Şimdi Ara

Passat-Octavia-Vectra-407-C5'ten hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan99

arabasına gözü gibi bakan adamlar var biraz araştır piyasanın birkaç bin tl üstünde üstünde istiyorlar ama değer bence temizse

Serkan üstadım, ben zaten 1-2 bin derdinde değilim. Bu konuda senin gibi düşünüyorum. Ama daha önce dediğim gibi ederinin 1-2 bin üstünü istemiyorlar ki temiz araç sahipleri. Çok daha yüksekten gidiyorlar :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaninkilici

quote:

Orijinalden alıntı: Pislik Adam

temiz araba zor artik

Aslında var tabii. Ama biz hem temizi olsun hem uçuk kaçık fiyatlı olmasın diye aradığımızdan zor diyoruz. E tabii kimse zorda kalmadıysa temiz aracını ucuza vermez. Ona lafım yok. Ama 2005 model 1.6 hitler motorlu passat için 37 bin tl istenince de emsal teşkil ediyor. Onun arabası buysa benim arabam da şu kadar eder deniyor fiyat yazılırken.

isi zora sokan kisim bu zaten, neyse kolay gelsin hocam insallah temiz bisey bulursun

• Hocam bunların hepsini cebinden 7-8 kere çıkarak olan Honda Accord'u da listeye eklemenizi tavsiye ederim.

• artık pazarlık gücün iyiyse biraz fazla vererek ama tabii adamın abartılı rakamı değil almaya çalışıcan vermessede son teklifini yapıp düşünürsen ara diyicen illa bir şekilde denk getirirsin
  • passat alacaksanda tavsiyem düz vites

ayrıca fsi lpg ye pek uyumlu değil derler.yani benzin parası rahatsız etmeyecekse lpg siz bin.zaten günde 4 km yol için lpg taktırılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 22 Ağustos 2013; 15:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Hocam bunların hepsini cebinden 7-8 kere çıkarak olan Honda Accord'u da listeye eklemenizi tavsiye ederim.

Kesinlikle haklısınız. Nitekim ilk araştırmalarımda listede o da vardı. Ancak gerek kilometrelerinin çok yüksek oluşu, gerek vergisinin yüksekliği nedeniyle vazgeçtim. Yoksa gerçekten on numara derler ya işte öyle bir araç...

• quote:

artık pazarlık gücün iyiyse biraz fazla vererek ama tabii adamın abartılı rakamı değil almaya çalışıcan vermessede son teklifini yapıp düşünürsen ara diyicen illa bir şekilde denk getirirsin

Ben de öyle bir yol izlemeyi düşünüyorum, umarım hayırlısı olur...

• hayırlı olur inşallah

alırsan haberimiz olsun
  • quote:

quote:

Hocam bunların hepsini cebinden 7-8 kere çıkarak olan Honda Accord'u da listeye eklemenizi tavsiye ederim.

Kesinlikle haklısınız. Nitekim ilk araştırmalarımda listede o da vardı. Ancak gerek kilometrelerinin çok yüksek oluşu, gerek vergisinin yüksekliği nedeniyle vazgeçtim. Yoksa gerçekten on numara derler ya işte öyle bir araç...

Bütçeniz nedir hocam?

• quote:

passat alacaksanda tavsiyem düz vites

ayrıca fsi lpg ye pek uyumlu değil derler.yani benzin parası rahatsız etmeyecekse lpg siz bin.zaten günde 4 km yol için lpg taktırılmaz

FSI fazla tutulmadığı için fiyatlar oldukça uygun. Düşünülebilir aslında... Alana kadar buralarda görüş ve yorum okuyacağız zaten. Haber veririm tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaninkilici -- 22 Ağustos 2013; 16:10:30 >
  • Öneriler için çok teşekkürler Greenheart. Hiç aklımda yokken FSI sardın başıma :) Sardın dediysem yanlış anlama. Aslında kasa güncelliği, donanım ve motor avantajları ile hiç de yabana atılmayacak bir araç

• quote:

quote:

quote:

Bütçeniz nedir hocam?

Hocam eğer temiz araç bulabilirsem 30 bine kadar çıkmayı düşünüyorum.

• Hocam 27-28 Bin TL'ye temiz bir LPG'li Honda Accord 2,4 alın derim.
    Bunlar 1,8-2,0 vergisi öderler.

Bir araştırın derim...

• vectra c2 kullanıcısıyım güvenlik bagaj ve iç genişliği sıkıntısız çok güzel ama modeli en yüksek olanı yani en genç olanı tercih etmenizi söylerim size yeni araba yeni arabadır sonuçta
  • quote:

Hocam 27-28 Bin TL'ye temiz bir LPG'li Honda Accord 2,4 alın derim.
    Bunlar 1,8-2,0 vergisi öderler.

Bir araştırın derim...

2003 model bakmak durumundayım o zaman. Nitekim 2004 olunca vergi bir alt dilimi bile 1000 liranın üzerine çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

vectra c2 kullanıcısıyım güvenlik bagaj ve iç genişliği sıkıntısız çok güzel ama modeli en yüksek olanı yani en genç olanı tercih etmenizi söylerim size yeni araba yeni arabadır sonuçta

Peki Rahim bey aracınızın yakıt durumu hakkında birşeyler söyleyebilir misiniz. benzin_lpg şehir içi_dışı vs.

• quote:

quote:

vectra c2 kullanıcısıyım güvenlik bagaj ve iç genişliği sıkıntısız çok güzel ama modeli en yüksek olanı yani en genç olanı tercih etmenizi söylerim size yeni araba yeni arabadır sonuçta

Peki Rahim bey aracınızın yakıt durumu hakkında birşeyler söyleyebilir misiniz. benzin_lpg şehir içi_dışı vs.

2,4 ne demek ya çok büyük hem yakıt yönünden hem vergi yönünden

valla yakıt yönünden şahane benim arabam konya da şu an klimam hiç kapanmaz ortalama sürüş performansıyla 25 krş u geçmiyor uzun yolda 22-23 krş yakıyor
    performans elbette düşük 1.6 araba ama yakıt ve vergi avantajı kafi geliyor

• Eski bir vectra c kullancısı olarak tevsiye ederim. konfor,yol tutuş,yalıtım olarak çok iyidir, uzun yolculuklarda hiç yormaz, gerçekten çok konforludur.
    Seçenekler içinden 407 ve Vectra arasında bir tercih yapmak bana göre daha mantıklı görünüyor.
  • quote:

quote:

quote:

valla yakıt yönünden şahane benim arabam konya da şu an klimam hiç kapanmaz ortalama sürüş performansıyla 25 krş u geçmiyor uzun yolda 22-23 krş yakıyor

2.4 NE DEMEK YAAAAA?

1,6 arabayla bu değerlerde gezip sonra 2,4 NE YAAA demeniz çok ironik olmuş.

Allah sizden razı olsun ki insanlar 25-30 bin liraya büyük hacimli ARABA gibi arabalara biniyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2.4 NE DEMEK YAAAAA?

1,6 arabayla bu değerlerde gezip sonra 2,4 NE YAAA demeniz çok ironik olmuş.

Allah sizden razı olsun ki insanlar 25-30 bin liraya büyük hacimli ARABA gibi arabalara biniyorlar.

özür dilerim ne demek istediginizi anlayamadım sanki cevabınız çok kaba olmuş gibi ben bagıra bagıra yazmadım

eleştirime kızdıysanız benim arabamın vergisi 361,00 tl iken accord un vergisi 1.562,00 tl yani 1.201,00 tl fark var oda 1201,00 / 0,25 desem 4804 km yol yapar kafadan kar bunlarıda hesaplamamız gerekiyor herhalde ama 2.4 araba bizimkinden az yakıyorsa bilmem valla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.