Şimdi Ara

parmağımın arasına küçük tahta parçası girdi . Tetanoz aşısı olmalımiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • derste kitabımı sıranın altına koyarken tahta parçası girdi ve biraz kanadı parmagim . Tetanoz aşısı olmalımiyim. En son ne zaman olduğumu bilmiyorum

• Tahtayla tetenoz ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuuu7

Tahtayla tetenoz ne alaka

bunu yazmak için girdim alaka mı?
  • Banada olmuştu elimde 3 gün kaldı sonunda derimi kesip çıkarmıştım aşıya gerek varmı bilmiyorum ama buda böyle anımdır işte
  • Gerek yok hocam abartmayın hersey icin tetanoz. Çıkar elinden parcayı olur biter
  • 3 gün içinde öleceksin sin sin sin
  • Yok kardeşim merak etme. Tetanoza neden olan colostridium tetanum bakterileri metal ve türevlerinde ürerler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Penis başı ve gövdesi buruştu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DofMee

Yok kardeşim merak etme. Tetanoza neden olan colostridium tetanum bakterileri metal ve türevlerinde ürerler

adam yıllardır aranan 30 isviçreli bilim adamı gibi konuştu tebrikler
  • ne tesadüfdür ki 3 gün önce benim de parmağıma tahta parçası girdi sonuç: o bir taraftan yazıyorum arkadaşım şu anda
  • Bizim bir arkadaş vardı onun da parmağının arasına küçük tahta parçası girmişti ne yazıkki toprağa verdik.
  • Benim de sag isaret parmagima tahta girmisti taklasik 0.1 mm uzunlugunda 1 hafta boyunca iskence cektim yazi falan yazamadim derste canim sikildi 0.3 kalemle derimi kaldirip aldim 2 gune gecti. Sen de kurcala bence :G
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

quote:

Orijinalden alıntı: DofMee

Yok kardeşim merak etme. Tetanoza neden olan colostridium tetanum bakterileri metal ve türevlerinde ürerler

adam yıllardır aranan 30 isviçreli bilim adamı gibi konuştu tebrikler

Yok arkadaşım ondan değil. Okudugum bölümden biliyorum. sık sık adı geçiyor da bu bakterinin...

• sağlık ocağına gittim ve 4yıl önce olduğum aşının etkisi hala varmış. Doktor tekrar okula yolladı beni . Bu arada tahta parçasını çıkardım
  • bizim mahallede biri vardı parmağına tahta parçası girdi şimdi cenazeden geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestea10 -- 12 Mart 2012; 13:56:04 >
  • Elimdeyken
    Çıktıktan sonra

Buda kıymık

• çıktı mı hocam cisim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.