Şimdi Ara

PASCALI UNUTMAYALIM......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde pascalın sitesine girdim..taraftar sitesi...forumuna girdiğimde kimseler yoktu...ama bence pascalı unuttuğumuzdan değil..sitenin bilinmediğinden oluyo bu..diğer arkadaşlar...(GaySe liler fln)atlayacaklar ama sadece Bjklileri bekliyoruz....

http://pascalnouma.bz.tc

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Pascal unutlumaz. Hele o orta parmaklarını gastecilere gösterdiği an yok mu? Bir de onu hıncalın tekrar yapışı. Of of hatırladıkça gülüyorum.
    Bu arada chiko imzan güzel değil bence değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Pascal unutlumaz. Hele o orta parmaklarını gastecilere gösterdiği an yok mu? Bir de onu hıncalın tekrar yapışı. Of of hatırladıkça gülüyorum.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Aguneym

Alıntıları Göster
    Gerçekten beyler bu golü görmeniz lazım....
    http://www.bjk.com/cgi-bin/give_file/2000-01/Antalyaspor_Besiktas_08182000_1.mpg

• quote:

Orijinalden alıntı: KaNKa

Gerçekten beyler bu golü görmeniz lazım....
    http://www.bjk.com/cgi-bin/give_file/2000-01/Antalyaspor_Besiktas_08182000_1.mpg

Alıntıları Göster
    BU BİR VEFA BORCUDUR ABARTMIYORUM GERÇEKTEN ÖYLE

• quote:

Orijinalden alıntı: mckoray

Alıntıları Göster
    bu siteden pascalın haberi varmı
  • quote:

bu siteden pascalın haberi varmı

Alıntıları Göster
    ne kadar buyutuyonuz paskalı ya anlamak mumkun değil cok iyi bir futbolcumuydu yani???
    her maç kırmızı kart yiyen biri iyi bir futbolcumu oluyor???????
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mckoray

+999999999999999
  • quote:

Orijinalden alıntı: seneryavas

ne kadar buyutuyonuz paskalı ya anlamak mumkun değil cok iyi bir futbolcumuydu yani???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: seneryavas

siz bu aşkı anlayamazsınız..kısaca gerçeği gerçek olanı seviyoruz....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

ok değiştirdim.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Chiko

quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

ok değiştirdim.......

Alıntıları Göster
    O gerçek bir Beşiktaşlıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

O gerçek bir Beşiktaşlıydı.

Alıntıları Göster
    aslında bi beşiktaşlı taraftar olarak izde herkes gibi Pascalı sevdikk.Ama en önmeli maçlarda yediği kartlarıda unutmamak lazım...Ama adamda ayrı bi sempati var....

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir Hattab

aslında bi beşiktaşlı taraftar olarak izde herkes gibi Pascalı sevdikk.Ama en önmeli maçlarda yediği kartlarıda unutmamak lazım...Ama adamda ayrı bi sempati var....

Alıntıları Göster
    Beşiktaş Taraftarı nın Pascal a olan bu sevgisinin nedeni, Pascal ın resmen sahada tribünlerin sesi olmasıdır. Haksızlığa,üçkağıtçılığa anında ve bazen pahalıya patlasa da dobraca, içinden geldiği gibi yanıt vermesidir. bugüne kadar kimse Pascal ın kendini cezasahasında yere attığını, ya da değişik bir şekilde üçkağıtçılık yaptığını görmemiştir. Bu bile görebilene adamın ne olduğunu özetler...

• quote:

Orijinalden alıntı: çerkez

Beşiktaş Taraftarı nın Pascal a olan bu sevgisinin nedeni, Pascal ın resmen sahada tribünlerin sesi olmasıdır. Haksızlığa,üçkağıtçılığa anında ve bazen pahalıya patlasa da dobraca, içinden geldiği gibi yanıt vermesidir. bugüne kadar kimse Pascal ın kendini cezasahasında yere attığını, ya da değişik bir şekilde üçkağıtçılık yaptığını görmemiştir. Bu bile görebilene adamın ne olduğunu özetler...

Alıntıları Göster
    KOYU BIR BEŞİKTAŞ'LI olarak pascal' ın bukadar abartılmasına kesınlıkle anlam veremıyorum,
    gördüğü gereksiz kartlar, yaptığı gereksiz hareketler, en önemli maçlarda BEŞİKTAŞ'I yalnız bırakması,
    kesinlikle KOYU bir BJK'li olarak tek katlanamayacam şey, bir fenerbahçe maçında yaptığı hareket kesinlikle
    bir BEŞİKTAŞ'lı futbolcuya yakişmayacak bir hareketti.SERDAR BİLGİLİ onu şampiyonluk maçına almayarak
    çok doğru bir karar verdi.
    Tek istediğim BJK'ımın bir gün ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: LUCIFER

KOYU BIR BEŞİKTAŞ'LI olarak pascal' ın bukadar abartılmasına kesınlıkle anlam veremıyorum,
    gördüğü gereksiz kartlar, yaptığı gereksiz hareketler, en önemli maçlarda BEŞİKTAŞ'I yalnız bırakması,
    kesinlikle KOYU bir BJK'li olarak tek katlanamayacam şey, bir fenerbahçe maçında yaptığı hareket kesinlikle
    bir BEŞİKTAŞ'lı futbolcuya yakişmayacak bir hareketti.SERDAR BİLGİLİ onu şampiyonluk maçına almayarak
    çok doğru bir karar verdi.
    Tek istediğim BJK'ımın bir gün ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU olması.

Alıntıları Göster
    tombalacı site acmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: headshot

tombalacı site acmıs

Alıntıları Göster
    fatih terimin kameralar önünde ".ktir git" demesi çok mu kabul edilebilir bir durum ki,
    Pascal Nouma çakmış golünü fenere o şekilde seviniyor bunu kahramanlık yapmak isteyen yöneticiler örf adet vs vs diye abartıp prim yaptı, uyarılabilirdi Pascal ama yapılmadı,
    Noumayı Çerkez'in de söyledigi sebeplerin yanında taraftarla sıcak ilişkisi ve adam gibi futbolcu oluşundan dolayı sevdi delikanlı taraftarımız! ne zaman diger büyük klüplerin forvetleri gibi kendini ceza sahasında bıraktı, yalandan faul kazanma çabalarında göz göre göre kendi de inanmadıgı hareketler yaparak yanımızdaki fb gs lilere kendimizinde inanmayacagı şekilde savunma durumunda bıraktı, yok, sözü de özü de dogru olan agresif haksızlıgın gerektiginde gözüne yumrugu koyan "bkz. şampiyonlar ligi münch ün üzerine gelen leeds li futbolcunun gözü" bir Beşiktaşlıydı. Helal olsun sana Pascal Nouma!!

• quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

fatih terimin kameralar önünde ".ktir git" demesi çok mu kabul edilebilir bir durum ki,
    Pascal Nouma çakmış golünü fenere o şekilde seviniyor bunu kahramanlık yapmak isteyen yöneticiler örf adet vs vs diye abartıp prim yaptı, uyarılabilirdi Pascal ama yapılmadı,
    Noumayı Çerkez'in de söyledigi sebeplerin yanında taraftarla sıcak ilişkisi ve adam gibi futbolcu oluşundan dolayı sevdi delikanlı taraftarımız! ne zaman diger büyük klüplerin forvetleri gibi kendini ceza sahasında bıraktı, yalandan faul kazanma çabalarında göz göre göre kendi de inanmadıgı hareketler yaparak yanımızdaki fb gs lilere kendimizinde inanmayacagı şekilde savunma durumunda bıraktı, yok, sözü de özü de dogru olan agresif haksızlıgın gerektiginde gözüne yumrugu koyan "bkz. şampiyonlar ligi münch ün üzerine gelen leeds li futbolcunun gözü" bir Beşiktaşlıydı. Helal olsun sana Pascal Nouma!!

Alıntıları Göster
    F.Terim işler kötüye gittiği bir sırada idmanı izleyen gaste(!)cilere malum yerini göstererek "çekin çekin bunu da çekin" dediğinde bizim o çok ahlaklı, dürüstlük abidesi(!) medyamız ve toplumumuz neden bu kadar duyarlı değildi acaba. Hem bunu yapan da Fransız kültürü gibi serbest ve fazla rahat yaşayan bir toplumun mensubu değil, öz be öz Türk ve örnek gösterilen birisiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: çerkez

F.Terim işler kötüye gittiği bir sırada idmanı izleyen gaste(!)cilere malum yerini göstererek "çekin çekin bunu da çekin" dediğinde bizim o çok ahlaklı, dürüstlük abidesi(!) medyamız ve toplumumuz neden bu kadar duyarlı değildi acaba. Hem bunu yapan da Fransız kültürü gibi serbest ve fazla rahat yaşayan bir toplumun mensubu değil, öz be öz Türk ve örnek gösterilen birisiydi.

Alıntıları Göster
    M.Denizliyi de yakalamışlardı böyle küfür falan ederken çok komikti yaf. PAscal Nouma yı o hale getirenler utansın. Ama biraz dengesiz biriydi sanki

• quote:

M.Denizliyi de yakalamışlardı böyle küfür falan ederken çok komikti yaf. PAscal Nouma yı o hale getirenler utansın. Ama biraz dengesiz biriydi sanki

Alıntıları Göster
    yav adam zaten diyordu açık açık "ben deliyim, normal değilim" diye. Ama dediğim gibi Pascal ı sevdiren şey onun dobralığı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.