arkadaslar bilgisayarımın sabit diskini C D F die 3 e ayırmısım...D sürücüsünün partitionu sürekli kayboluyor active partition recovery ile bulup düzeltiyorum ancak ortalama her 3 4 gunde bır bılgısayarımı actıgımda D sürücüm kayboluyor yani sürekli bu işlemleri yapmak zorunda kalıyorum..Artık burama kadar geldi..C ve F de sorun yok sorun hep D sürücününde..3 üde NTFS...sorun nerden kaynaklanabilir? neler yapabilirim? uzman arkadaslardan yardım beklıyorum....
Sata Hdd ise sata kablosunu değiştirmeni öneririm.Benimde 500Gb yi ikiye ayırmıştım. E ve F diye F kaybolup duruyordu sata kablosunu değiştirdim ondan sonra hiç sorun yaşamadım
bilgisayarım dizüstü...gecen sene de bir donem sureklı bı sorunla karsılasdım 5 6 aydır hıc bı sorun yoktur 10 gunden berı yıne basladı...evet sata hdd...bir ara biosdan kapatmısdım satayı ama su ankı durumunu bılmıyorum....
kapatmış olsanız da ide hızında görünür.. fakat sizin sorun alfonso nun da dediği gibi yuksek ihtimal kablodandır..
yani yapabilecegım bısey yok demektır...artık gıttıgı yere kadar gıdıcek sonra servıse goturcez:(
bence sata kablosunu değiştirin düzelir.. düzelmezse götürürsünüz..