Şimdi Ara

Park halindeki aracıma sürtmüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece eve gelirken gördüm aracımı.hasarı kaskodan yaptırmam gerekecek ve hasarsızlığım gidecek.Fakat autoking den mini onarım maddesini eklettirmiştim kaskoma.Kaskoyu bozmadan onarım yaparlar mı ön çamurlukta göçme var boyasında zarar yok.fakat göçme sebebiyle çamurluk ağzındaki bombe düzelmiş.Boya yapmadan düzeltebilirler mi bir karışlık bir bölge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.mertt -- 13 Kasım 2012; 1:42:59 >

• autoking arkadaşımın tamponundaki büyük bir göçüğü boya işlemiyle birlikte yaptı kaskosuda bozulması yanlız dikkat edin autoking işçiliği çokta mükemmel değil boya işleminden sonra güzel bi temizlik isteyebilir arabanın dışı boya tozu olmuştu
  • AutoKing'in yapacağı işlemler sınırlı...Gidip göstermeniz gerekir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodThirsty

Gece eve gelirken gördüm aracımı.hasarı kaskodan yaptırmam gerekecek ve hasarsızlığım gidecek.Fakat autoking den mini onarım maddesini eklettirmiştim kaskoma.Kaskoyu bozmadan onarım yaparlar mı ön çamurlukta göçme var boyasında zarar yok.fakat göçme sebebiyle çamurluk ağzındaki bombe düzelmiş.Boya yapmadan düzeltebilirler mi bir karışlık bir bölge

Geçmiş Olsun.

Sigorta şirketinizi arayarak; Bulunduğunuz şehirdeki anlaşmalı mini onarım servis isimlerini ve adreslerini isteyiniz. Hangisi size uyarsa ona gidip yaptırırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

AutoKing'in yapacağı işlemler sınırlı...Gidip göstermeniz gerekir...

Eğer kasko şirketiniz AutoKing anlaşmalı ise, direkt AutoKing'e gidebilirsiniz. Ben mini onarım için dört beş kez gittim. Bu yıl (ekim ayı) yaptırdığım kaskoda AutoKing mini hasar için yapacağı işleri belirten bir kağıt verdiler. Yanlış hatırlamıyorsam 10 cm (eskiden 5 cm idi sanıyorum) göçük tamiri hasarsızlığı bozmuyordu. Bu göçük biraz büyük olduğunda belli bir fark vermeniz durumunda yine hasarsızlığınız bozulmuyor diye biliyorum.
  • AutoKing'in boyasız olmaz dediği 2 tane göçüğü İstanbul'da Bağcılar-Güngören sanayi sitesinde 40 m2 bi dükkanda yaptırdıktan sonra AutoKing'in hiçbir işe yaramadığını anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

AutoKing'in yapacağı işlemler sınırlı...Gidip göstermeniz gerekir...

Eğer kasko şirketiniz AutoKing anlaşmalı ise, direkt AutoKing'e gidebilirsiniz. Ben mini onarım için dört beş kez gittim. Bu yıl (ekim ayı) yaptırdığım kaskoda AutoKing mini hasar için yapacağı işleri belirten bir kağıt verdiler. Yanlış hatırlamıyorsam 10 cm (eskiden 5 cm idi sanıyorum) göçük tamiri hasarsızlığı bozmuyordu. Bu göçük biraz büyük olduğunda belli bir fark vermeniz durumunda yine hasarsızlığınız bozulmuyor diye biliyorum.

Arkadaşlar sağolun ilginiz için. Özellikle ''tgy355'' içimi rahatlattın hocam Anadolu sigorta Autoking maddesi var.Cumartesi günü gideceğim sonucu da sizlerle paylaşacağım eğer boyasız yapabilirlerse fotoğraflarıyla birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.mertt -- 14 Kasım 2012; 23:17:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park Halindeki Arabayı Çizmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir karışa kadar olan ezikleri düzeltiyorlar.Ücretsiz ve hasarsızlığı bozmuyor.Ön randevu almakta fayda var.
  • Umarım pişman olmazsınız!

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/auto-king
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.