para ile kripto alın hocam sonra mesaj gönderin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paribu Cineverse Yeni Yıla Sinemayla Başla Kampanyası 150TL CGV PARA (6. sayfa)
-
-
Kripto para gerekiyor tl değil. TL ile kripto almanız lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sadece 10 TL bakiye atarak kripto almadan faydalandım
-
Puanlarla bilet alma işi mobilden olsa güzel olurdu ama yararlandık teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dogrulamari yapin hocam. Harici 10 tl olsa da kripto alamaya gerek.yok bem aldim geri bozduramiyorum☺️quote:
Orijinalden alıntı: kağnıcıoğluteknoloji38merhaba arkadaşlar paribu hesabımda para var şimdi 50₺ daha gönderdim daha önce hiç bir kampanyadan yararlanmadım mesaj gönderdiğimde sürekli aynı mesaj geliyor?Başına gelen oldu mu acaba?
Cineverse Yeni Yila Sinemayla Basla kampanyasindan faydalanmak icin katilim kosullarina uymaniz gerekmektedir. Incelemek icin tiklayin; https://www.paribu.com/blog/haberler/paribu-cineverseten-yeni-yila-sinemayla-basla-kampanyasi/ B002
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bi Gözlük 11 TL olmuş.. Onuda Bakiye den düştük artık.
Vermem çıkış da
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paribu ya 10 TL yükledim.
Mesaj gönderdim kod geldi.
Kodu cineverse uygulamasına yükledim.
Bitti
beyin bedava diyesim geldi :D
-
Onu bende mrk ediom sacma sapan filme harciyasim yok parayi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya devam ediyor mu
10 TL'ye Avatar 2 izleyebilirsiniz
-
Dostum avatar 2ye ilk gece seansinda gittim ben paribuyu da yaptım ztn 450 cgv mevcut suan mrk ettigim nzmna kadar duruyor cgvler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
faydalandım ben de paylaşım için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 2 Ocak 2023; 14:22:5 > -
teşekkürler. bir cinama hesabına iki kod girişi yapılıyor.
-
2 biletin toplamı kampanyalı bugün ve çarşamba günü 152 lira imiş. indirim 150 lira. peki bu tanımlanan ücretle 2 bilet alıp 2 tl verip yararlanabiliyor muyuz, yoksa kampanya kodu başına 1 bilet mi? onu anlamadım :)
-
2 lira verip alabilirsin, veya bana 50 tlye satabilirsin kodu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı hesaba 3 kod gönderdim bakiyeler geçti. Gece saat 12den sonra 3 kod daha gönderdim hesaba geçmedi şimdi uğraş dur müşteri hizmetleriyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ika -- 2 Ocak 2023; 14:50:9 > -
paribuya üye olmadan kod gelmiyor galiba
-
@White Water vodafone'da masaüstü web sitesine girince web sms diye bir sekme var. oradan sms gönderilebiliyor günde 10 taneye kadar
@mami61off satmayı düşünmüyorum da sen niye yapmıyorsun bu paribu kampanyasını merak ettim?
-
6 ay diye konuşuluyor ama tabiki belirtilmemiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X