Şimdi Ara

Park Halindeki Arabaya Yaslanan , Kaputa Oturanlara vs Ne Yapmalı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
11.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok dikkat ederim oturmamaya fakat bakıyorum etrafta oturanlar var yüzsüz gibi bank sanıp komple ayaklarını yerden kesenler yüzsüzün önde gideni zaten
    Fakat normal yaslananların arabaya zarar vereceğini düşünmüyorum bu kadar ince düşünürseniz kanser olursunuz hocam...
  • Ayni sey basima cok geldi direk 4 kapiyi acip tekrar kitliyorum akillari baslarina geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaslansınlar veya otursunlar demeyin çünkü bizzat şahit olduğum ve hergün gördüğüm durum var.2000 model Golf'ü olan komşum var araba sadece 1 ay kullanılıyor(yılın 300 günü yatışta araç) ve bütün yıl sokakta bizimde aracımız daima onun önündedir sokak ortasında park halindedir.Her neyse mahallemizdede işlek ve oto parçacıların çok olduğu bir sokak yoğun iş saatlerinde kısacası.Bu dediğim Golf'e yaslanan,dayanan vs çok oluyor haliyle ve her geçtiğimde güneş vurduğu saatlerde araca yan açılardan minik minik taş izleri gibi(hepsi bel hizasında olmak üzere) çokça eziklikler görüyorum aracın sokağa bakan tarafında.Hepside kot arka cep kopçesi,kumaş pantolon düğmesi,saat kilidi gibi izler olduğunu fark ettim zamanla.Birde sorun şu zaten tırnak ucu veya 5 kuruşluk bir eziğin düzeltilmesi çabası çok uzun iş ve kimsenin uğraşamayacağı bir iş maalesef.Her ne kadar çoluk çocuk benden laf yemesede bu tür şeyler çok garip şeyler asker arkadaşı gibi kolunu atan mı dersin,arabaya yüz üstü dayamaya çalışanlar mı dersin bu tür şeyleri çok gördüğümden gün içinde kaldıramıyorum.İstediğinizi yapın edin önlem alın sonuç yine aynı olacaktır bu bir eğitim işidir bence.

• Genelde kimse yaslanmaz aracima , zaten o o kadar kirli ki tozdan camurdan plakam okunmuyor. Arac beyaz ama insanlar gri saniyorlar..

• Pis kalsın yıkatma, tozlu arabaya kimse dayanmaz. Ben öyle yapıyorum.
  • Arabama yaslananlara fazla kızmam. Dalgındır, yorgundur yaslanmıştır, omuz dayamıştır olabilir. Ancak kaputa oturanlar beni de sinirlendirir.
  • Gizlice arabaya yaklaşıp dipgaz ile aracı çalıştırmak. Mahalle bebelerine çok etkili olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Kaputa felan oturanlara karşıyım ama yaslansınlar arabaya ne olacak sanki abartılacak bir şey yok.

Yamuluyor incecik sac zaten.

Niye yamulsun hemen teneke mi bu?

Araçları bu kadar esirgemeye gerek yok, yaslanmadan bir şey olmaz.

Birsey olma ihtimaline karsi yine de yapmamali. Telafisi mumkun olmuyor cunku.

Ayni sey kapiyi sert vurup kapatmakta da gecerli. Menteseler bozulduktan sonra 1000 TL de versen orijinal haline getiremiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenimDiyenErkek

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Vatandasina oturacak bank vs koymayan park bahce yapmayan belediyeler utansin

ühhhh, nası bi çıkarımdır.
    kadının biri, otoparkta çocuğunu top oynatıyor, çocuk arabanın aynalarına nişan alıyo resmen, kadın dayamış tam opelin ambleminin Z kısmına totoyu....
    bence görgü meselesi

Cocuklara top oynayacak saha yapmayan belediye utansin

Kadinlara vakit gecirip dedikodu yapacak "gun" duzenlemeyen komsular da utansin

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

quote:

quote:

Kaputa felan oturanlara karşıyım ama yaslansınlar arabaya ne olacak sanki abartılacak bir şey yok.

Ayni sey kapiyi sert vurup kapatmakta da gecerli. Menteseler bozulduktan sonra 1000 TL de versen orijinal haline getiremiyorsun.

Çok abartılıyor bu konu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok abartılıyor bu konu.

Abartiliyorsa sebebi var. Tamam yaslanmakla birsey olmaz ama ya olursa ne olacak? Pantolunun metal dugmesi, kemer tokasi, kol saati vs. elbette arabayi cizebilir.

Aracta boya var diye pert muamelesi yapilan bir ulkedeyiz. Cizikli, gocuklu olsun ama parcada boya olmasin, orijinal olsun diye yollar rezil arabalarla dolu.

• sırtıyla dirseğiyle yaslananlar sorun olmuyor benim için,oturmadıkları sürece
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok abartılıyor bu konu.

Abartiliyorsa sebebi var. Tamam yaslanmakla birsey olmaz ama ya olursa ne olacak? Pantolunun metal dugmesi, kemer tokasi, kol saati vs. elbette arabayi cizebilir.

Aracta boya var diye pert muamelesi yapilan bir ulkedeyiz. Cizikli, gocuklu olsun ama parcada boya olmasin, orijinal olsun diye yollar rezil arabalarla dolu.

Sizin bu düşündüklerinizle yola çıkarsak eğer araçlarımızı evlerimizin içine sokmamız lazım. Bu kadar karamsar olmayın bence.

• gesen gün iki tane çocuk bir hondanın üzerine oturmuş. Dedim araba sizin mi. Hayır dediler. O zaman inin dedim arabanın ustunden. Gerci araba onların olsa yine inmelerini isterdim. Ne cocukları tanıyorum ne arabanın sahibini.
    Eskiden çcocuklar yetistirilirken bak evladım kimsenin malına zarar verme denilirdi. Simdi bakiyorum ebeveynler cok umursamaz bir tavır icinde.
    Çocuklar arabaların arasında bisikletle cirit atıyorlar. Oturdugum yerde de gayet guzel bisiklet surulecek yollar bos alanlar var.
  • İnsanlar gibi, arabalara da mahremiyet kapsamında dokunma yasağı hükmünü anayasaya koymayan kanun yapıcılar utansın!
  • Arabistan da arabalar o kadar kıymetsiz ki görseniz ben arabama tapıyormuşum dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Arabistan da arabalar o kadar kıymetsiz ki görseniz ben arabama tapıyormuşum dersiniz

araba fiyatları+alım gücü ile ilgili bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama arabam bi yerde park halindeyken geldiğimde birisini üzerine yaslanmış vs. görünce çok canım sıkılıyor . Hatta bazıları resmen oturuyor üzerine.. Bugün yine marketten bi çıktım iki kişi yaslanmış arabanın kaputuna muhabbet ediyor..
    Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Benim araçta alarm vardı, böyle bir durumla karşılaştığım zaman uzaktan alarmı açardım, çaktırmadan süzülürlerdi usulca. Bir oldu, iki oldu üç oldu vs. hepsinde böyle alarmı açıp uzun uzun çaldırdım. Sonunda pes ettiler (toplam 5 kez olmuştu sanırım) yaslanmadılar bir daha.

Alarm varsa işiniz kolay. Zaten bir müddet sonra komşularda uyarıyor onları, "-yaslanıp bağırttırmayın arabayı..!" diye.

• Ben arabanın kirli camına "Bu arabaya oturanların sülalelerine en derin hörmetlerini sunarım" diye yazıyorum.
  • Şu darbe sensörlü alarmın kablolarını alarmdan çıkarıp iyice yalıtılmış olan kaputa vermek kesin çözüm olabilir bence

Hemde kot pantolonun arka kısmındaki demirden içeriye elektrik girer .Aha gitti toto

Geçenlerde bebenin teki bizim kaputa YATMIŞ(ayakları kaputa basar halde) ,camada yaslanmış mahalle maçı izliyo balkondan bağırdım indi hemen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.