< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Passat mı 3.20 mi
-
-
170 lik bmw şüphesiz daha keyifli bir araba fakat seneye 10 yaşında olacak bi araca o parayı verirmiyim emin değilim ... Ben eğer yaşım 40 ı geçmediyse A3 sedan 2017-18 1.4 tfsi bakardım ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 yaşındayım max 600klık dolu bir araba bakıyorum cam tavan katlanır led far stop vs önerilerinizi bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: serty23
170 lik bmw şüphesiz daha keyifli bir araba fakat seneye 10 yaşında olacak bi araca o parayı verirmiyim emin değilim ... Ben eğer yaşım 40 ı geçmediyse A3 sedan 2017-18 1.4 tfsi bakardım ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BGHBKH3QL9 -- 27 Nisan 2022; 13:7:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ied güzel araç ama 170hp ile fazla bir beklentin olmasın. passat geniş araç bmw biraz iç hacim olarak ufak. birinde normal bir sürüş pozisyonu var bmw de yatarak. Ne istediğine bağlı tabi. 320 mi passat mı desen ben passat derim ama passat mı yoksa 3008 mi desen 3008 derim. Yani bu senin ihtiyacına bakan bir durum.
-
ikisini de almam keyfime bakarım. illa birisi olacaksa passat alırım.
-
Performans beklentisi derken? Düşük hacimde 170hp olarak alabileceği en seri, en keyifli ve nispeten az/makul yakabilen bir araç. Passat dizel ile arasında performans olarak tabiri caizse uçurum var yapmayın 😵💫
Diğer konular yoruma açıktır: BMW 4 sene daha eski bir araç ama passat da 100 bin üstü km dizel ve dsgli. Zor karar, illa D sedan mı olması gerek? Başka araçları da değerlendirmeli diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 30 Nisan 2022; 21:17:10 >
Dostum ben performansı Passat lamı kıyaslamışım ne yazmışım bir oku istersen ona göre alıntı yap
O kadar para verip makyajsız f30 tercih etmezdim.En az 2015 ağustos ve sonrası üretim olanlar bakın lci.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Makyajda ne gibi değişiklikler oluyo far stop değişik bildiğim kadarıyla kaput ve bagaj haricinde 2 değişenlisi alınır mı herhangi bir sorun teşkil eder mi 10-15 bin tramer çıkanlar var sizce alınır mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BGHBKH3QL9 -- 1 Mayıs 2022; 14:38:19 >
Görünürde far stop değişik onun haricinde yalıtımda iyileştirmeler var.3 tane f30 değiştirdim, makyajlıların otomatiği çok daha yumuşak geçişlere sahip.10-15 tramer çok sorun değil hasarlı halin fotosu vs varsa önden fikir edinip detaylı da ekspertiz yaptırıp alabilirsiniz.n13 motor kronikleri diye google dan araştırın.Ona göre de aracı alınca bi bakım yaparsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni ve düşük km olan hangisi ise onu alın.2 yaşını veya 30 bin km geçmiş araç almıyorum alacak olana da tavsiye etmiyorum.
F30 daha zevkli daha oturaklı performans olsun sürüş olsun dinamiklik olsun kolay kolay sıkılmayacağıniz bir arac olur. passat alirsaniz çok cabuk sıkılırsınız.
Elegance passat aldım 1.5 tsi teşekkürler herkese önerileri için
Bende ayni ikilemde kaldım.
F30lar genellikle 150.000 km civari ve geçmişi belli degil. Kumar gibi geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X