Şimdi Ara

Parfüm Yapımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
7
Favori
18.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

İnternette sadece esansiyel yağlar satılıyor, ananas esansı, lavanta esansı falan filan ama parfüm haline getirmek imksanız değildir illakide, bunu evde yapmak bence imkansız. Sonuçta elinde bi reçete yok. Simyagerlerin metalleri altına çevirmeye çalıştığı gibi sürekli denemen lazım.

-Bu muadil parfümleride insanlar yapmıyor, adamlar gidiyo parfümü bi cihaza koyuyor. Cihazda parfümün tabiri caizse reçetesini çıkartıyor  Sonra kopyalıyorlar. Bildiğimiz tersine mühendislik. Makine mühendisiyim bizim sektördede adamlar 3D tarayıcıyı açıyo hiç emek vermeden hooop herhangi birşeyin tasarımını 1-1 değilde %95 ini çalıyo. Zaten 1-1 yapamaz heralde telif cart curt o kadarını bilmiyorum. Parfümlerde telif nasıl işliyor hiç bilmiyorum, ama pek işlediğini sanmıyorum. Herkes çatır çatır kopya/muadil parfüm satıyor. Araya kelime oyunu yapıyolar, xyz parfümünden esinlenmiştir diyerek :)

KOKU USTASI diye youtuber var (bu konuda paylaşmışlar bak bende ordan öğrendim), adam gerçekten birçok şeyi şefaf bir şekilde paylaşıyor. Çok kaliteli bi adam. Videolarına göz atmanı tavsiye ederim.

• rudeboytr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bana da atabilir misiniz hocam grup linkini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.