Şimdi Ara

PASSAT 1.4 TSİ YADA SUPERB 1.6 TDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar...şuan kullanmakta olduğum 2008 model a3 1.4 tfsi arabamı satıp maximum 55.000 tl ye kadar çok beğendiğim iki araçtan birini almak istiyorum..

Ama malum bütçem 55.000 tl ve bu durumda tdi passat almak hayal oluyor (b7 kasa ) ve süperb tdi tamda bu civarlarda...

Şimdi sizin değerli fikirleriniz benim için çok önemli...

Bu paralara 1.4 tsi comfortline passat almakmı yoksa 1.6 tdi elegance veya comfort almakmı mantıklı ( her iki model içinde 2011-2012 model yılı )

Ve tabiki birde 40.000 kmde olan tertemiz a3 ü satmak ne kadar mantıklı saygılarımla ....

• Bence superB hem genişlik hem az yakması nedeniyle hem de doluluğu sebebiyle alınır...
  • Super b yada latitude

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllık kaç bin km yaptığınıza bağlı biraz bu durum.

tdi olan yerde tsi a bulaşmam şahsen, ama passat ile superb arasında kalsam her türlü passat alırdım...

zibil kadar kişi superb önerecek size ama çoğu sizin yerinizde olsa passat alırdı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

yıllık kaç bin km yaptığınıza bağlı biraz bu durum.

tdi olan yerde tsi a bulaşmam şahsen, ama passat ile superb arasında kalsam her türlü passat alırdım...

zibil kadar kişi superb önerecek size ama çoğu sizin yerinizde olsa passat alırdı..

Onun yerindeyim ve SuperB aldim. Çok memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 satmam mantıklı gerçekten.

Bence o bütçe ile her iki araçta alınabilir.

Ben olsam Super B alırdım.

Şayet yılda kaç km yaptığınıza bakmak lazım.

Size değişik gelecek biliyorum belki saçma ama hakkında bilgim yok ama şu 2.0TDİ superBleri incelediniz mi hiç?

Vergi anlamında sıkıntı yoksa yakıt olarak 8-9 litre civarı diyenler vardı pek inandırıcı gelmemişti ama.

1.6tdi için superbde ağır kalıyor diyen var ama bence normal bir motor sonuçta konfor odaklı rahat 140 km civarı da yol alabiliyorsunuz.

Zaten şu an kullandığınız motorla yakın hisler verir.

Yaptığınız kmye bakın ona göre karar verin derim.Tabi bir de donanım mı yoksa marka ve biraz daha iyi 2.el mi?
  • quote:

Arkadaşlar hafta sonu foruma hiç giremedim yorumlarınız için teşekkürler.
    Yıllık ortalama 15-20 bin yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 5 1.6 fsi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

quote:

Onun yerindeyim ve SuperB aldim. Çok memnunum

süperb hani motor ve hangi donanim acaba...
    Birde uzun yolda motor lastik ve rüzgar sesini ne seviyede alıyor içeriye
  • Su akaryakit fiyatlarinda benzinliyle ugrasmayin derim ben.

Superb tdi alin, ustune de yazilim yaptirip keyifle binin.

Bu arada bayiileri gezmeyi unutmayin, o civarlarda 2013 model 0 km bile bulabilirsiniz.

• Superb TDI Elegance almanızı öneririm. Mesela bu ilanı araştırabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-acil-satilik-super-b-155573021/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

A3 satmam mantıklı gerçekten.

Bence o bütçe ile her iki araçta alınabilir.

Ben olsam Super B alırdım.

Şayet yılda kaç km yaptığınıza bakmak lazım.

Size değişik gelecek biliyorum belki saçma ama hakkında bilgim yok ama şu 2.0TDİ superBleri incelediniz mi hiç?

Vergi anlamında sıkıntı yoksa yakıt olarak 8-9 litre civarı diyenler vardı pek inandırıcı gelmemişti ama.

1.6tdi için superbde ağır kalıyor diyen var ama bence normal bir motor sonuçta konfor odaklı rahat 140 km civarı da yol alabiliyorsunuz.

Zaten şu an kullandığınız motorla yakın hisler verir.

Yaptığınız kmye bakın ona göre karar verin derim.Tabi bir de donanım mı yoksa marka ve biraz daha iyi 2.el mi?

2.0 tdi süperb fiyatları çok yüksek yoksa kesinlikle tercihim olurdu
    1.6 tdi ağır kaldığına bende inanmıyorum o kasayı rahat tasıyabilir.
    En çok takıldığım sey superb arka tasarım çok kötü birde 2. eli passat kadar iyi değil

• Peki arkadaşlar bi önceki 2.0 tdi passat için ne dersiniz mesela şu ilandaki araç ilgimi çekti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-69.ooo-km_2009_dizel_dsg-f1_140-hp_sifir-gibi_comfort_bluetoth-162583573/detay/
  • Un_forgiven U kullanıcısına yanıt
    1.6 Tdi Dsg elegance motor sesi 2500 den sobra içeri geliyor fakat aynalardan yüksek hızlarda rüzgâr sesi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Superb TDI Elegance almanızı öneririm. Mesela bu ilanı araştırabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-acil-satilik-super-b-155573021/detay

O araba benimde ilgimi çekti ama en büyük sorunu içi bej rengi benim şu anki arabamda aynı şekilde ve bakımı çok zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.