|
Bildirim
|
comfort altı boş üstü çok pahalı
|
Para olabilir mi neden?
|
Highline çok pahalı olduğu için, trendline ise bomboş line olduğu için tercih ediliyor.
|
Helal olsun, arabayı uzun boylu besili sarışın bir Alman dan kısa boylu sıska sarı benizli ir Çinli ye dönüştürmüşssünüz ..Ama fiyat farkını görünce iyi de yapmışsınız dedim..Demek VW den arabayı sırf şase olarak alıp sonradan uzak doğudan malzeme temin edip montajlasak çok daha ekonomik olacak Aman Doğuş duymasın
|
comfort'ta sürücü ve yolcu konforunu direk etkileyen donanımlar:
-3 bölgeli otomatik klima -far, yağmur sensörleri -baldır destekli ergo sürücü koltuğu, arka kol dayama ve trend'den farklı genel koltuk kalitesi bu yukarıda saydıklarımın hiçbiri trend'de yok. comfortta olup trendde olmayan başka donanımlar da var ama onlar benim için önemsiz (17" lastikler, ön sis farları vs.. vs..) highline'de olup da comfortta olsaydı iyi olurdu ama olmasa da olur dediğim donanımlar: -alakantra koltuklar ve 14 bölge hareketli ön koltuklar -ambiyans aydınlatması highline'de olup comfortta olmayan başka donanımlar da var ama benim için çok önemsiz bunlar (led far - artık tüm modellerde var bu-, katlanır aynalar vs... vs...) comfort bence fazlasıyla makul. tüm bu donanımlar içinde en önemlisi 3 bölgeli klima bence. gerisi hikaye. 3 bölgeli klima önde-arkada yazın ferah bir iç ortamı garanti ediyor, kışın da ekstra ısıtıcısı sayesinde soğuk motorda bile içerinin kolayca ısınması garanti altında. kullanıcılar da bunun farkında. passat genel kullanıcısı bu forumdaki bol donanım için bir alt sınıf (d yerine c, c yerine b sınıfı araç tercih edecek kadar) araç tercih edebilecek kadar donanım meraklısı azınlığın aksine bunlara bakıyor. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulcrum299 -- 25 Şubat 2020; 0:46:8 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 25 Şubat 2020; 1:9:25 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|