Şimdi Ara

Park Halindeki Arabaya Yaslanan , Kaputa Oturanlara vs Ne Yapmalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
11.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaslanma tamam belki o da. Ama oturmak nedir abi kaput lan o
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Yapacak bir şey yok adamda akıl fikir olsa bilmedigi,tanımadıgı şeyin üzerine oturmaz.

aynen katılıyorum
  • insanlar düşüncesiz, bunu yapan birçok kişinin arabası yok, çünkü nasıl çizildiğini bilmiyor.

tamam yaslansın otursun ama o arka ceplerde demirler fena çiziyor, bir de bazıları var arabayla ön sevişme yapıyor her yerini elliyor yan aynaları parmaklıyor, bir gün oturanı gördüm bir şey demedim binince ikiledi zaten ama aynayı öyle bir tutmuş ki ayarı bozulmuş. parmak izleri de cabası. motorlu aynalar bozulabilir de bu durumda.

Bunlar neyse de sitedeki hayvansı komşular yok mu, otoparkta o kadar geniş aralıklarla koydugumuz halde kapı vurmayı başarıyorlar. birgün bulursam fena söveceğim, hanzonun teki sandalye bacağı düşürdü eski arabada, bagaj kapağı yamuldu, karaktersiz kaçıp evin içine girdi, sattığım için önemsememiştim ama satmamış olsam bütün sitede rezil edecektim. Tavana gelse sat satabilirsem, boya filan atsa yamuk büyük olsa tamamdır delirirdim herhalde sitede top oynayan çocuk alarm çalsın diye bizim arabaya top atıyordu, noluyor lan kale mi sandın arabayı dedim bir daha alarm ötmedi. Sonra diyor komşu niye alarmla koyuyorsun, site, site değil, araba zarar ve ziyan kurumu gibi. güvenlik sistemi ve gölge olmasa koymayacağım zaten otoparka.

• bu kadar abartmaya gerek yok, sonuçta a noktasından b noktasına götüren bir aracı. arabaya yaslanmasını dert edenler biri gelip araçlarına vursa karşı tarafı çekip vururlar herhalde.
  • Ben biber gazı sıkıyorum sorun kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Orijinalden alıntı: Absquwe

Allah size akıl fikir versin. Araba bu kafayı mı yediniz. Arabaya yaslanan insana kızanlar, arabanıza mahalledeki çocukların topu falan çarpsa keseceksiniz heralde çocukları. Rahat olun arabanıza tapmaya gerek yok nihayetinde o da eskiyecek, çizilecek.

Tapmak tabirini kullanarak rahatsızlığını dile getiren insanları şirk ile itham ettiniz. Eğer inançlı bir insansanız bunun ne kadar ağır bir vebal olduğunu bilmeniz lazım yok eğer inançsız iseniz de inançlarıma bu saygısızlığı yapamazsınız ...
    Araba mevsuzuna gelince burası araba forumu arabayı seven , arabasına değer veren insanlar var burda araba sizin için bu kadar basitse burda yeriniz yok , aksi halde trollük peşindesiniz demektir

abi sen ne içtin, bu neyin kafasıdır?
    arabaya yaslanma olayını bu kadar büyüten insanlara işimiz düşmesin mazallah bunların malına bir zarar gelirse diri diri yerler adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 27 Ağustos 2013; 21:02:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abartmaya gerek yokmuş. Yaslanmaya ne gerek var? Titiz birine gayet dokunur. Yapma kardeşim git başka yere otur. Çıkıp adamı vuracak halimiz yok ama rahatsız ediyor beni..

• Yaslanana kızmıyorum, ama kaputa veya bagaja oturanlara pencereden bağırdığım oldu birkaç kez..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür şeyleri sevmiyorsanız; aracınızı ya gözünüzün önüne park edeceksiniz ya da göz önüne park edeceksiniz.
  • ben bu duruma öyle deliriyorumki araca yaslanan insanı tokatlamak geliyo içimden.

bu güne kadar zarar veren olmadı ama eğer olursa (Allah korusun) dalarım büyük ihtimalle.

yaslanan birini gördüğümde ona ters ters bakarım.genelde anlıyolar ne demek istediğimi.

bikez bi kadına bağırdım.tepsi bırakmış motor kaputuna....gelde delirme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 27 Ağustos 2013; 21:10:01 >
  • aylarca süren araştırmalarım sonında 4 ay önce tertemiz az bulunan beyaz renkli 2005 laguna 2 aldım..arabada aramaya kalk 1 tane çizik bulamazsın geçenlerde park yeri dolu diye yolun kenarına bıraktım camdan baktığımda18 20yaşlarında 4 5 çocuğun aracın yanında oturduğunu gördüm ve birisi resmen kaputa oturmuştu ayakları yerden kesilmişti o derece oturmuş uyarmadan araçtan bişey alıyomuş gibi aşşağı inip aracı açtım çocuk indi tabi akşam karanlıjta farketemedim sabah baktığımda reno logusunun civarında 10 tane çizik saydım kotlardaki metal zımbırtılar çizmiş kaputu hep..hayır bizde çocuk olduk top çarpar anlarımda arabaya oturmak ne abicim ben bırak oturduğumu yaslandığımı bilmem..çiziksiz arabanın kaputu harita gibi oldu gördükçe canım sıkılıyo

• keşke sadece yaslansalar çocuğunu aracımın tavanına otutturanları gördüm gel de kafayı yeme
  • Sanırım herhangi bir konuda yanlış olduğunu düşündüğü için başkasına bunu yapmayan insan aynı hassasiyeti kendisi için de bekleyebilir.

Başkasının aracına ne şartta olursa olsun yaslanmayan/ dayanmayan kişi elbette kendi aracına da aynı hassasiyetin gösterilmesini isteyebilir.

• Aile terbiyesiyle, daha doğrusu aileden alınamayan terbiye ile ilgili bir durum.

Biz çocukken, "Oğlum arabaya yaslanma, çizersin" derlerdi. Biz böyle büyüdük, bu şekilde yetiştirildik. Haliyle, başkasının malının çevresinde de hareketlerimizi ona göre ayarlıyoruz. Gençler ve gençlikten olgunluğa doğru geçiş yapan bireyler, gerçek anlamda "aile terbiyesi" alamadıkları için, bizim ve bizim gibi insanlar için anormal sayılacak davranışları normal karşılıyorlar. Ailelerde çocuklarından habersiz, onlardan kopuk ve bağımsız bir hayat yaşadıklarından dolayı, çocuklarının yaptıkları yanlış davranışlardan habersizler. Bu davranışlar, çocuklukta düzeltilmediğinden dolayı, hatalar gençlik dönemini ve olgunluk dönemini de kapsayacak derecede büyüyor. Sonucunda da, şuan Türk gencinin tamamını kapsamıyor olsa da - Allah'dan kapsamıyor- %80'ini oluşturan; terbiyesiz, laubali, ciddiyetsiz ve şımarık bireyler topluma katılıyor.

Sürekli görüyorum; 14-24 yaş arası kızlı ve erkekli genç grubu, bilumum laubali hareketler eşliğinde arabaların çevresinden geçerken arabaların aynasına zarar verebiliyorlar, arabaları çizebiliyorlar. Kimisi fark edip düzeltiyor, kimisiyse "Muhaha" şeklinde terbiyesizliğine devam ederek yoluna gidiyor.

Başlıktaki yorumları biraz inceledim de, bazı arkadaşlarımızda bu durumu "normal" olarak nitelendirmiş. Söylediğim gibi, ben de bu arkadaşlarımız ve bunlar gibi davrananların bu davranışlarını, ailelerinden alamadıkları terbiyelerine bağlıyorum.

• Maytap atacaksın çaktırmadan :)

• Millet belediye parkinin banki niyetine oturmaya cekinmiyorsa ben uyarmaya hiic cekinmem..nefret ettigim bir durumdur asla yapmam baskasininda yapmasini sevmem..

• Yaslansa ne yazar? Ben de bazen yaslanıyorum arkadaşlarla sohbet ederken. Tabii kaputa oturmuyorum ezmeyelim diye. Benim umrumda değil yaslanıp yaslanmaması da kişiden kişiye değişir tabi.
  • Arabayı yıkamayın, yüzde yüz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

insanlar düşüncesiz, bunu yapan birçok kişinin arabası yok, çünkü nasıl çizildiğini bilmiyor.

tamam yaslansın otursun ama o arka ceplerde demirler fena çiziyor, bir de bazıları var arabayla ön sevişme yapıyor her yerini elliyor yan aynaları parmaklıyor, bir gün oturanı gördüm bir şey demedim binince ikiledi zaten ama aynayı öyle bir tutmuş ki ayarı bozulmuş. parmak izleri de cabası. motorlu aynalar bozulabilir de bu durumda.

Bunlar neyse de sitedeki hayvansı komşular yok mu, otoparkta o kadar geniş aralıklarla koydugumuz halde kapı vurmayı başarıyorlar. birgün bulursam fena söveceğim, hanzonun teki sandalye bacağı düşürdü eski arabada, bagaj kapağı yamuldu, karaktersiz kaçıp evin içine girdi, sattığım için önemsememiştim ama satmamış olsam bütün sitede rezil edecektim. Tavana gelse sat satabilirsem, boya filan atsa yamuk büyük olsa tamamdır delirirdim herhalde sitede top oynayan çocuk alarm çalsın diye bizim arabaya top atıyordu, noluyor lan kale mi sandın arabayı dedim bir daha alarm ötmedi. Sonra diyor komşu niye alarmla koyuyorsun, site, site değil, araba zarar ve ziyan kurumu gibi. güvenlik sistemi ve gölge olmasa koymayacağım zaten otoparka.

Bu nasil bimesaj yarildim ya

• Başıma geldi. Hemde araba fena çizilmiş. Neden mi ?

Kot pantolonların arka cep yanlarında düğme gibi metal şeyler oluyor. Bunlar yaslanıp hareket ettikçe o metal düğmeler bir güzel çizmiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.