Şimdi Ara

Park Halindeki Arabaya Yaslanan , Kaputa Oturanlara vs Ne Yapmalı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
11.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efk0
    Birkaç hafta önce ise tavana gazete sermiş yemek yemeye hazırlanan 2 kişiyle karşılaştım ve bu olaydan sonra kesin olarak anladım ki arabayı mütemadiyen kapalı garaja park etmek gerek.

Yok artık lebron J Nasıl bir fantazidir arabanın tavanında yemek yemek.
  • ayırt etmek lazım ayı gibi oturup çökertenlerle hafiften destek alanları.
    öyle büyütülecek bir şey değil bence.
    en azından ayı gibi otoparklarda kapı açıp vuranlara göre.
  • Adam hayvan gibi değilse yaslanma ile sorun olmaz ama oturursa canımı çok sıkan bir durum oluyor.Kaç kere arabanın kaput yamuldu hem de uzaktan gözle görülür bir şekilde.
  • huc bir sey deme arabana bin git belki yere duser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha en güzeli
  • Arabam yok ama görsem sinirlenirim. Bu ne rahatlik insanlar 3 yıllık emeklerini veriyor araba için. Biraz saygı...

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Ne zaman gitsem mutlaka yaslanan oluyor.Bir zarar verenini görmedim daha.Rahatsız da olmuyorum bu durumdan :).Çok mu cinsim?

Bende aynı fikirdeyim, arabam oldugu zamanlarda (-ki fi tarihi oluyor ozaman ) bende hiç ses çıkarmazdım. Birçok kez arabaların kaputuna yaslanmışlığım vardır, ama çok dikkat derim ,bütün ağırlığımı vermem, üstümdekilerde metal zımbalar filan olursa oturmam.
    Yani bence çok aşırı duyarlı davranıyorsunuz, sonuçta bu bir araç sanmıyorum ki birilrinini kıçı dyedi diye eskisin...
  • Benim gözümün önünde bizim arabanın tamponuna ayağını koyup ayakkabısını giyen karşı komşuma ne demeli peki bir şey söylesen olmayacak söylemesen olmayacak dövermisin yarına bırakırsın?Öğle yaslanan v.s. görünce ağzının üstüne koyup yamultasım geliyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 28 Ağustos 2013; 14:56:19 >
  • ya kocaman adamlarsınız nolacak yani adam elini koyduysa yaslandıysa arabaya malınıza bu kadar değer vermeyin hadi arabayı yenı almışındır birinin dokunması yaslanması biraz garip gelir anlarımda millet nefret dolu yok döverim yok yaslanamaz vs..Kırılacak mı araba nolacak yani merak etmeyin hiç bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: argimax

Benim gözümün önünde bizim arabanın tamponuna ayağını koyup ayakkabısını giyen karşı komşuma ne demeli peki bir şey söylesen olmayacak söylemesen olmayacak dövermisin yarına bırakırsın?Öğle yaslanan v.s. görünce ağzının üstüne koyup yamultasım geliyor....

inadına yapıyorlar.. kıskanıyorlar..

bizim bi o ç var.. ben renaultun tamponunu ayna gibi parlatırdım.. o ayakkabısını bağlama numarasıyla tampona basardı..

sonra bir gün sıfır hyundai aldım.. yanımdan geçerlerken karısına "hıh sanki hiç araba görmedik" dediğini kendi kulağımla duydum..
    ulan görsen bana ne, görmesen bana ne.. ben seninle yarışıyor değilim, kendi kendine abuk triplere giriyorsun..
    birkaç ay sonra da gitti yeni araba aldı.. oysa ki kıçında don yok..

işte o tampona basanların, kaputa oturanların iç yüzü..

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

ya kocaman adamlarsınız nolacak yani adam elini koyduysa yaslandıysa arabaya malınıza bu kadar değer vermeyin hadi arabayı yenı almışındır birinin dokunması yaslanması biraz garip gelir anlarımda millet nefret dolu yok döverim yok yaslanamaz vs..Kırılacak mı araba nolacak yani merak etmeyin hiç bişey olmaz

Hiçbir şey olmasa bu kadar insan dert etmez. Biraz mantıklı olun..

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bende gıcık oluyorum bu tiplere.Aracımda bulunan özelliğin videosu.Balkondan anahtara basıyorum kaçışıyorlar

Dostum nereden aldın . Böyle birşeyin barlığından haberim yoktu. Aynısından almak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç kilitliyse yaslandığını gördüğüm kişi olunca kilit tuşuna tekrar basıyorum ötmeye başlıyor. Ben bunu kimseye çaktırmadan yapıyorum ve yaslanan kişiye bağırmakta haklı sebebim oluyor.. Ne bağırtıyosun kardeşim, yaslanma! :D
  • En nefret ettiğim hareketlerden biridir, bişey deyince de "tamam be, ne kıymetli araban varmış." bakışı atmaları yok mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashh1907

quote:

Bende gıcık oluyorum bu tiplere.Aracımda bulunan özelliğin videosu.Balkondan anahtara basıyorum kaçışıyorlar

Dostum nereden aldın . Böyle birşeyin barlığından haberim yoktu. Aynısından almak istiyorum

Orjinal bmw alarm herhangi bir yerden almadım. BmwdeAyna altinda kırmızı Işık varsa o bmwnin kendi hareket ve eğim sensörlü alarmidir imzadaki konumda aracin aynasinin fotografi var bir fotografta sensorun mevcut.

• BMW modellerinin dikiz aynasının altında kırmızı bir lamba var, bu lambanın bu özelliğe yaradığını bilmiyordum. Çok güzel düşünmüşler, helal olsun adamlara. Bütün otomobillerde standart olması gereken bir özellik olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

BMW modellerinin dikiz aynasının altında kırmızı bir lamba var, bu lambanın bu özelliğe yaradığını bilmiyordum. Çok güzel düşünmüşler, helal olsun adamlara. Bütün otomobillerde standart olması gereken bir özellik olduğunu düşünüyorum.

Valla benim cok isimi yariyor.Bu alarmlarida 2-3 cesidi var bide.En iyisi kirmizi olani.Beyazida var ama onda hareket yok sadece calinmaya karsi var.Kirmizilarda hareket sensörü ve GPS var sasi no ile polis aracin yerini tespit edebilir.Umarim bu ozelligi memleket icin geçerlidir. Or: e60 emergency var ama calismiyor diye biliyorum.Ama GPS calisiyordur cunki navigasyon çalışıyor

• quote:

quote:

BMW modellerinin dikiz aynasının altında kırmızı bir lamba var, bu lambanın bu özelliğe yaradığını bilmiyordum. Çok güzel düşünmüşler, helal olsun adamlara. Bütün otomobillerde standart olması gereken bir özellik olduğunu düşünüyorum.

Valla benim cok isimi yariyor.Bu alarmlarida 2-3 cesidi var bide.En iyisi kirmizi olani.Beyazida var ama onda hareket yok sadece calinmaya karsi var.Kirmizilarda hareket sensörü ve GPS var sasi no ile polis aracin yerini tespit edebilir.Umarim bu ozelligi memleket icin geçerlidir. Or: e60 emergency var ama calismiyor diye biliyorum.Ama GPS calisiyordur cunki navigasyon çalışıyor

Konu ile ilgisi yok ama, "Zor Ölüm 4" filmini izlediyseniz, o filmdeki BMW 5 serisi ile acil yardım çağrısı sahnesini de hatırlıyorsunuzdur. Çok güzel bir sistem, çok hoşuma gitmişti.

• quote:

quote:

quote:

Konu ile ilgisi yok ama, "Zor Ölüm 4" filmini izlediyseniz, o filmdeki BMW 5 serisi ile acil yardım çağrısı sahnesini de hatırlıyorsunuzdur. Çok güzel bir sistem, çok hoşuma gitmişti.

Iste o sistem Turkiyede calisiyor mu bilmiyorum.Ama Turkiyede araci kilitleyebilirsiniz camlari motoru vs.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.