Şimdi Ara

Passat b5.5 merkezi kilit sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bugün başıma gelen bir sorunu sizinle paylaşacağım 2001 model 1.8t passat kullanıcıyım aracımda bugün birden bire araba hareket halinde değilken alarm devreye girdi (açık değildi) kapattım daha sonrasında kontak takılıyken ön şöför konsolundan sağ ve arka camları oynatmaya çalıştım Ancak çalışmadı sadece şöför camı çalışıyor ancak şöfor konsolundan değilde her camın kendi düğmesine basıldığın da çalışıyor örneğin sağ kapıdaki cam açma tuşuna basınca çalışıyor daha sonrasında arabadan indim kumandaya basınca aracın kitlenmediğini fark ettim açma tuşuna basınca Karşılama farı yanıyor ama kilitleme çalışmıyor. (Kilitlemeye basınca sadece bagaj kitleniyor) sonra durduk yere kendiliğinden 5-10 dakika da bir kilitleme sesi geliyor sonra herşey normale dönüyor camlar çalışıyor kapı kilitlenebiliyor. Bulunduğum şehirde bugün sağanak yağış söz konusuydu Ancak arabayı kapalı otoparka bıraktım yağıştan 3 saat sonrw bu hatayı verdi. (Bazı forumlar da su temasından olabilir demişler ) sorun neden kaynaklı olabilir ? Bugün Pazar olduğu için sanayide1 tane oto elektrikçi bulabildim o da çözemedi sorunu açıkcası çok kurcalatmakta istemiyorum o usta merkezi kilit sigortası değişecek gibi birşeyler söylemişti sorun sizce çok ciddi mi ona göre şehir dışına çıkarayım bulunduğum şehirde imkanlar yetersiz. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eklemeyi unuttuğum bir şey daha var araç bu haldeyken (camlar kapılar çalışmazken) yol bilgisayarın da ön sağ kapı açık olarak gösteriyor 5-10 dakika sonrw o kilit sesi geldikten sonra düzeliyor . Bu yüzden sorun beyinden mi diye düşündürdü . Sorunun beyinden kaynaklı olma ihtimali var mı bu beni korkutuyor.

• instant7171 İ kullanıcısına yanıt
    Sağ kapı siwtchleri sağlamsa CCM arızalıdır. Muhtemelen switch/lehimlerde sorun var. Tamiri mümkün. Mümkün olmasa da korkulacak bir şey yok aşırı pahalı bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 15 Nisan 2019; 0:44:18 >
  • O dediğiniz mekanizma anlattığım tüm sorunları karşılıyor mu peki ? Kesin ondan mı kaynaklıdır maliyeti ne kadara mümkündür ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 4 te kilit sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.