Şimdi Ara

Passat-Octavia-Vectra-407-C5'ten hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • octavia c sınıfı o yüzden diğerlerine karşı şansı yok avensis istemiyorsanız vectra alın c5 kadar rahat olmaz belki ama içlerinde en sorunsuzu budur diye düşünüyorum
  • serkaninkilici S kullanıcısına yanıt
    Hocam iyide her ay parça mı değiştireceksiniz zaten her türlü masraf yapar araç
  • Çok iyi imiş. Benim focus aracımla hemen hemen aynı değerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vectra C2 ve 407ye passat eşlik ediyor. C5 ve octavia gerilerde kaldı düşüncemde

• sıcakyüz ve rahmi avcı kardeşlerim hararete mahal yok, sakince konuşalim dimi :) sebebi olmaktan korkarım...
    Sıcakyuz hocam şu anda kullandığınız araç 2.4 accord ise Sizden de yakıt, bakım masrafları gibi konularda yorum bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

octavia c sınıfı o yüzden diğerlerine karşı şansı yok avensis istemiyorsanız vectra alın c5 kadar rahat olmaz belki ama içlerinde en sorunsuzu budur diye düşünüyorum

Yıllık ortalama bakım masrafları, vergi ve lpg ile kullanımda yakıt masrafı açılarından da vectra onde gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk01

Hocam iyide her ay parça mı değiştireceksiniz zaten her türlü masraf yapar araç

tugberk hocam hangi araçtan bahsediyorsunuz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

yine meşhur sahibinden.com önerilerime başlıyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-fuul-passat-kuaforden-tertemiz-1,6-134813819/detay/
    102 binde,değişeni yok,büyük ihtimalle berberden

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-masrafsiz-bir-arac-127701303/detay
    boya takıntınız yoksa,3 parça lokal boyalı bu passat da iyi olabilir.düşük bir km ye sahip

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-satilik-passat-2006-model-cok-temiz-130348194/detay
    vergisi dışında,manuel yani dsg belası olmayan tek araç ve 84 binde. en cazibi bu

+1

• Öncelikle octavia d sınıfı degil c sınıfı ama d sınıfı gibi geniş bir araç diyebiliriz. Diger saydıgınız d sınıfı arabalar ise octavia genişliginde hatta daha dar olanları bile var. Öncelikle d sınıfı olarak 5-6 cm daha geniş bir araba arıyorsunuz kanısına vardım. Bence aracınızı satmayın kullanmaya devam edin derim. Üste portatif bir bagaj takarsınız alın size kocaman bir bagajınız oluverir. Motor olarakta lpgli modeller hep 100 beygir civarı ama sizin aracınız onlardan daha gucludur. Kısaca degiştirmek hata olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplatpla01

Öncelikle octavia d sınıfı degil c sınıfı ama d sınıfı gibi geniş bir araç diyebiliriz. Diger saydıgınız d sınıfı arabalar ise octavia genişliginde hatta daha dar olanları bile var. Öncelikle d sınıfı olarak 5-6 cm daha geniş bir araba arıyorsunuz kanısına vardım. Bence aracınızı satmayın kullanmaya devam edin derim. Üste portatif bir bagaj takarsınız alın size kocaman bir bagajınız oluverir. Motor olarakta lpgli modeller hep 100 beygir civarı ama sizin aracınız onlardan daha gucludur. Kısaca degiştirmek hata olur

Yorum için teşekkürler. Ancak 2 yıldır kullandığım focusla artık yolları ayıralım istiyorum. Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana, severek de kullandim. ancak benim kullandığım focus 1. Yani üzerine 2 defa kasa değiştirdi. Biraz da uzun yolda daha fazla konfor istediğim için açıkçası d sınıfına yöneldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaninkilici

quote:

Orijinalden alıntı: tplatpla01

Öncelikle octavia d sınıfı degil c sınıfı ama d sınıfı gibi geniş bir araç diyebiliriz. Diger saydıgınız d sınıfı arabalar ise octavia genişliginde hatta daha dar olanları bile var. Öncelikle d sınıfı olarak 5-6 cm daha geniş bir araba arıyorsunuz kanısına vardım. Bence aracınızı satmayın kullanmaya devam edin derim. Üste portatif bir bagaj takarsınız alın size kocaman bir bagajınız oluverir. Motor olarakta lpgli modeller hep 100 beygir civarı ama sizin aracınız onlardan daha gucludur. Kısaca degiştirmek hata olur

Yorum için teşekkürler. Ancak 2 yıldır kullandığım focusla artık yolları ayıralım istiyorum. Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana, severek de kullandim. ancak benim kullandığım focus 1. Yani üzerine 2 defa kasa değiştirdi. Biraz da uzun yolda daha fazla konfor istediğim için açıkçası d sınıfına yöneldim.

4 yay + suspansiyon değiştirin konfor o dediğiniz arabalardan iyi olacaktır

• quote:

Merhaba arkadaşlar, 2005 model HB Focus aracımı satmayı düşünüyorum. Alacağım arabanın da D sınıfı olmasını istiyorum. Yaşım 33. Araçtan beklentilerim konfor, güvenlik ve bagaj genişliği. Ankara’da oturuyorum. yani LPG diğer şehirlere oranla avantajlı fiyatta (2,35 lt.si). İş yerim ile evim arası 2 km. her gün araba kullanmak durumundayım. Bayramlarda ve uzun tatillerde Ankara-Malatya ve Ankara – Afyon arası yol yapıyorum. Bütçemiz maksimum 30 bin lira. Baktığım araçlar ise 2004-2005 passat 102 hp benzin-lpg, 2005-2008 A5 kasa Octavia 102 hp benzin-lpg, 2004-2005 vectra C kasa 100 hp benzin-lpg ve 2006 sonrası C2 kasa Vectra 105 hp benzin-lpg. Bunların dışında da 2007-2008 model 1.6 HDI Peugeot 407 110 hp ve 2006-2008 orta kasa C5 1.6 HDI 110 hp modelleri var. Bu model deryasında tavsiyelerinizi almak isterim.

tartisilmasiz vectra...

• Ford Mondeo ve Toyota Avensis'de eklenmeli bence hatta ikisi arasında tercih yapılabilir.
  • yol sesi için de yalıtım yaptırırız...

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Ford Mondeo ve Toyota Avensis'de eklenmeli bence hatta ikisi arasında tercih yapılabilir.

Mondeo yeni kasa alamıyorum. Fiyat yüksek geliyor. Eski kasa ise düşünmüyorum. Avensis de yine 30 bin üzeri. 30 bin üzerine çıkabilsem galiba 2006 yeni kasa fsi passat alırdım.

• Biz de tartışalım ki bilmediğimiz kullanmadığımız araçları sahiplerinden dinleyelim düşüncesindeyiz. Ama siz tartışmasız diyorsanız bütün bu araçları kullanmış ve artısini eksisini değerlendirmişsiniz diye anlarım. Bize de anlatabilir misiniz

• serkaninkilici S kullanıcısına yanıt
    ben sizin yerinizde olsam bunların hiç birine bakmam bakın peguet 2008 çıktı çıkacak geçen gün lansmanı vardı fiyatları çok makul dizel düz viteslisi 50 bin civarı ve 100 kmde 3.5 yakıyor bence piyasayı iyi sallayacak:

Passat-Octavia-Vectra-407-C5'ten hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 22 Ağustos 2013; 21:37:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Ford Mondeo ve Toyota Avensis'de eklenmeli bence hatta ikisi arasında tercih yapılabilir.

Mondeo yeni kasa alamıyorum. Fiyat yüksek geliyor. Eski kasa ise düşünmüyorum. Avensis de yine 30 bin üzeri. 30 bin üzerine çıkabilsem galiba 2006 yeni kasa fsi passat alırdım.

Siz zaten seçimi yapmışsınız bizim pek birşey dememize gerek yok neyse hayırlısı olsun.
  • dayımın 3 sene önceki arabası 2004 model vectraydı araba konfor performans bagaj hacmi konusunda tatmin edici fakat yağ eksiltme sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam yağını değiştirdikten 1-2 hafta sonra yağ uyarısı veriyordu o zamanlardada sattı zaten.Eğer temiz bir vectra bulursanız kaçırmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

ben sizin yerinizde olsam bunların hiç birine bakmam bakın peguet 2008 çıktı çıkacak geçen gün lansmanı vardı fiyatları çok makul dizel düz viteslisi 50 bin civarı ve 100 kmde 3.5 yakıyor bence piyasayı iyi sallayacak:

Passat-Octavia-Vectra-407-C5'ten hangisi?

Allah büyük konusturmasin ama sıfır araç almayi düşünmüyorum. Zaten o kadar param da yok :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.