Şimdi Ara

Pardus kurdum Hardiskde alan kayboldu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba xp kulanıyordum ben normalde 250 gb hardiskim var. bir pardus kurayım dedim kurulumda sorun yaşadım geri çıktım cdden kaynaklanan bir sorundu ama geri xpyi kurdugum zaman 250 gb hardisk 32 gb görüyordu.. net ettiysem gerisini ortaya çıkaramadım sizce acaba nasıl düzeltebilirim ..

Not: Başlat / çalıştır / Diskmgmt.msc buna baktım ve 32 gb başka bir şey göstermiyor.. gitti 200 gb yardım edermisiniz

• sistemini açılış disketiyle aç,
    fdisk konutunu çalıştır
    orada her istediğini bulursun.
  • İlk önce biosuna girerek diskin kapasitesini kontrol et bakalım. Ordaki durum nedir. Orda bir sorun yoksa
    dos ortamından çalışan partition programlarıyla sistemi açıp diskine bak. Hiren's Boot Cd de partitionla ilgili bir çok program var.
  • kardeşim sanırım format atarken , c yi direkt sildim , yani ayırmadın onun üzerine yani toplam hdd alanıın üzerine gelip klavyeden c tuşuna basarak ayırsaydın yani 50 gb ise bunu 50 şeklinde ayırarak bunu halledebilirdin büyük ihtimalle düşündüğüm şekilde yaptın .
  • Biosda da 32 Gb gösteriyor... pardusu takıyorum disk bölmede 250 gb görüyor ama sitem açılışta o kadar görmüyorr...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.