Şimdi Ara

Park Halindeki Arabaya Yaslanan , Kaputa Oturanlara vs Ne Yapmalı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
11.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef düşüncesiz saygısız patavatsız çok ...
  • hoş bir davranış değil.

ama ne desen boş. çünkü bu tip insanlar kendi arabalarına (varsa) da yaslanıp sokakta muhabbet ediyorlardır. içgüdüsel bir şey olmalı...
  • Benim iş yerinin önünde hergün yapıyorlar.Hatta bu yüzden hafif bir (sanırım pantolon düğmesi vs bişeyden) belli belirsiz bir eziğim ve zaman zaman çiziklerim oluyor.

Arabada alarm var uzaktan açıp kapatıyorum ötüp ışıklar yandığından hatta farları yaktığından genelde uzaklaşıyorlar.Baktım körü körüne oturmaya yaslanmaya vs devam ediyor gidip uyarıyorum.Bu sebepten kibarca yaslanma kardeşim bi zahmet dediğimde ters konuşup kafa göz daldığım iki üç genç elemanda olmuştur
  • kaput çok abartı fakat tampona yaslanması birşeyi değiştirmez. O tamponlar sizi kaza anında korusun diye yapılıyor . insan ağırlığının ufak açıyla etkiyen versiyonunu pek ala kaldırır.
  • Eger boyle gotunu basini arabaya surten birini gorursem alarmi kumandadan otturunce irkilip dogruluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH tn çok bir şeyiniz yok üzerine çıkıp tepinmiyor millet abartmayın konu açmk bile yersiz bunun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

ben bu duruma öyle deliriyorumki araca yaslanan insanı tokatlamak geliyo içimden.

bu güne kadar zarar veren olmadı ama eğer olursa (Allah korusun) dalarım büyük ihtimalle.

yaslanan birini gördüğümde ona ters ters bakarım.genelde anlıyolar ne demek istediğimi.

bikez bi kadına bağırdım.tepsi bırakmış motor kaputuna....gelde delirme...

dalacaksın bazılarına kesın cozum bıdaha yaslanmaz o kısı
  • Bende gıcık oluyorum bu tiplere.Aracımda bulunan özelliğin videosu.Balkondan anahtara basıyorum kaçışıyorlar
  • Annem kucukken hep oglum uzak dur milletin arabasindan derdi, aliskanliktir dokunmam yabancinin aracina.

Burada insanlarin rahatsiz oluyorum uzak dursunlar demelerinin sebebi ikinci el alirken el degmemis olsun boyasiz olsun demesiyle ayni. Varini yogunu 1 yillik maasini tenekeye yatirinca haliyle aracla arasinda bir duygusal bag olusuyor. Sonra iste elinden gelse eve goturecek araci.

Toplasan 4 tekerli bir teneke ama guzel ulkemde insandan daha degerli.

• aynı kişiler olsa neyse.
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    bu güzelmiş işte.

MaşaAllah.
  • Yazilanlari okuyorumda sanirim aracima en cok zarari ben veriyormusum. Yaslanmak degilde sokak arasinda arabayi kale diregi olarak kullanan veletleri gorunce sinir oluyorum. Allahtan laftan anliyorlar soyleyince uzaklasiyorlar.

• "Kardeş çıkıcam az açıl" derim.

Kalktığı yere bakarım, çizik göçük vs olmazsa (şu ana kadar olmadı) devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama arabam bi yerde park halindeyken geldiğimde birisini üzerine yaslanmış vs. görünce çok canım sıkılıyor . Hatta bazıları resmen oturuyor üzerine.. Bugün yine marketten bi çıktım iki kişi yaslanmış arabanın kaputuna muhabbet ediyor..
    Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

içinize sinerse kirli bırakın çok ama çok işe yarıyor bilhakis uzak durmak istiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Annem kucukken hep oglum uzak dur milletin arabasindan derdi, aliskanliktir dokunmam yabancinin aracina.

Burada insanlarin rahatsiz oluyorum uzak dursunlar demelerinin sebebi ikinci el alirken el degmemis olsun boyasiz olsun demesiyle ayni. Varini yogunu 1 yillik maasini tenekeye yatirinca haliyle aracla arasinda bir duygusal bag olusuyor. Sonra iste elinden gelse eve goturecek araci.

Toplasan 4 tekerli bir teneke ama guzel ulkemde insandan daha degerli.

İyi o zaman bırakalım arabanın üstünde piknik yapsınlar çay demlesinler.Hatta tam olsun kapıları açalımda müzik dinlesinler.Ben hergün arabanın üzerinden sigara külü toplamak zorundamıyım.Mahallenin çakallarıyla serserileriyle uğraşamam.Dört tekermişmiş bir tekeri daha olsa alın teridir o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 27 Ağustos 2013; 22:53:10 >

• Arabaya yaslanana yaslanacaksın başka yolu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: efk0
    Birkaç hafta önce ise tavana gazete sermiş yemek yemeye hazırlanan 2 kişiyle karşılaştım

Bunun hakkı dayak ama, nasıl bir yerde oturuyorsun bilmem ama bence oturduğun muhiti sorgulamalısın.
  • Arkasında metal düğmesi olan bi kıyafet yoksa problem değil sonuçta araba yaslanmayla göçmüyor ama öyle bi şey varsa ve aracı çizdiyse o metalleri söküp yaslandığı yerlerine takabilirsiniz hakkınızdır

• accenti olan bilir anten mağduruyum şu sıralar
    bizim aracında aynaları ile oynuyor çocuklar kızıyorum araba orjinal diyorum
    abi araban sıfır mı ki orjinal diyor velet
    bildikleride çok kekoların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Vatandasina oturacak bank vs koymayan park bahce yapmayan belediyeler utansin

ühhhh, nası bi çıkarımdır.
    kadının biri, otoparkta çocuğunu top oynatıyor, çocuk arabanın aynalarına nişan alıyo resmen, kadın dayamış tam opelin ambleminin Z kısmına totoyu....
    bence görgü meselesi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.