Şimdi Ara

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da! (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
13.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DoLZ

Pardüse yüklememin 6. günü.
    Ve sorunlarım dvm ediyor ama cogunu aştım

yaw nasıl yüklediniz.bana yardım edecek olan yok mu ? pardus 2007 i tıkladıktan sonra uncompressing.booting kernel diyo sonra da takılıyo.ne biçim iştir yawww.ubuntu da daha önceden yapmamıştı böyle bişey dün akşam denedim.ubuntu 6.06 da da yaptı.
    sistemimde mi sorun war ?
    sistemime de bi göz atın.

• Evet arkadaşlar en sonunda Pardus 2007 kurdum xp artık bootda var beryl kurdum ama çalıştıramadım neden bilmiyorum sağ köşede kırmızı elmas var kurcaladım ama bir türlü xgl olmadı terminale beryl-manager yazıyorum sonra işte beryl ayarlardan beryl seçiyorum terminalede failed nvidia yazıyor ne alaka benim ati ekran kartım var ve 3b desteğide var anlayamadım gitti
  • peki bu wmware nasıl birşeydir?ne işe yarar ? nasıl kullanılır ?
    bari buna cevap verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

peki bu wmware nasıl birşeydir?ne işe yarar ? nasıl kullanılır ?
    bari buna cevap verin

wmware bir işletim sistemi üzerinde birden fazla işletim sistemi çalıştırmaya yarayan bir programdır
    örneğin xp üzerinde linux ve ya mac osx çalıştırmak gibi kullanımı oldukça kolaydır ama şuanda hatırlayamıyorum nasıl çalışıyordu diye
  • ya ben indirdim ama cd ye kopyalarken dosya eksik diyor.on ragmen ignore edip cd ye yazdım bu seferde hata verdi eski sürümüyle idare ediyorum.Ama neden böle oldu bileniniz var mı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

Evet arkadaşlar en sonunda Pardus 2007 kurdum xp artık bootda var beryl kurdum ama çalıştıramadım neden bilmiyorum sağ köşede kırmızı elmas var kurcaladım ama bir türlü xgl olmadı terminale beryl-manager yazıyorum sonra işte beryl ayarlardan beryl seçiyorum terminalede failed nvidia yazıyor ne alaka benim ati ekran kartım var ve 3b desteğide var anlayamadım gitti

acaba xorg ile ilgili düzenlemeleri yaptın mı
  • Benim cd yazıcım yok pardusu sadece internetten indirip kursam olurmu yoksa şimdi gidip chip falan almam gerekecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

quote:

Evet arkadaşlar en sonunda Pardus 2007 kurdum xp artık bootda var beryl kurdum ama çalıştıramadım neden bilmiyorum sağ köşede kırmızı elmas var kurcaladım ama bir türlü xgl olmadı terminale beryl-manager yazıyorum sonra işte beryl ayarlardan beryl seçiyorum terminalede failed nvidia yazıyor ne alaka benim ati ekran kartım var ve 3b desteğide var anlayamadım gitti

acaba xorg ile ilgili düzenlemeleri yaptın mı

xorg paket yöneticisinden kurdum ama nasıl düzenleme yapacağım açıklarsan sevinirim

Ayrıca arkadaşlar pardus 2007 opera kurmak istiyorum sorum şu opera.coma girdkite ubuntu debian suse vs linux versiyonları çıkıyor bunların hangisi pardusa uyumlu olanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 4 Ocak 2007; 19:48:55 >

• quote:

Ayrıca arkadaşlar pardus 2007 opera kurmak istiyorum sorum şu opera.coma girdkite ubuntu debian suse vs linux versiyonları çıkıyor bunların hangisi pardusa uyumlu olanı

http://www.pardus-wiki.org/index.php/NASIL:Opera_Kur
  • bu opera konusunu hatırlattığın iyi oldu
    kendimde hemen kurdum
  • Evet arkadaşlar operayı pardusa kurmuş bulunmaktayım kesinlikle sizde kurun farkı keşfetin windowsda olduğu gibi linuxda'da opera firefoxa resmen hız konusunda fark atıyor ve daha stabil sayfalarda saçmalamıyor firefox gibi
  • arkadaşlar bende pardus kurucam ama hangi anti-virüs prgramını kullancam bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnr22

arkadaşlar bende pardus kurucam ama hangi anti-virüs prgramını kullancam bilen varmı?

pisi deposundan clamav ve klamav isimli programları kur birini kurmadın mı olmaz zaten
    bazen kasperin bile bulamadığı virüsleri buluyor ama taraması çok uzun sürüyor
    zaten önemli olan indirilmiş dosyaları taratmak ve realtime protection özelliği
  • çok saol peki msn var ise yarın kurucam.yeter artık farklı bir şey yapalım ya
  • quote:

çok saol peki msn var ise yarın kurucam.yeter artık farklı bir şey yapalım ya

kopete denen bir program var hem msn hem icq hem yahoo vb. bir sürü hesabınızı kullanabilrsiniz
    beğenmezseniz amsn isimli bir program daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 6 Ocak 2007; 1:31:51 >
  • quote:

arkadaşlar bende pardus kurucam ama hangi anti-virüs prgramını kullancam bilen varmı?

ne ya ni pardusa virüsmü bulaşıyor ki anti-virüs kuruyorsun ?
  • ona virüs bulamayabilir ama pardus'u proxy server yapıp daha sonra windows'dan bu makine üstünden çıkarsanız indirdiğiniz dosyalar önce pardus'tan geçer ve burada virüs taramasından geçer böylece winli bilgisayarlara virüs bulaşması önemli ölçüde engellenir clam-av'ın varlık sebebi de bu zaten :)

macrolight sudo kwrite /etc/X11/xorg.conf komudu verip dosyada gereken düzenlemeleri yaptın mı beryl için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

ona virüs bulamayabilir ama pardus'u proxy server yapıp daha sonra windows'dan bu makine üstünden çıkarsanız indirdiğiniz dosyalar önce pardus'tan geçer ve burada virüs taramasından geçer böylece winli bilgisayarlara virüs bulaşması önemli ölçüde engellenir clam-av'ın varlık sebebi de bu zaten :)

macrolight sudo kwrite /etc/X11/xorg.conf komudu verip dosyada gereken düzenlemeleri yaptın mı beryl için

Öncelikle beni bilgilendirdiğin için teşekkürler zwandar arkadaşım ayrıca beryl hatırlattığın için sağol deniyicem xorg daha ayarlarını yapmadım ama opera wine gibi programları kurdum anlayacağın çözüyoruz hızlı-hızlı linux mantığını
    Burdan anne anneme el sallıyorum (espiride olsun ama di mi )

• arkadaşlar pardus 2007'de xgl desteği var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_mac

arkadaşlar pardus 2007'de xgl desteği var mı?

var evet
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.