mesajı attım ama hemen gelmiyor heralde kod halihazırda paribuda coin varlığıda var ama beklemedeyim EDİT:GELDİ teşekkürler haber veren arkadaşa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacropland -- 2 Ocak 2023; 15:25:40 > |
Paribu Cineverse Yeni Yıla Sinemayla Başla Kampanyası 150TL CGV PARA (7. sayfa)
-
-
Merhaba Arkadaşlar,
Alacağım 2 bilet 170 tutuyor, 150 lira CGV puan olduğu için bakiye ile ödeme seçeneği çıkmıyor. Para karşılığı CGV puan satın alabiliyor muyuz?
-
Bilet almaya çalışıyorum 150 CVG para var 140'a hata veriyor. Ne beter şeymiş sabahtan beri uğraşıyorum :)
-
Aynı hatayı alıyorum çözdünüz mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akasya avm'deki en güzeli bence (imax özellikle). Imax en yüksek görüntü ve ses kalitelisi diğerleri aham şahım değil bence. Çarşamba günü de halk günü sanırsam
Bu arada paylaşım için teşekkürler
-
Uygulamada o hatayı veriyor direk sitede açılıyor giriş bilgilerinizi yazıp beni hatırlaya tıklayın ve orada çıkan yere kodu girin tamamdır.
-
kod siteye girildikten sonra 6 ay kullanım süresi var
-
1 hesaba birden fazla kod ekleyebiliyor muyuz?
Mobil uygulamadan kod ekledim az önce
ekleyebiliyoruz 2 tane ekledim sorun cıkmadı.
-
3 tane koda kadar sorun yok. Ondan sonrası belli değil.
-
Paribu Cineverse Yeni Yila Sinemayla Basla kampanyasi kapsaminda kullanabileceginiz 150 TL degerindeki CGV Para icin sinirli sayida uretilen kod tukenmistir. Bosuna uğraşmayın
Bitmiş
kafamdan neden sallayayım birader iyi misin ? yardım istenmiş usul usul yazdık yaptığımız işlemleri. şartlarda "Kripto varlığı olan" şeklinde bir şart varken cüzdanda bulunan 10 liranın sayılması zaten normal değil. Sayılacak olsaydı 10 lira ya da dengi kripto varlık derdi ki onu da dememiş. azıcık kampanya bilen kripto varlık alırdı zaten. cüzdandaki tlnin sayılacağına dair hiçbir ibare yoksa tabi ki kripto alın diyeceğim. bunun yanlış olması da öyle sallamakla falan alakalı değil. teşekkür ederim ama şart değil, cüzdandaki 10 lira da yeterli diye cevaplamak yerine salyalı salyalı saldırmanın ne gereği var ?
Ben uygulama dan yapabildim tarayıcı da hata veriyordu
Kardeşim ben sana çevirmek yazdın dedin mi yorum yaptığın savunduğun kişi yazmış rahatsızmısınız anlamadım ki.Kardesim o siteye attığın paranın karşılığı yok yani kasa falan yok TL kripto olmuş oluyor anladın mı neyse ya anlamicaksiniz
Baktım hesapta 12 TL var, sms attım kod geldi. Tekrar para yüklemedim veya başka bir şey yapmadım
Dostum sen konuştuğun dili düzgün yaz önce, daha sonra tekrar konuşuruz. Selametle.
-
Aynen kardeşim aynen koskoca paribu apta olduğu için TL yi kripto varlık olarak görmüyormuş ama ne hikmetse sistemde ki hatadan dolayı bizlere de kod vermiş.Sen nereden biliyorsun ki benim konuştuğum dil Türkçe? Neyse bı akıllı sizsiniz pardon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X