Şimdi Ara

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
13.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pardus 2007 [2.6.18.6,-68]

en az güncel olanı RC olan!

Ekran kartın için bayrama kadar çözüm çıkacak galiba
  • Allah rızası için birisi nasıl boot'da xp ve pardusu görebilirim yardımcı olsunlar
    Ne güzel Pardus 1'de direk ikiside çıkıyordu ya sanki pazar payı o kadar çok artmış ki boot'da yalnız pardus var
  • macrolight kaç tane harddiskin var
  • tek hdd varsa

alt+f2 sudo kwrite /boot/grub/grub.conf
    (sistem şifren)

dosyanın en altına

title Windows (ntfs)
    rootnoverify (hd1,0)
    makeactive
    chainloader +1

ekle kaydet sistemi başlatıp win seç bakalım olacak mı
  •  Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da!

Yukarıda biryerde yapılmak istenen böyle galiba
  • bi de bunun kodları olsa güzel olacak Dursun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

bi de bunun kodları olsa güzel olacak Dursun :)

buyur dostum

[ link=ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/kurulan/2007/Pardus-Kurulan-2007.iso][ image]http://img127.imageshack.us/img127/2117/pardusminige1.jpg[/simage][/link]

[ link--->llinkten önceki boşluğu sil,
    [ image--->image dan önceki boşluğu sil,

bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

Orjinalden alıntı: erkna

(url=http://www.pardus.org.tr](image)https://store.donanimhaber.com/18/0c/e7/180ce707b5f3cc4d441c7ff16db23a04.jpg[/simage][/url)

Birde bunu deneyin bakalım 100*70 ebatlarında bunda da sorun vermez heralde :)
    ahanda görünümü:
     Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da!

NOT: () yerine [] koymayı unutmayın

nasılım

Güzel olmuş hocam güle güle kullan

• arkadaşlar e sürücüme dosyalarıma zarar gelmeden kurulum yapabilirmiyim ve aaynı şekilde kaldırmam gerekirse diğer sürücü ve e sürücümdeki dosyalarıma zarar gelirmi acaba yardımcı olursanız sevinirim...
  • Arkadaşlar bugün akşamdan itibaren bende aranıza katılıyorum.. Şu an Download işleminde % 35 lerdeyim.. Pardus işletim sistemiyle ilgili bir kaç sorum olacak.. İndirdiğimiz iso uzantılı dosyayı direk cd'ye yazıp boot edebiliomuyus? yoksa nasıl boot işlemi gerçekleştirip kurucas? yardımcı olursanıs sevinirim..

AstalaVista .... :)
  • saat 11:25 itibari ile pardus 2007'yi download etmiş durumdayım arkadaşlar.. Şimdi akşamın olmasını ve eve gidip yemek bile yemeden sistemi kurmak için sabırsızlanıyorum..
  • Arkadaşlar bu arada aklıma takılan birşey var, ben dün gecede ubuntu 6.6 sürümü indirdim.. Ubuntu ile pardus arasındaki fark nedir tam olarak? ona göre kuracağım sistemi..
  • Modem 24 saat aralıklarla hata veriyor.
    Neden acep,Hata mesajıda vermiyor.
    Sadece baglantı kopuyor ve restart atmadan geri gelmiyor.
  • quote:

Arkadaşlar bu arada aklıma takılan birşey var, ben dün gecede ubuntu 6.6 sürümü indirdim.. Ubuntu ile pardus arasındaki fark nedir tam olarak? ona göre kuracağım sistemi..

Aradaki en belirgin fark biri kde masaustunu kullanıyor digeri hem kde hemde gnome pencere yoneticilerini kullanabiliyor. Ayrıca pardus pisi paketlerini kullanıyor, ubuntu debian paketlerini. Ancak bana kalırsa ubuntu bence 1 -2 adım daha onde yani bu daha pardus'un 2. surumu ve hatalar dogal olarak daha fazla. Bu hataların duzeltilmis olarak piyasaya surulebilmesi ise linux'un baska guzel bir yanı yani insanlar yasadigi sorunları bildirdigi surece ilerki dagitimlarda daha az sorun olacak demektir. Ama bence gurur duymamiz gereken bir linux dagitimimiz var elimizde ve biz de elimizden geldigince yardim ederek bu tarz isleri yapan kisileri heveslendirebiliriz. Ben inaniyorum ki ilerideki pardus surumlerinde bu cikan hatalar en aza inecek ve tamamiyle turk yapimi bir isletim sistemine sahip olacaz. Herkese iyi aksamlar.

• Eyvallah kardeşim.. Bende Ubuntu 6.6 yı sistemime kurdum, önce pardusu kurdum fakat yavaşlık sezdim, bu yüzden ubuntuda şansımı deneyim dedim..mükemmel.. internet ayarlarımıda uyguladım, NuKe_MaNia arkadaşım sayesinde.. şimdi geriye sadece Berly kurulumu kaldı..bunuda hallettikmi tam süper olacak
  • Beryl icin Turkce kaynak *BURADA* bulabilirsin. Ekran kartın eger Nvidia ise daha iyi performans alabilecegini soyleyebilirim ancak ati'de de fena degil.

Ancak en güncel beryl kurulumu ise *BURADA* ve ingilizce ama takıldıgın yerde yardımcı da olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetserif -- 29 Aralık 2006; 11:52:38 >
  • teşekkürler kardeşim..Ekran kartım Ati .. umarım iyi çalışıyordur
  • yaa arkadaşlar.şimdi ben pardüsün çalışan versiyonunu indirdim.sonra cd ye çektim fakat...
    boot ettikten sonra pardus live 2007 i tıklıyorum.tıkladıktan sonra yazılar gelio.3 satır yazı gelio.ok... uncompressing linux... sonra tınk.siyah ekran geliyo.üstte 3 satır boyunda bi 16 bitlik çizgi çıkıyo.üstünde pars ın resimleri var.küçük küçük noktalar.bi de sağ alt köşede şöyle bir resim war.

" . . "
    ..

ekran bu şekilde kalıyo.bi süre sonra cd rom da duruyo.o şekilde kalıyo.nasıl olcak bu iş yaaaa.
    üstelik kurulan versiyonunu da indirdim.onda da aynı şeyi yaptı.
    kurulan versiyon normal windows üzerinden setup şeklinde değilmi yaww.içinde setup falan da yok.nası iş bi cevap yazın ustalar yaaa.

• evet artık ben de pardus kullanıcısıyım,hatta şimdi bu post'u pardustan atıyorum, vmware workstation sağolsun :) . Bir şey soracağım vmware de ekran ayarları 800*600 olarak görünüyor, bunları değiştirebilir miyiz. (ilk kez windows dışında bir os kullanmayı deniyorum, bi de işin içine vmware girince tam özellliklerini bilemiyorum)
  • Pardüse yüklememin 6. günü.
    Ve sorunlarım dvm ediyor ama cogunu aştım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.