Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ---Ali---

Pardus'ta SuSE'deki gibi WPA ve WPA/PSK türü şüfrelenmiş kablosuz modemlere bağlanabiliyor muyuz? En son denediğimde bağlanmıyordu. Bir yolu varsa SuSE'den Pardus'a geçeceğim.

WPA Destekli Kablosuz Ağa Nasıl Bağlanırım?

• quote:

Orjinalden alıntı: volf

quote:

Pardus'ta SuSE'deki gibi WPA ve WPA/PSK türü şüfrelenmiş kablosuz modemlere bağlanabiliyor muyuz? En son denediğimde bağlanmıyordu. Bir yolu varsa SuSE'den Pardus'a geçeceğim.

WPA Destekli Kablosuz Ağa Nasıl Bağlanırım?

Teşekkürler.

• arkadaşlar şu anda xp profesyonal kullanıyorum.harddiskim c ve d olmak üzere 2 bölüm.ben pardusu sadece C ye kurabilirmiyim.D deki yedeklerim zarar görmeden kurabilirmiyim.pardus kurulduğu zaman harddiskteki bütün verileri silermi aydınlatırsanız sevinirim. ayrıca 3, bir bölüme nasıl kurarım.ayrıntılı olarak anlatırsanız sevinirim.
  • Beyler bırakın pardusu buyrun ubuntuya vista ile yarışacak grafiklere.

http://www.youtube.com/watch?v=bYsxaMyFV2Y

UBUNTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_xXx -- 3 Mart 2007; 12:21:11 >
  • Sen bu grafiklerin sadece Ubuntu ile yapıldığını zannedenlerden misin?
    @volf
    Dostum bu arada verdiğin linkteki anlatım sorunuma çözüm olmadı. "Could not get WPA Supplicant" hatası alıyorum wpa_gui ekranında.
  • Pardus forumlarına da bakabilirsin.Ben masaüstü bilgisayar ve ethernet kartı kullandığım için pek fazla bilemiyorum bu kablosuz ağ işini.
  • quote:

Sen bu grafiklerin sadece Ubuntu ile yapıldığını zannedenlerden misin?

pardus u bu hale çevirebiliyormusun bana onu söyle.??????
  • Yahu arkadaşlar ALLAH'ını seven varsa biri bana asus p5b anakarta pardus 2007'i nasıl kurduğunu açıklasın yoksa kafayı yicem artık.Toplam 7 sayfayıda okudum bunu başaranlar varmış okuduğuma göre fakat vermiş oldukları pardus-wiki linkleri silinmiş.CD'i iso olarak nero ile hazırladım fakat bilgisayarı yeniden başlatıp kuruluma geçildiğinde error veriyo.Sorun anakarttan kaynaklanıyor 965 chipsetli ankartların genel sorunuymuş bu yine bu topicten okuduğuma göre.Lütfen bana bu konuda yardım edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

quote:

Sen bu grafiklerin sadece Ubuntu ile yapıldığını zannedenlerden misin?

pardus u bu hale çevirebiliyormusun bana onu söyle.??????

Örnekler çoğaltılabilir, bu sadece biri:
    http://www.youtube.com/watch?v=suAAoWPk62c

• Ali sen şimdi nereden bulacağımıda söylersin
    dımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Ali sen şimdi nereden bulacağımıda söylersin
    dımı

Söylerim.

http://tr.pardus-wiki.org/NASIL:AIGLX_ve_BERYL_Kurulumu
    http://beryl.pard.us

• Sağ ol
  • arkdaşlar x1600xt ile kulanılabiliyormu bu beryl
  • Ben x550 ile kullanıyorum.Artık sen düşün.
  • pardus canlı 2007 de de varmı bu beryl
    varsa hangi tuşlar ile neler yapılıyor.
    kısaca bilen biri yazabilirmi?
  • quote:

Ben x550 ile kullanıyorum.Artık sen düşün.

bi türlü direct rendering: No yazan yeri yes yaptıramadım bi sürü yol denedim ama olmuyor bi türlü neden olabilir acaba ?
  • wide screen problemi yaşanıyomuş sadece duydum. bende fj.s. laptop var ve ekran kartım x300 beryl yi falan çalıştırabilirmiyim. ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

quote:

Ben x550 ile kullanıyorum.Artık sen düşün.

bi türlü direct rendering: No yazan yeri yes yaptıramadım bi sürü yol denedim ama olmuyor bi türlü neden olabilir acaba ?

Sisteminde ati-drivers pisi paketi veya ati.run sürücüleri kuruluysa kaldırıp xorg.conf dosyasında driver kısmını fglrx değil ati yap."update-opengl xorg-x11" komutunu ver ve kdeyi yeniden başlat.Birde öyle dene.
  • MERHABA BENDE DÜN İTİBARİYLE PARDUS KURMA GİRİŞİMİNDE BULUNDUM İNTERNETTEN İNDİRDİM CD YE YAKTIM BOŞ OLAN D SÜRÜCÜME KARULUMA BAŞLADIM BURAYA KADAR HERŞEY TAMAM HATTA KURULUMUN % 50 SİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR ONDAN SONRA SİYAH EKRAN DA TEK SATIR PARDUS YAZISI ÇIKIYOR DEVAM ETMİYOR SORUNUM NE OLABİLİR ACABA. BAZI ARKADAŞLAR Bİ ANAKART TİPİNDE KURULUMUN SORUN OLDUĞUNU YAZMIŞLAR ANA KARTIM O MARKA DEİL. BU ARADA PARDUSU KURARKEN WİNDOWS GİTTİ ALLAHTAN YAKIN ZAMANDA YEDEK ALMIŞTIMDA ÖYLE KURTARDIK YOKSA TÜM BİLGİLER GÜMBÜRTÜYE GİDİYODU . PARDUSU KURAMAYINCA MECBUREN WİNDOWSU YENİDEN KURDUM. BU ARADA KURULUM SORUNU CD DE OLABİLİR DİYE CD Yİ KURULUM BÖLÜMÜNDE TEST ETTİM CD SAĞLAM GÖZÜKÜYOR.
    YARDIIMMM!!!

• birde kurulum yapılamamasının biosun eski versiyon olmasından kaynaklanabileceği yazılmış. biraz araştırdım bu konuyu ama benim gibi pc konusunda çok fazla bilgisi olmayanların (acemilerin) kesinlikle böyle bir girişimde bulunmamaları aksi takdirde yapacakları yanlış bir işlemin ana kartın kullanılamaz hale gelmesine yol açabileceği söylenmiş. yani bu durumda pardusu kuramayacağım heralde
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.