Şimdi Ara

Pasaport Hakkında Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Hafta içerisinde moskowa ya gideceğim pasaport basvurusu yaptım ve pasaport bugün elime ulaştı.
    Yanlışlıkla pasaporta baksın diye verdiğim 2 tane gevşek arkadaşım pasaportun bir sayfasını yırttı gibi bir ses geldi ve arkamı döndüm baktım yırtmadım dedi ama ilk sayfası yırtık gibiydi en alt tarafından .
    Şimdi içime hep kurt düşüyor , biliyosunuz rusya da pasaport kontrolde çizik olsa geri gönderiyorlar türkiyeye.
    ama bugün okuduğum bir yazıda da pasaportun resimden sonraki ilk sayfasının yırtık olabileceği emniyet tarafından alındığı yazıyordu.

Hangisi doğru arkadaşlar bir de hevesle giderken geri gönderilmeyelim. ?

Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnseparabLes -- 15 Kasım 2013; 19:59:22 >

• moskowa neresi ya
  • Arkadaşım pasaport nerde ki tekrar bakıp yırtık olup olmadığını anlamıyorsun ayrıca pasaportunda yırtık varsa yurtdışına çıkamazsın değiştirmen lazım
  • Harbi zeka ile dolusun gittin o kadar yazıdan ona mı dikkat ettin ?
  • Nasıl söylesem pasaport bende ama . hani defteri yırtarsın sayfayı en dibinden yırtıldığı belli olur ne kadar alttan alırsan al. benımkındede belli oluyor . bir sayfa alınmış gibi. ama bunun normal olduğunu karakolun aldığını söyleyen de var .

???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.