Şimdi Ara

PASSAT 97-98 1.8 KASA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YAKIT DURUMU OLARAK ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ACİLL...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi passatlar çok hoşuma gidiyor.Ama öyle zengin biinsan değilim.vergisi yakıtı az olacak o yüzden eski modellere bakıyorum.aslında 1.6 istiyorum ama onlarda biraz pahalı şöyle 15-16000 e 1.8 düşünüyorum.ne kadar yakar acaba lpg li olsa.

• LPGli performansı fena olacağını sanmıyorum ama 15-16milyara alacağanız passatdan pek randıman alacağınızı sanmam.1.6 başka bir araba baksanız niye derseniz resimlerini koyduğunuz passat özelliklede içi artık zamanının dolmaya başladığını söylüyor
  • bende 1.8 passat lpli var
    nazar değmesin çok mennunum
    automatik vites
  • Ağır arabada motor küçüldükçe yakıt sarfiyatınız artar öncelikle bunu söyleyeyim. 1.8 125 BG yerine 18.T 150 BG leri herzaman tercih etmişimdir ki benimde 1998 1.8T Highline 2 Benzinli aracım vardı ve 1.8 lerden daha az yakıyordu. Bu tür araçlarda tüp kullanımı ne kadar eskiyse motor randımanı o kadar düşük olacaktır ki buda seni tatmin etmez. Ayrıca, model, yıl ve ayıracağın para birbirleriyle üçüz kardeş gibi olmalıdır, eğer bunlardan birisi farklı olursa hüsran olursun. Anlayacağın o model araç için ayırdığın meblağ ile alacağın araç seni çok üzer. Tavsiyem 20.000 lira seviyesine çık ve kilometresi fazla olmayan mümkünse tüpü yeni takılmış, hatta benim yaptığım gibi hiç tüp takılmamış 1.8T bir araca bin. Fazla binmezsen benzin canını fazla yakmadığı gibi arabanın performansı ve konforu da seni çok tatmin edecektir. Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: dogancakmak05

arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi passatlar çok hoşuma gidiyor.Ama öyle zengin biinsan değilim.vergisi yakıtı az olacak o yüzden eski modellere bakıyorum.aslında 1.6 istiyorum ama onlarda biraz pahalı şöyle 15-16000 e 1.8 düşünüyorum.ne kadar yakar acaba lpg li olsa.

Resimlerdeki araç kurcalanmış bir araç, direksiyon ve iç donanım Highline 1, sanırım Ankara da ikamet ediyorsunu. Ankara da çok temiz passatlar mevcut biraz kurcalayın.
  • arkadaşlar cevaplarınız için sağolun.Allah razı olsun.madem öyle o zaman bu passat işi bizi aşıo galiba.15-16000 e boralar var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz.özellikle yakıt serfiyetı çok önemli benim için.
  • quote:

arkadaşlar cevaplarınız için sağolun.Allah razı olsun.madem öyle o zaman bu passat işi bizi aşıo galiba.15-16000 e boralar var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz.özellikle yakıt serfiyetı çok önemli benim için.

BORA nispeten daha akıllıca olur.Borada kullanmıştım 2-3yıl ve çok konforlu parasının hakkını veren bir araç.Tabi şimdi alacağınız otomobil 2000 model olacak ve 9 yaşında olduğundan biraz yıpranmış olabilir ama genede sizi daha az üzücektir.
  • aslında şu an tam alma zamanı kriz dolayısıyla bedavaya veriolar.bugün bi bora baktım 15000 e ama tertemiz orjinaldi.kaçırılmayacak fırsat diyebilirim.80000 de
  • 98 model passatım var turbosuz lpg de şehir içi 21 kuruş yakıyor 60 liralık gaz ile 290 km gidiyorum otomatik vites
  • imjuli kardeş çok iyi ya.hangi model olduğunuda yazsana onların fiyatına bakayım.
  • quote:

imjuli kardeş çok iyi ya.hangi model olduğunuda yazsana onların fiyatına bakayım.

98 model passat turbosuz otomatik resmini koydugun arabanın aynısı
  • 1.6 2002 model boralar (temizz) 15-17.000 TL ye bulabilirsin.. Daha akıllıca olur..
  • 2002 modellerde vergiden kaçıyorum ya.99 olabilir ama.
  • quote:

arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi passatlar çok hoşuma gidiyor.Ama öyle zengin biinsan değilim.vergisi yakıtı az olacak o yüzden eski modellere bakıyorum.aslında 1.6 istiyorum ama onlarda biraz pahalı şöyle 15-16000 e 1.8 düşünüyorum.ne kadar yakar acaba lpg li olsa.

Arkadaşım merhaba, benzinli kullanacaksan 1.8 yerine 1.8 T yi tavsiye ederim daha az yakıyor. Tüplü tercih ediyorsan ise 1.8 tercihimdir çünkü 1.8 T ye takılan LPG araç performansına çok uyumlu değil yani performansı düşürüyor aksine, 1.8 de performnas çok iyi. 1.8 t için de highline 2 yi tercih et, konforu çok iyi. bende 1998 model 1.8T highline 2 mevcuttu tüpsüz bir araçtı, biraz mülayim (kalantör) sürüşle 34-35 krş tüketimi vardı. Tüplü olanlarda ise tüketim 20-21 krş seviyesinde. Saygılar

• quote:

arkadaşlar cevaplarınız için sağolun.Allah razı olsun.madem öyle o zaman bu passat işi bizi aşıo galiba.15-16000 e boralar var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz.özellikle yakıt serfiyetı çok önemli benim için.

Hocam sen en iyisi, 2004 model Golf FSI DSG al fiyatı 24.000 TL civarında tüp takmana da gerek yok zaten çok az tüketiyor. 15.000 TL ya alacağın Bora ile sanayide servislere ortak olursun. Saygılar.

• o kadar kötü mü ya boralar:S
  • quote:

o kadar kötü mü ya boralar:S

Hayır kötü değil ancak, o fiyatı gören araç artık abiyane bir tabirle hışır olmuş demektir. Eskilerin bir sözü vardır 3 köfte beş kuruş, eğer beş köfte alacaksan ona da 5 kuruş veremezsin fiyatını artırman gerekecek. Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.