Şimdi Ara

Passat-Octavia-Vectra-407-C5'ten hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kursad_75

Yakınlarda 2004 Vectra C Edition aldık;
    Yakışıklı, donanımlı, güvenli ve konforlu bir araba,
    Hız sabitleyeci ve çift yönlü digital kilima dahil.

Araç çalışırken motor sesini duymadık ve hatta yanlışlıkla marşa tekrar basacaktık neredeyse, abartmıyorum!
    Kısa mesafe şehir içi ve çevre yolu kullanımında ses yalıtımı başarılı diyebilirim, viraj testi yapamadım,
    Ancak aracın ağırlığı sebebiyle yol tutuşunun sorun çıkartacağını düşünmüyorum.

Ben bu bütçe için 50-80.000 km aralığında elegance donanım Vectra C iyi bir seçenek derim,
    Kolay gelsin, selamlar...

Yorum için teşekkürler kürşad 75 hayırlı olsun. 2006 sonrası kasası 105 hp bildiğim kadarıyla. Sizin aldığınız da 100 hp. Sizce bu durum tercihleri etkileyecek bir durum olabilir mi yaklaşık 3 bin tl farkla. Aracınız hakkında bilgi paylaşabilir misiniz. Km, fiyat, boyali parca vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• halen faal şekilde kullanıyorum... 2009 model sıfır alındı... 60bin km de kuruş masraf edilmedi... 1depo 1400 km yapıyor... şehir içi 6-6.5 lt yakıyor...(1.6 hdi)

d sınıfını bırak e segmentinde bu kadar konforlu araç zor bulursun... amortisör sistemi muhteşem... bagajı geniş koltuklar geniş arka koltuk eğimi fazla ... diz mesafesi iyi...

çift bölge klima yazın gayet iyi üşütüyor... daha çok sayabilirim...

senin almayı dusundugun kasada hydropnömatik süspansiyon varki bundan daha da iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaninkilici
    Yorum için teşekkürler kürşad 75 hayırlı olsun. 2006 sonrası kasası 105 hp bildiğim kadarıyla. Sizin aldığınız da 100 hp. Sizce bu durum tercihleri etkileyecek bir durum olabilir mi yaklaşık 3 bin tl farkla. Aracınız hakkında bilgi paylaşabilir misiniz. Km, fiyat, boyali parca vs..

Kürşad yeterli öncelikle...
    Beygir gücünden ziyade daha yüksek model bence tercih sebebi,
    Tabi ki mutlak test etmek önemli beklentilerinizin test edilmesi için.

Sadece üç parça kaportada boya vardı, 80.000 km civarı idi, ki ekspertiz raporunda motor performansı %96 çıktı,
    Ve de motor çalışması esnasında alınan grafiklerde de iniş ve düşüşler yoktu bu da aracın kilometresinin orjinal olduğu şeklinde yorumlandı.
    24.500'e alındı ve bence fiyat/performans olarak iyi bir seçim oldu.
    Lpg mevcut değildi ve bu bizim için tercih sebebiydi,
    Sana da lpg'siz, düşük km.li bir araç alıp senin tarafından taktırılmasını tavsiye ederim naçizane,
    Selamlar...

• aralarından vectra ile 407 arasında kalır 407 nin full ve temizini bulur alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

halen faal şekilde kullanıyorum... 2009 model sıfır alındı... 60bin km de kuruş masraf edilmedi... 1depo 1400 km yapıyor... şehir içi 6-6.5 lt yakıyor...(1.6 hdi)

d sınıfını bırak e segmentinde bu kadar konforlu araç zor bulursun... amortisör sistemi muhteşem... bagajı geniş koltuklar geniş arka koltuk eğimi fazla ... diz mesafesi iyi...

çift bölge klima yazın gayet iyi üşütüyor... daha çok sayabilirim...

senin almayı dusundugun kasada hydropnömatik süspansiyon varki bundan daha da iyi...

İşte bu kullanıcı yorumlarına çok ihtiyacım vardı. Teşekkur ederim sissil. Keşke bütçe elverse de 2009 kasasını da seçeneklere ekleyebilsek..

• tekrar hayırlı olsun diyelim Kursad. Lpg konusunda seninle hemfikirim. Önceki 3 aracımı da benzinli alıp kendim lpg dönüşümü yaptırmistim ve çok şükür hic sıkıntı çekmedim lpg kaynaklı.

• Su ana kadar mesaj yazan arkadaşlar hic passat ve octavia önermedi. passat efsanesi bitiyor mu ne :)

• quote:

Orijinalden alıntı: omcool

aralarından vectra ile 407 arasında kalır 407 nin full ve temizini bulur alırdım

Sizin söylediklerinize c5i de ekleyecek gibi duruyorum. Passat ve octavia yi öne çıkaracak bir yorum gelmedi hala

• Octavia kullanan arkadaslardan da yorum bekliyorum.

• octaviya yı bilmiyorum ama görünürde güzel araç

Bende ek olarak avenis öneririm

Eğer vectra almayı falan düşünürseniz laguna alın o daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk01

octaviya yı bilmiyorum ama görünürde güzel araç

Bende ek olarak avenis öneririm

Eğer vectra almayı falan düşünürseniz laguna alın o daha iyi

Lagunayı daha önce araştırmıştım. Yedek parçaları inanılmaz pahalı. D sınıfı araç tabii ki focusla megane ile kıyas edilmez diyeceksiniz ama Laguna yedek parçası listemdeki bütün D sınıfı araçlardan daha pahalı

• Bu sabah bir 407 kaçırdım :( 2006 comfort 25 bine gitti. 73 binde. Biz Muğla'dan adam bulup baktıralım falan derken gitti araba.

• passat al

2.eli canlıdır.diğerlerinden sağlamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

passat al

2.eli canlıdır.diğerlerinden sağlamdır

Sağlamlık konusundaki görüşünüze katılıyorum. Lakin uygun kilometrede passatı uçuk olmayan fiyatlardan bulmak çölde su bulmaktan daha zor.

• serkaninkilici S kullanıcısına yanıt
    uygun kilometre derken?

arakdaşım sen taksicilerin altındaki arabaları görmüyormusun albea,clio,accent hepside rahat rektefiyesiz 500 bin km yi deviriyor

sen temizini bul al sende güzel bak 1 milyon km bile götürür seni passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

uygun kilometre derken?

arakdaşım sen taksicilerin altındaki arabaları görmüyormusun albea,clio,accent hepside rahat rektefiyesiz 500 bin km yi deviriyor

sen temizini bul al sende güzel bak 1 milyon km bile götürür seni passat

Doğru söylüyorsun bu arabalar 150-200 kmde dökülecek araba değil. Ancak benim dikkat ettiğim husus şu. Araçların tercih edilebilirliği açısından değerlendirdiğinde düşük km ve hasarsızlık her zaman için ön planda tutulur. örneğin 100.000 km hassasiyeti kim ne derse desin bir gerçekliktir. Piyasada böyle bir algı var. Ben 100 km geçmiş bir araç alınmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece iki yıl sonra satacağım zaman 200.kmyi geçmiş olmasını da istemiyorum açıkçası.

• temiz araba zor artik

• ilk aracım 97 model tipo 1.4 i.e idi. 54.000 kmde almıştım. İki yıl bindim. 102.000 de iken iş yerinden bir arkadaşıma sattım. Aldığım fiyata. İkinci aracım 2003 marea exclusive idi. Alma son sahibi olursun dedikleri mareayı 83.000 km.de aldım 123.000 kmde aldığım fiyatın 3.750 lira fazlasına sattım. Hem de ilanın ertesi günü. Demek istediğim şey şu. Biz bu arabaları alıyoruz, ve biraz da biz bineceğiz. Satma düşüncesi oluştuğunda insanların merakla ilanını inceleyebileceği bir temizlikte-kilometrede olması gerektiğini hesap ederek almalıyız diye düşünüyorum

• arabasına gözü gibi bakan adamlar var biraz araştır piyasanın birkaç bin tl üstünde üstünde istiyorlar ama değer bence temizse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislik Adam

temiz araba zor artik

Aslında var tabii. Ama biz hem temizi olsun hem uçuk kaçık fiyatlı olmasın diye aradığımızdan zor diyoruz. E tabii kimse zorda kalmadıysa temiz aracını ucuza vermez. Ona lafım yok. Ama 2005 model 1.6 hitler motorlu passat için 37 bin tl istenince de emsal teşkil ediyor. Onun arabası buysa benim arabam da şu kadar eder deniyor fiyat yazılırken.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.