuş yakında
  • quote:

quote:

hdd problemimi çözdüm

üstad kusura bakma ya dün akşamdan beri bi çeviri olayı vardı bitirmem gereken ilgilenemedim kusura bakma fakat beryl ile ilgili yama çıkıyormuş yakında

ilgilenmemek olurmu hiç arkadaslar bakmayın böyle yazdıklarına, pmde ne mesajları var ugrasmaz olurmu hiç saolsun cok ilgilendi

emeğine sağlık dostum bu haber cok güzel.

suan yedeklerimide pardusun kurulu oldugu bölüme aktarıyorum ve xpli alan tamamen formata gidicek birazdan :)

Pardus Forever.

• quote:

Orjinalden alıntı: kültigin

quote:

Orjinalden alıntı: delicans

Çılgınlarımız Pardus 2007'de mükemmel iş çıkarmışlar.

sorunum; Kaffeine oynatıcıda "altyazı" yazı size'ni nereden büyülteceğiz.

( çok küçük altyazı, gözüm görmüyo yavvv )

Kaffeine >ayarlar>xinemotoruparametreleri>subtitles
    Burada tiny small falan diye seçenekler var
    Niyeyse bunları tükçeye çevirmeyi unutmuşlar

İlginize Teşekkürler.

• bişi sorcam diyelim c sürücüsüne pardusu kurduk ve dosya sistemi değişti. pardus benim diğer ntfs olan d ve e sürücümü görecek mi yoksa onları da değiştirecek mi çünkü tüm müzik ve videolarım diğer ntfs olan kısımda.
    bi de tekrar windwsa dönmek istersem dosya sistemi değişmiş olan c bölümünü nasıl ntfsye çevircem
  • quote:

hdd problemimi çözdüm

aynı sorunu bugün bende yaşıyorum dün öyle bir sorunum yoktu.
    şimdi hem hddleri göremiyorum hem de ses alamıyorum
    nasıl çözdüğünü de anlatırsan biz de çözelim

• çok teşekkürler hayırlı olsun şimdiden

ah bi de ben kurabilsem şu makinaya pardusu ne güzel olacak ama :(
  • en sonunda ben de kurdum
    yalnız sorunlarım var
    modemim usb adsl türünden olduğu için kurmak için bayağı bir uğraştım, artık her açılışta root oturumuyla iki komutta internete girebiliyorum yalnız ayarları pardus-wikideki gibi root dizinine kaydettim ama adls otomatik açılmıyor yani her açılışta yine iki tane komut girip açıyorum
    ayrıca intel 915g ekran kartım var yani onboard, çözünürlüğü 1152x864 @75Hz'e almak istiyorum nasıl yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

Arkadaşlar 2 gündür Pardus 2007 de USB mouseyı tanıtamadım

Nasıl yapacağımı detaylı bir şekilde anlatabilirmisiniz?

Toucpad çalışıyor pc Asus A3500E Dizüstü

farede A4 TECH marka padli padden kablo dizüstüne gidiyor fare kablosuz gücü padden alıyor

Arkadaşlar bu problemi çözemedim bir türlüwww.pardus-linux.org da araştırdım ama malesef bi çözüm bulamadım...

/etc/X11/xorg.conf bu dosyayının mouse ile ilgili olan kısmını bulduğum bazı dokumanlara göre yeniden değiştirdim

bu seferde pardus açılmadı pardus 2007 mavi ekrandan sonrası gelmedi bende şuan yeniden kuruyorum mouse şuan çalışıyor

ama kurulum bitince toucpad çalışıyor ama mouse çalışmıyor eğer bu sorunu bugün çözemezsem üzülerekde olsa XP ye geçmek zorunda kalacaz...

Edit:
    Mousenin modeli :http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=90&SCID=92&MNO=NB-30&ovmkt=23G00LDM1H7ECL769S263G78OO
    Dizüstünün modeli: ASUS A3500E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 20 Aralık 2006; 20:50:51 >

• üstad hata.pardus.org.tr adresinden bi hata kaydı açsan pardus wiki'ye bi göz atsan belki bulursun
  • Anlayamıyorum şimdi Pardus Donanım Uyumluluk Sitesinde bizim mouse gözüküyor

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 20 Aralık 2006; 21:17:13 >

• üstad pardus mail listesine bir üye olsana oradan çözüm bulmak daha kolay olabilir
  • tamamdır arkadaslar kurdum iyi gorunuyo Pardus
    hadi hayırlısı
  • quote:

üstad pardus mail listesine bir üye olsana oradan çözüm bulmak daha kolay olabilir

Arkadaşım ilgin çok saol üye oldum oradanda araştırıyorum ama neredeyse ümidimi kaybettim
  • ya eminim çok kolay bir çözümü vardır bunun ben az önce kendi kablosuz faremi bağladım. Bağladığım an çalıştı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.