Bildirim
Park halindeki aracıma neden sinekler konuyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence aracı yıkadığın şampuan çooook lezzetli geliyor sineklere. -
anladık mercedesin var -
Sıcak olduğu için...Diğer araçlar koyu renkde olduğu veya soğuduğu için fark etmiyorsun...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aracımı her yıkamadan sonra cilalıyorum. Heralde cilanın tadı ve kokusu sineklere güzel geliyor. Sürekli arabanın üstüne konuyorlar ama çoğu ölüyor -
anladık mercedesin var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sıcak olduğu için olabilir -
Niyetim hangi araca sahip olduğumu göstermek değil. İmzamda yazıyor zaten. Bu forum un amacına uygun olarak kafama takılan birşey hakkında konu ile bilgili arkadaşlardan yardım alabilmek.
Cevap veren arkadaşlar için; benimde aklıma ilk etapta bu tür şeyler geldi. Sabah araç soğukken bile sinekler yapışıyor. Sıcaklıkla bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bagaj kapağına bile konuyorlar. Az ilerdeki beyaz renkli araca konmuyorlar. Bu durum bu anlık değil hergün oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: sailor86
Niyetim hangi araca sahip olduğumu göstermek değil. İmzamda yazıyor zaten. Bu forum un amacına uygun olarak kafama takılan birşey hakkında konu ile bilgili arkadaşlardan yardım alabilmek.
Cevap veren arkadaşlar için; benimde aklıma ilk etapta bu tür şeyler geldi. Sabah araç soğukken bile sinekler yapışıyor. Sıcaklıkla bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bagaj kapağına bile konuyorlar. Az ilerdeki beyaz renkli araca konmuyorlar. Bu durum bu anlık değil hergün oluyor.
kaliteyi biliyo hayvanlar :)
Allah kaza bela vermesin. Var ki alıyorsun, güle güle kullanın. -
Bende de beyaz renk doğan slx var bir tane bile sinek konmuyor. Bakın şimdi çok enteresan
-
quote:
Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda
anladık mercedesin var
Bunu demeye geldim
o arabaya ben de yapışırım -
Bu sorun bende de var
1.18
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X