aldım arkadaşlar ilk izlenim manyak bişey kendi sınıfında tabi süratli ve seri az yakıt çok güç
iyi de sadece 90 bg
hocam kendi sınıfında çok güzel ama deki tofaş gurubu 105 beygir ama bize eşek lazım süs arabası detilki
e o zaman kangoo alsaydın 70 bg
dostum aynı performans yok ayrıca hdi motor gayet tasaruflu düşük devirlerde kullanıldıgı zaman yakmıyo adeta kokluyo
Hayırlo olsun. Ben dün peugeotun galerisine gittim. 1,9 D 26 milyar küsür. 2,0 HDI 28 milyar kusurdu. Bi de peugeotlar Fransa'da yapılıp Türkiye'ye getiriliyormus. Yani Kango, Doblo tarzi arabalara gore hakiki avrupa diyorlar....
quote:
Orjinalden alıntı: TGP
Hayırlo olsun. Ben dün peugeotun galerisine gittim. 1,9 D 26 milyar küsür. 2,0 HDI 28 milyar kusurdu. Bi de peugeotlar Fransa'da yapılıp Türkiye'ye getiriliyormus. Yani Kango, Doblo tarzi arabalara gore hakiki avrupa diyorlar....
hakiki avrupa
artık almışşın hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: tedus
aldım arkadaşlar ilk izlenim manyak bişey kendi sınıfında tabi süratli ve seri az yakıt çok güç
hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin kardeş
burak555 artık almışsınla neyi kasdettin açarmısın artık almışsını ben keşke almayaydın anlamında algıladım doğrumu
evt öyle diyor ben de katılıyorum
bence ii bi karar pişman olmazsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme