Şimdi Ara

Park Halindeki Arabaya Yaslanan , Kaputa Oturanlara vs Ne Yapmalı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
11.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok sinirleniyorum. Yaslanmayı oturmayı geçtim simitçinin biri arabamın üstüne tezgah açmıştı.
    Kaputun kenarlarına raptiye yapıştırsam yada deri kıyafetlerdeki metal dikenlerden yapıştırsam çözüm olur mu ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Park Halindeki Arabaya Yaslanan , Kaputa Oturanlara vs Ne Yapmalı ?
    HADİ BUNA DA OTURSUNLAR

• Arkadaşlar köpege kışt derseniz gelip saldırır
    Dolayısıyla iti ürkütmeden kibar dille uyarcaksınız arkadaşım yaslanıyorsunda kotun arkasında zımba baskı var çizebilir veya cebinde çakmak gibi çizici alet olabilir, dikkatli ol, zarar gelmesin der ordan ayrılırsın.

• Kumanda üzerinden farları açmak işe yarıyor

• Gel bununda üstüne otur demek geliyor içimden

Millet resmen dövülmek kavga etmek felan istiyor özellikle bakamadıkları p.... doğurup sokaga salanlar

Çocuk gelip araca zarar veriyor ediyor kimsenin umrunda değil ama çocuğu dövüp yollasam evine çocuk dövdü olur

Aracın ön Camını tuğla parçası ile çarpı atarak çizmişler evden çıkıp park yerine gittiğimde araca isimlerini kazırken yakaladım söyleyin napayım bu dağdan inme insanların çocuklarına öyle bir mahallede yaşıyorum ki hepsi böyle ailesini uyarıyorum yalandan ben konuşurum vs kusura bakma diyor pi.leri yine aynı olaya devam ediyor kolunu bacagını kırıp eve öylemi göndereyim

Ulan bizde çocuk olduk ailem vitrine vs bile dokunma diye uyarır söylrrdi ederdi kimsenin malına zarar vermek ne kelime ellemezdik bile otoparkta yer varken gelip dibine kadar girmeler kapıyı vura vura açmalar

Bir gün olaya karışırsam sırf bu yüzden karışacağım yani artık canıma tak etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 7 Ağustos 2019; 9:42:10 >

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah sabırlık versin. Böylesi insanlara karşı ne yapmak lazım insan bilemiyor. Dövsen ayrı dert, kavga etsen ayrı bir dert! Maalesef doğurup doğurup sokağa salan ''Geri Zekalılar'' ile aynı ortamlarda yaşıyoruz. Böylesi geri zekalıların çocukları da maalesef el alemin malına zarar vermekte bir beis görmüyor. Çocuk anasından babasından bir halt görmemiş, öğrenmemiş! Edep, terbiye nedir bilmiyor. Çocuklardan ziyade bunların analarına babalarına sopa çekmek lazım. Ama bu geri zekalıları dövsen de bir şey olacağını sanmıyorum. Virüs gibiler...

Geçenlerde ben de evin balkonundayım. Aşağıda iki çocuk meşin futbol topu ile elli yüz metre mesafede sokak arasında uzun pas atıyorlar. Sokak araç dolu. Benim araç da evin önünde duruyor. Olabildiğince tüm kuvvetleri ile şut atıyorlar. Milletin arabasının tavanı, farı, camı vb. artık nereye gelirse top geliyor. Umurlarında değil! Kızdım kovaladım. Ama sürekli bunlarla uğraşmak imkansız! Maalesef günün birinde kötü bir sürpriz ile karşılacaşağız.

• Araba bakımdan bakıma yıkandığı için pek oturan olmuyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dötünü kes.
  • arabamı en son 3 ay önce yıkattım. siyah olduğu için ve dağ bayır çok fazla çıktığım için araba şu an dakar rallisine girmiş çıkmış gibi bir pislik içerisinde. istiyorlarsa otursunlar tabi sıkıntı yok
  • Daha dün geldi başıma. Ergenin biri oturuyor. Kumandayla kapıları açtım kapattım. Kalktı. Etrafına bakınıyor kim yaptı diye. Bir daha oturdu. Bir daha aç kapa yaptım. Bukez farketti beni. Yedik mi arabanı diyor. Her yemediğine oturur musun dedim. Konu kapandı.

• Aklıma şu video geldi

• haremsize kullanıcısına yanıt
    Bu işi yapanların geneli köyden şehire göçmüşlerin çocuğu eğitim 0 evet kötü bir süprizle karşılasacağım bir gün bakalım ne zaman . Şımarık büyütenlerde aynı halt ama diyorum ya dövsen dövdü olur başkasının malına zarar verirken sıkıntı yok ama ben birdaha yakalarsam video aldıktan sonra hastanelik edene kadar döveceğim sonrada kendim polise gidip şikayetci olacağım ibretlik döveceğim iyice bu konuda sinir birikti bende

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Gel bununda üstüne otur demek geliyor içimden

Millet resmen dövülmek kavga etmek felan istiyor özellikle bakamadıkları p.... doğurup sokaga salanlar

Çocuk gelip araca zarar veriyor ediyor kimsenin umrunda değil ama çocuğu dövüp yollasam evine çocuk dövdü olur

Aracın ön Camını tuğla parçası ile çarpı atarak çizmişler evden çıkıp park yerine gittiğimde araca isimlerini kazırken yakaladım söyleyin napayım bu dağdan inme insanların çocuklarına öyle bir mahallede yaşıyorum ki hepsi böyle ailesini uyarıyorum yalandan ben konuşurum vs kusura bakma diyor pi.leri yine aynı olaya devam ediyor kolunu bacagını kırıp eve öylemi göndereyim

Ulan bizde çocuk olduk ailem vitrine vs bile dokunma diye uyarır söylrrdi ederdi kimsenin malına zarar vermek ne kelime ellemezdik bile otoparkta yer varken gelip dibine kadar girmeler kapıyı vura vura açmalar

Bir gün olaya karışırsam sırf bu yüzden karışacağım yani artık canıma tak etti
    seni çok iyi anlıyorum. ev alırken pek önemsememiştim, ev yeni ve büyük olunca muhiti o kadarda sorun olmaz diye düşünmüştüm, ta ki orada yaşamaya başlayana kadar. evler 3 - 4 katlı genelde ve mahalle ortamı var. benim yan bina bildiğin tımarhane hepsi akraba hepsi deli. haftada 3-4 gün, akşam 10 - gece 2'e ( bazen 3-4 ) kadar birbiriyle kavga ediyorlar. sinirlenen cam - çevreçe, araba , motor camı - aynası ne varsa kırıp döküyor, polis geliyor bazılarını alıp götürüyor ( gelen polislerde artık biliyor bu binadakileri tanış olacak kadar olayları var ) sonra sabaha yine gülerek konuşuyorlar. böyle insanların çocuklarıda senin yazdığın gibi oluyor. top oynarkan arabanın tekeriyle paslaşan mı dersin , taş sektirip tekere isabet ettirmeye çalışan mı dersin, benim çocukken aklıma gelmeyecek şeytanlıkları yapıyorlar. en son baktım bu böyle olmayacak arabaya zarar gelse ödememek için çocuğunu mahalle önünde dövecek tipler bunlar, bir gün sokakta yakaladım konuştum. dedim bak ben avukatım, senin çocuklar ve arkabaların çocukları arabaya topla vuruyor , taş atıyor. eğer araba yamulur, cam çatlarsa senden misliyle alırım dedim. tabi öce şakaya vurdu ama bak bu kaçınca söyleyişim, artık yeter dedim. o günden sonra benim arabayı rahat bıraktılar. aslında ben avukat değilim, böyle söylemem suç sayılabiliyor ama o gün öyle diyesim geldi ve etkilide oldu. ayrıca benim farkettiğim it iti ısırmaz sözündeki gibi, o mahallenin yerlisine böyle yapamıyorlar çünkü onlarında bunlar kadar deli olduklarını biliyorlar. anca senin benim gibi işinde gücünde olanların araçlarını seçiyorlar.

• Başka bir ülkede olsak, arabalar 30-40 bin falan olsa neyse de. Sonuçta insanlar o arabaları almak için kaç aylık maaşlarını veriyolar. Hele şu anda. Bu kadar para verilince de haliyle özeniyor insan.
    Biraz görgü meselesi. Kimin ne olduğunu bilemezsin. Belki adam çok titiz. Tek çizik görse üzülecek. Ben o yüzden ellemiyorum arabalara. Başkasının malı sonuçta. Ucuz da değil. Benimkine de ellenilsin istemem. Otururlarsa da yapacak bir şey yok. Adamı dövecek değiliz. En fazla arabaya binip giderim oturamasınlar diye.

• ben balkondan görüyorum ara sıra çocukları uyarıyorum gidiyorlar ya da top oynuyorlar top elektrikli açılır aynaya gelse ayna kapalı bile olsa bozabiliyor açık otopark aylık 200 falan olsa bırakıcam ama çok pahalı hiç olmazsa önemli işim olmasa bile park yeri bulamam diye arabasız gitmek zorunda kalmam
  • Uzaktan kumandalı şok cihazı en mükemmel çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macsimust -- 7 Ağustos 2019; 20:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Kaputa felan oturanlara karşıyım ama yaslansınlar arabaya ne olacak sanki abartılacak bir şey yok.

Yamuluyor incecik sac zaten.

Niye yamulsun hemen teneke mi bu?

Araçları bu kadar esirgemeye gerek yok, yaslanmadan bir şey olmaz.

Alıntıları Göster
    +1

Sakınan göze çöp batar demişler... Arabaya aşırı takıntılı olmaya gerek yok... benim arabama yaslanabilirler mahsuru yok...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.